Popüler Konu 2025 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    174
Kızlar emzirme sütyenimi aletimi yoksa yarım atletimi :))) neler aldınız paylaşırsanız çok sevinirim
Ben daha emzirme atleti almadım canım . Lcw ya baktım çok dardı kalıpları vazgeçtim . Hm de baktıklarım da göğüs ucunu çok belli eder diye almadım .

Ama emzirme sütyeni hem hm den hem de LCW dan aldım .
Lcw dan aldığım 330 tl ama çok rahat begendım .
Hm den aldığım ikili 1300 tl . 85 B almıştım biraz bol oldu . Hmden aldığımı iade edicem ve lcw dan bir tane de açık renk alıcam galiba

Eklentiler

• 515D6BA7-8DD8-4D05-AFA7-9E29718AA090.png
    127,1 KB · Görüntüleme: 29
  • AE60C593-5AA8-42DF-AC6C-5BD560E7A6A3.png
    113,5 KB · Görüntüleme: 31
  • 36A2DEFA-C979-4E29-8C3A-0F0DB3E0C5F1.jpeg
    255,3 KB · Görüntüleme: 29
  • 853FBFCB-C14F-4C17-8C41-F4F534EAD2F7.jpeg
    198,5 KB · Görüntüleme: 31
kızlar bu da bizim son resmimiz farklı bir doktora gittim bebeği görebilmek için yavrum sığamamış içeriye ayaklar eller hepsi aynı yerde
Eki Görüntüle 3498766
Maşallah subhanallah valla erkek olduğunu bilmesem kız derdim nasıl cilveli çıkmış benim bebiş hiç göstermiyor yüzünü bu çarşamba randevum var yine göstermezse ben de başka doktora mı gitsem

Maşallah subhanallah valla erkek olduğunu bilmesem kız derdim nasıl cilveli çıkmış benim bebiş hiç göstermiyor yüzünü bu çarşamba randevum var yine göstermezse ben de başka doktora mı gitsem
Bu gitiiğim nazımın geçtiği bir doktor , görebilmek için baya uğraştı saolsun. Seninde öyle bi doktor tanıdığın falan varsa gidebilirsin. Her doktor uğraşırmı bilmiyorum

Bu gitiiğim nazımın geçtiği bir doktor , görebilmek için baya uğraştı saolsun. Seninde öyle bi doktor tanıdığın falan varsa gidebilirsin. Her doktor uğraşırmı bilmiyorum
Bizimki maraşın iyi doktorlarından özel olmasına rağmen önü çok kalabalık . Randevu saatimden 45 dk sonra girdiğim bile oluyor o yüzden hiç uğraşmıyor bakıcam diye . Belki bu sefer gösterir heyecanla bekliyorum

Eki Görüntüle 3498763

Buda 22. Hafta burdada herkes gözü niye böyle dedi ay herkesin fotosu vesikalık gibi çıkıyor bizim şansımıza kısmet artık sağlıklı doğsunlarda
Bizimkiler yüzünü tam göstermiyor benimkinin eli hep yüzünde yandan zor görüyoruzUltrasondan kaynaklı böyle çıkıyor fotolar.Aynen öyle sağlıcakla gelsinler

Aynen biraz tombiş gidiyoruz iri bir bebek olacak diyor doktorlar
Canım bazen iri bebek dedikleri de iri olmuyor kuzenime de hep öyle dediler.Doğdu ufacık o kadar tatlıydı kiBiraz kilolu doğsalarda korkmayız başta kucağımıza alırken vs.Eşim yenidoğan bebeği ilk defa geçenlerde kucağına aldı asla tutamıyordu çok güldürdü beni

Ay evet beylerin yeni doğan bebekle imtihanları komik oluyor
Dediğin gibi biraz tombiş bebeğin bakımı daha kolay oluyor

lcw olan çok rahat duruyor ucunu kapatacak kadar kap olsa yeter destek zaten sütten geliyor maşallah :)

Aynı durumu yaşıyorum cidden yatakta sağ sola dönerken bile zorlanıyorum ama tabi şuan karnım oğluma hamileliğime göre daha büyük ondanda kaynaklananbilir bende ne zaman doğurcam merak ediyorum doktor ne zaman gün verir

Lcw kac beden aldınız ben bi beden buyuk alayim dedim ama sanki 3.4 beden büyük cok genis begenmedim pek ya

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…