Ben daha emzirme atleti almadım canım . Lcw ya baktım çok dardı kalıpları vazgeçtim . Hm de baktıklarım da göğüs ucunu çok belli eder diye almadım .Kızlar emzirme sütyenimi aletimi yoksa yarım atletimi :))) neler aldınız paylaşırsanız çok sevinirim
Maşallah subhanallahkızlar bu da bizim son resmimizfarklı bir doktora gittim bebeği görebilmek için yavrum sığamamış içeriye ayaklar eller hepsi aynı yerde
Eki Görüntüle 3498766
Bu gitiiğim nazımın geçtiği bir doktor , görebilmek için baya uğraştı saolsun.Maşallah subhanallahvalla erkek olduğunu bilmesem kız derdim nasıl cilveli çıkmış benim bebiş hiç göstermiyor yüzünü bu çarşamba randevum var yine göstermezse ben de başka doktora mı gitsem
Bizimki maraşın iyi doktorlarından özel olmasına rağmen önü çok kalabalık . Randevu saatimden 45 dk sonra girdiğim bile oluyor o yüzden hiç uğraşmıyor bakıcam diye . Belki bu sefer gösterir heyecanla bekliyorumBu gitiiğim nazımın geçtiği bir doktor , görebilmek için baya uğraştı saolsun.Seninde öyle bi doktor tanıdığın falan varsa gidebilirsin. Her doktor uğraşırmı bilmiyorum
ayyy gözler sürmeli gibi çıkmış maşallah nasılda toplanmışkızlar bu da bizim son resmimizfarklı bir doktora gittim bebeği görebilmek için yavrum sığamamış içeriye ayaklar eller hepsi aynı yerde
Eki Görüntüle 3498766
Bizimkiler yüzünü tam göstermiyor benimkinin eli hep yüzünde yandan zor görüyoruzEki Görüntüle 3498763
Buda 22. Hafta burdada herkes gözü niye böyle dedi ay herkesin fotosu vesikalık gibi çıkıyor bizim şansımızakısmet artık sağlıklı doğsunlarda
Aynen biraz tombiş gidiyoruzayyy gözler sürmeli gibi çıkmış maşallah nasılda toplanmış
Canım bazen iri bebek dedikleri de iri olmuyor kuzenime de hep öyle dediler.Doğdu ufacık o kadar tatlıydı kiAynen biraz tombiş gidiyoruziri bir bebek olacak diyor doktorlar
yaaa buneee yerim onu pofudukk :)kızlar bu da bizim son resmimizfarklı bir doktora gittim bebeği görebilmek için yavrum sığamamış içeriye ayaklar eller hepsi aynı yerde
Eki Görüntüle 3498766
Ay evet beylerin yeni doğan bebekle imtihanları komik oluyorCanım bazen iri bebek dedikleri de iri olmuyor kuzenime de hep öyle dediler.Doğdu ufacık o kadar tatlıydı kiBiraz kilolu doğsalarda korkmayız başta kucağımıza alırken vs.Eşim yenidoğan bebeği ilk defa geçenlerde kucağına aldı asla tutamıyordu çok güldürdü beni
lcw olan çok rahat duruyor ucunu kapatacak kadar kap olsa yeter destek zaten sütten geliyor maşallah :)Ben daha emzirme atleti almadım canım . Lcw ya baktım çok dardı kalıpları vazgeçtim . Hm de baktıklarım da göğüs ucunu çok belli eder diye almadım .
Ama emzirme sütyeni hem hm den hem de LCW dan aldım .
Lcw dan aldığım 330 tl ama çok rahat begendım .
Hm den aldığım ikili 1300 tl . 85 B almıştım biraz bol oldu . Hmden aldığımı iade edicem ve lcw dan bir tane de açık renk alıcam galiba
Ben emzirme atleti aldim canim dogumdan cikista daha kullanisli oluyor.Kızlar emzirme sütyenimi aletimi yoksa yarım atletimi :))) neler aldınız paylaşırsanız çok sevinirim
Aynı durumu yaşıyorum cidden yatakta sağ sola dönerken bile zorlanıyorumAl benden de okadar.aynisini geçen bende dedim.ayni kiloda oğlumu doğurdum.suan yürümekte zorlanıyorum.sanirim 32de rapor alcam.oturdugum yerden kalkamiyorum.oturmasam iyi.kalkinca ayakta 5dk beklicem yoksa adım atamıyorum.bacak başlangıçlarım ve rahim çok aşırı aciyor.ben yıkama utulemeyi yaptım yerleştirdim dolabına. hastaneye gidecekleri de ayirdim ama valize yerleştirmem gerek.valla 38.haftayi gorurmuyum bilmiyorum.ama dayânabildigim kadar dayanmak istiyorum.oglum 38+5 te alinmisti.kizimda da sabredip dayanabilirsem 38+5, 2 ocağa denk geliyor.hayirlisiyla hepimiz sağlıcakla doguralim inşallah
Canım biraz zevke bağlı . Mesela ben daha sade şeyleri seviyorum. Artış da var ama bence gereksiz pahalı .Kızlar bu takım nasıl sizce hastanede fotoğraf çekimi için? Farklı önerisi olan var mıNehirsel 3022 Özel Tasarım Lohusa Pijama Takımı 3
Nehirsel 3022 Özel Tasarım Lohusa Pijama Takımı 3'lü Set yorumlarını inceleyin, Trendyol'a özel indirimli fiyata satın alın.ty.gl
biraz fazla küpürlü sanki ben monamiseden aldım çok kaliteli tavsiye ederim Hamile-Lohusa Giyimi Modelleri ve Fiyatları - MonamiseKızlar bu takım nasıl sizce hastanede fotoğraf çekimi için? Farklı önerisi olan var mıNehirsel 3022 Özel Tasarım Lohusa Pijama Takımı 3
Nehirsel 3022 Özel Tasarım Lohusa Pijama Takımı 3'lü Set yorumlarını inceleyin, Trendyol'a özel indirimli fiyata satın alın.ty.gl
Canım biraz zevke bağlı . Mesela ben daha sade şeyleri seviyorum. Artış da var ama bence gereksiz pahalı .
Aslında ben de sade şeyleri severim, fotoğraflara bakıyorum herkes çekimde böyle şeyler giymiş ondan etkilendimbiraz fazla küpürlü sanki ben monamiseden aldım çok kaliteli tavsiye ederim Hamile-Lohusa Giyimi Modelleri ve Fiyatları - Monamise
Arkadaşın attığı sayfaya ben de baktım da daha güzel ve sade olanlar var canım oradan begenırsın benceAslında ben de sade şeyleri severim, fotoğraflara bakıyorum herkes çekimde böyle şeyler giymiş ondan etkilendim
Evet evet, bazen başkasına sormak iyi oluyo iyi ki sormuşumArkadaşın attığı sayfaya ben de baktım da daha güzel ve sade olanlar var canım oradan begenırsın bence
Lcw kac beden aldınız ben bi beden buyuk alayim dedim ama sanki 3.4 beden büyük cok genis begenmedim pek yaBen daha emzirme atleti almadım canım . Lcw ya baktım çok dardı kalıpları vazgeçtim . Hm de baktıklarım da göğüs ucunu çok belli eder diye almadım .
Ama emzirme sütyeni hem hm den hem de LCW dan aldım .
Lcw dan aldığım 330 tl ama çok rahat begendım .
Hm den aldığım ikili 1300 tl . 85 B almıştım biraz bol oldu . Hmden aldığımı iade edicem ve lcw dan bir tane de açık renk alıcam galiba