Aralık-Ocak Ayı Gebelik Planlayanlar

Selam kızlar bişey sormak istiyorum süt gibi beyaz akıntım var son bikaçgünde 1 2 kez koyu kanama oldu ama leke şeklinde 1 kere 2 kere gelip kesildi doktor 14 aralıkra yumurta çatlamış demişti benim tahminime göre bugün ya da yarın regl olmam lazım ama olmadım henüz aynı durumda olan var mı

Valla yaşa bakmıyor bize taş çıkartırsınız ben buna inandım olucak sizin 😂
Ağzın bal yesin emi 😂😂 Rabbim tez zamanda sana da evlat nasip etsin sağlıklı hayırlı😇 senin bat ne zaman? Motivasyona ihtiyacım var 2 Dr ancak tüp bebekle olur dedi yaşından dolayı moralim bozulmuştu ilaç gibi geldin valla 😂

İnşallah hamilesinizdir 💞
Ben önceden bi gebelik yaşadım ama bebeğimi kaybettim. O zaman ilk belirtim kasık ağrısı olmuştu yürürken bacağıma vuruyordu şimdi de kasık ağrım var ama çok erken emin olamadım
Sen de son durumlar nasıl 🥹 bugün kasıklarım hep ağrıdı ve bi anda rahmime kramp girdi gün boyuda aşırı derecede akıntım oldu her zamankinden fazla ve süt kesiği gibi

Ağzın bal yesin emi 😂😂 Rabbim tez zamanda sana da evlat nasip etsin sağlıklı hayırlı😇 senin bat ne zaman? Motivasyona ihtiyacım var 2 Dr ancak tüp bebekle olur dedi yaşından dolayı moralim bozulmuştu ilaç gibi geldin valla 😂
Ocak 12 benim ama daha yumurtlamaya var beklemeye başladım ben kocam da hasta anca iy ederim hazır ederim adamı zaten o da vakit alır 😅 sende hiç umudunu kaybetme sal gitsin en azından belirli bi süre olmazsada yaptırırsın tüp bebek ne olacak benim olmazsa bende yaptırırım normal bebek tüp bebek kimse fark edemez diye düşünüyorum 😂 şaka bir yana hiç strest yapma nasip herşey güzel şeyler vakit alır 🌸

Ocak 12 benim ama daha yumurtlamaya var beklemeye başladım ben kocam da hasta anca iy ederim hazır ederim adamı zaten o da vakit alır 😅 sende hiç umudunu kaybetme sal gitsin en azından belirli bi süre olmazsada yaptırırsın tüp bebek ne olacak benim olmazsa bende yaptırırım normal bebek tüp bebek kimse fark edemez diye düşünüyorum 😂 şaka bir yana hiç strest yapma nasip herşey güzel şeyler vakit alır 🌸
Valla saldım gitti olursa olur olmazsa olmaz modundayım 😂 bir yandan korkuyorum da rahatım bozulacak kızlar büyüdü 😂😁

arkadaşlar bugün yumurtalama günüm sanırım ama 24 nöbet olduğum için değerlendiremedim bu ay da şansım gitmiş mi oluyor çok üzgünüm

X