• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Popüler Konu 2025 Şubat Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    81
canim insALLAH babaya düşkün olur da benim sırtımdan iner diye dua ediyorum😄benim ogullarim bana yapışık. 9 yasinda olan bile dun benle yatti bu halimde. babalarıyla kavga etsek ikisi birden adama girisiyo annemizi uzemezsin diye orası çok guzel😄😄3 bucuk yaşındaki oğlum suan babasıni yanima yaklaştırmiyor esim de benim de kızım geliyor bekleyin siz diyo avunuyo😄😄sonra da diyoki o da kesin anneci olur ben yalnız kalırım gene diyo😀😀😀inan merak ediyoruz kiz nasil olacak diye. erkek çocuk bakmaya alıştık kıza bakabilir miyiz falan diye arada konusuyoruz. bakalim insALLAH bizi tamamlayacak kızım .Bana da yoldaş olacak 3 erkekle hayat zor😀
O kendine baktırıyor merak etme. Dilleri pabuç gibi zorla kendilerini sevdiriyorlar. Bende oğlanı bilmiyorum ama eşin gibi bende eşime oğlum gelsin görürsünüz siz diyorum 😅 ama en sevdiğim yönü 2 yaşından sonra duşunu babası yaptıracak. Kurslara babası götürecek. Denizde giyinmeye su dökmeye babası götürecek. Bu konuda çok mutluyum. Ben payıma düşeni büyüttüm arkadaş gibi takılıoz kızla gerisini baba düşünsün 😅

Yavruö yemin ederim devlette doktor bulamıyoruz. Ameliyat muayene tahliller derken dünyanın parasını bayıyoruz ama mecburuzda. Asistan doktorlar var adam yerine koymuolar. Her kontrolde farklı bir asistan. Kimle muhatap olduğun belli değil. Tavırlarını görsen gökten zembille inmişler mübarekler. Allah razı olsun her kontrolümde görümcem benden önce e nabızıma bakıyor tahlillerimi kontrol ediyor. İlaç konusunda doktordan bunu iste falan diye yönlendirme yapıyor. Aynı şehirde değiliz yoksa onada görünürdüm.
canim ben devlette hocaya başlamıştım. sukur hep hoca bakiyor asistanlar bilgileri vs giriyor.. özele gore muayene de dogumda fiyat olarak yari yarıya. özel fiyatları ankarwda cok yuksek diye boyle yaptik bakalim .bir de hocanın eli iyi dediler tanıdıklar. 3. sezaryan olunca da korkuyorum insALLAH güzel geçer.

Yok canım benimki ihtiyaçta da baba demeyi öğrendi çok şükür babası doğumdan beridir her işe dahil olduğu için her ikimize de ihtiyaç vs konusunda eşit. Ama benle oynamıyı daha çok seviyor. Ben daha güzel oyun kuruyorum herhalde. Babasını o konuda bi tık ezikliyor minyatür sıpa benimki 😂
Ya aslında bizimde ortak. Ama benimki babayla oynamayı çok seviyor. Oyunları genelde yarım saat sonra kavgayla biterdi 1 yıldır oda kalmadı sonunda eşim onun çocuk kendisinin yetişkin olduğunu anladı. Aşkları hemen bitmiyor 😅

O kendine baktırıyor merak etme. Dilleri pabuç gibi zorla kendilerini sevdiriyorlar. Bende oğlanı bilmiyorum ama eşin gibi bende eşime oğlum gelsin görürsünüz siz diyorum 😅 ama en sevdiğim yönü 2 yaşından sonra duşunu babası yaptıracak. Kurslara babası götürecek. Denizde giyinmeye su dökmeye babası götürecek. Bu konuda çok mutluyum. Ben payıma düşeni büyüttüm arkadaş gibi takılıoz kızla gerisini baba düşünsün 😅
2 yaştan sonra duşu neden hep babası yaptıracak kuzu bilmediğimden soruyorum.

E kuzu kalkın gidin deh denirse olacağı bu 😒 bulamazsınız pek tabii. Çünkü aklı olan kaçtı geldi. Randevu iyi kötü bulabildiğine şükret 😣
Tabi canım valla hepsi kaçtı gitti. Şimdi görümcem doğuya gidip özel klinik açıcak devlette niye sürüneyim diyor. Çalışma saatleri fazla . Nöbetleri fazla. Hasta sayıları çok fazla. Haklarıda çok az. Kızımda iki defa gittim devlete tövbe ettim özel hastanelerle devam edioz. Randevu bulan da cennetlik zaten 😅

Bence gerek yok hastanede zaten oluyor ayrıca doktor önerisi daha iyi olacaktır ilk doğumumda sütüm azdı doymadığı için hastanede aptamil verilmişti mutlaka olur olmazsada önerilenş yakında eczane oluyo hemen aldırabilirsin sütüm gelmicek diye odaklanma gelmezse bakarsın ozaman
Evet haklısınız hemen odaklanmamam lazım aslında ama ilk bebişte hemen gelmedi çok inat ettim mama vermicem diye yıprandım, gece nöbetçi eczane aradık mama için falan, yine aynı şeyi yaşarsam diye korku var içimde.

bizimki de ona sormuyorum diye iki cocugumun dogumunda da esimin burnundan getirdi. iki oğlumun da iki ismi var . ilk oğluma benim koyduğum ismi söylemiyor. ikinciyi de esim koydu ikisini de . birini ben koydum sanıyor söylemiyor yine benim koyduğumu sandigini😁😁😁simdi kızım olacak onun da iki ismi olacak ve ikisini de ben sectim:) bakalim hangisini esim koydu sanıp benimkini soylemeyecek ruh hastalari:(hayir yani sana sorsam söylediğini koymayacagim net . o zaman da onun kavgası olacak. ayrıca sana sorarsam kendi anneme de sormam gerekecek. zaten ben hep iki cocuk düşünüyordum. nasip 3 mus. bütün zorluğu biz çekelim hiçbir zor günümüzde yanımızda olmayın sonra ismi bana sormadınız bla bla...
Ayyy benimki de kiz olursa Leyla koyacagimi soylemistim ööğğğ ne cirkin isim o oyle ben demem Leyla falan sen Gunes koy dedi. Sen kizina koysaydin madem okadar seviyorsan dedim sustu. Oglum olacak Bilgehan koyuyoruz ismini ama icimde kaldi, sirf o Leyla ismini inadina koymak icin kiz olana kadar deneyecegim gorecek gununu

Ayyy benimki de kiz olursa Leyla koyacagimi soylemistim ööğğğ ne cirkin isim o oyle ben demem Leyla falan sen Gunes koy dedi. Sen kizina koysaydin madem okadar seviyorsan dedim sustu. Oglum olacak Bilgehan koyuyoruz ismini ama icimde kaldi, sirf o Leyla ismini inadina koymak icin kiz olana kadar deneyecegim gorecek gununu
Leyla cok asil bir isim bence. üniversiteden en yakin arkadaşımın adı Leyla. insALLAH gönlüne göre bir de kiz versin Rabbim hayirli zamanda ❤

2 yaştan sonra duşu neden hep babası yaptıracak kuzu bilmediğimden soruyorum.
Aşkım kızda babayla birlikte yaptık tek zor malum. Kız kendini tanıyınca çektik. Oğlanda aslında özel sebebi yok gene birlikte yapacaz. Ama sonra erkek çocuğu kendini tanıyor sen yıka doktorlarda öyle öneriyor diycem. 🤣🤣Şimdiden söylemişim o kendini hazırlamış çokta çaktırma 🤣🤣

canim ben devlette hocaya başlamıştım. sukur hep hoca bakiyor asistanlar bilgileri vs giriyor.. özele gore muayene de dogumda fiyat olarak yari yarıya. özel fiyatları ankarwda cok yuksek diye boyle yaptik bakalim .bir de hocanın eli iyi dediler tanıdıklar. 3. sezaryan olunca da korkuyorum insALLAH güzel geçer.
Tabi ücretli hocalar olsa zaten harika. Asistanlar el pençe duruyor önlerinde.

Aşkım kızda babayla birlikte yaptık tek zor malum. Kız kendini tanıyınca çektik. Oğlanda aslında özel sebebi yok gene birlikte yapacaz. Ama sonra erkek çocuğu kendini tanıyor sen yıka doktorlarda öyle öneriyor diycem. 🤣🤣Şimdiden söylemişim o kendini hazırlamış çokta çaktırma 🤣🤣
Kendini tanıyınca derken aşko bilmediğimden soruyorum ve acaba 3 yaşa yaklaştık ya geç mi kaldık mahremiyet eğitimde benim mi yıkamam gerekir ? biz de napmak lazım kısmındayım. Mahremiyet eğitimi falan mı o konulara hakim değilim ondan soruyorum.

Kendini tanıyınca derken aşko bilmediğimden soruyorum ve acaba 3 yaşa yaklaştık ya geç mi kaldık mahremiyet eğitimde benim mi yıkamam gerekir ? biz de napmak lazım kısmındayım. Mahremiyet eğitimi falan mı o konulara hakim değilim ondan soruyorum.
Evet mahremiyet eğitiminden. Kreşte misal o eğitimi vermişlerdi bize. Baba kız çocuklarımızla özel olarak mümkün olduğunca ilgilenmesinler demişlerdi 2 yaştan sonra. Türkiye birde o kadar iğrenç olaylar dönüyorki inan anlatmak bilr istemiyorum. Çocuk o dönemde zaten kendini kurcalamaya tanımaya başlıyor. Bu baba bişey olmaz bu kardeş biley olmaz mantığıyla gidersek çocuğunuza dokunan biri ben amcayım dese çocuk bişey olmaz mantığında olacak. Belki bunu size söyleme gereği bile duymayacak demişti. Bu yüzden ben artık ekstra dikkat etmiştim. Misal geçen oyun oynuyorlardı. 2 3 defa eşim kazağını sırtından başına geçiriyordu. Çocuğun totosu falan görünüyordu. Uyardım çocuk bir hafta boyunca babayla oynadığı için bunu normal karşılayıp üstünü tamamen soyup çıkarıyordu sadece üst. Bu şekilde bağdaştırılabilir.

Yada çocuğa katı kurallar eğitimle asla yaklaşmadım. Özel bölgemizi kimse göremez demiştim okuldada çocuklara söylemişler. Ben çalışırken amcası okuldan almıştı yarım saat geciktim amcasından aramış ne zaman gelecen büyük tuvaletim geliyor diyor. Amacına söyle dedim hayır ayıp dedi. Dayanabileceksen 5 dk evdeyim dedim çocuk amcasına söylemek istemedi bile.

Evet mahremiyet eğitiminden. Kreşte misal o eğitimi vermişlerdi bize. Baba kız çocuklarımızla özel olarak mümkün olduğunca ilgilenmesinler demişlerdi 2 yaştan sonra. Türkiye birde o kadar iğrenç olaylar dönüyorki inan anlatmak bilr istemiyorum. Çocuk o dönemde zaten kendini kurcalamaya tanımaya başlıyor. Bu baba bişey olmaz bu kardeş biley olmaz mantığıyla gidersek çocuğunuza dokunan biri ben amcayım dese çocuk bişey olmaz mantığında olacak. Belki bunu size söyleme gereği bile duymayacak demişti. Bu yüzden ben artık ekstra dikkat etmiştim. Misal geçen oyun oynuyorlardı. 2 3 defa eşim kazağını sırtından başına geçiriyordu. Çocuğun totosu falan görünüyordu. Uyardım çocuk bir hafta boyunca babayla oynadığı için bunu normal karşılayıp üstünü tamamen soyup çıkarıyordu sadece üst. Bu şekilde bağdaştırılabilir.
Tamam canım ben bu konuda baya eksiğim bi araştırayım bu konuyu açıkladığın için çok teşekkür ederim 😍

Tamam canım ben bu konuda baya eksiğim bi araştırayım bu konuyu açıkladığın için çok teşekkür ederim 😍
Aşkım kimsenin aile yapısına karışmak istemiyorum ama bu konu benim için hassas. Belki geçmişten dolayı. Ben misal duşunu aldırıp giydiriyorum. Babasına yolluyorum babası saçlarını kurutup tarıyor. Sadece özel alanda uzak tutman yeterli gerisi zaten babayla herşeyleri ortak.

Back