- 18 Haziran 2018
- 1.271
- 1.843
- 133
- 33
O kendine baktırıyor merak etme. Dilleri pabuç gibi zorla kendilerini sevdiriyorlar. Bende oğlanı bilmiyorum ama eşin gibi bende eşime oğlum gelsin görürsünüz siz diyorum ama en sevdiğim yönü 2 yaşından sonra duşunu babası yaptıracak. Kurslara babası götürecek. Denizde giyinmeye su dökmeye babası götürecek. Bu konuda çok mutluyum. Ben payıma düşeni büyüttüm arkadaş gibi takılıoz kızla gerisini baba düşünsüncanim insALLAH babaya düşkün olur da benim sırtımdan iner diye dua ediyorumbenim ogullarim bana yapışık. 9 yasinda olan bile dun benle yatti bu halimde. babalarıyla kavga etsek ikisi birden adama girisiyo annemizi uzemezsin diye orası çok guzel3 bucuk yaşındaki oğlum suan babasıni yanima yaklaştırmiyor esim de benim de kızım geliyor bekleyin siz diyo avunuyosonra da diyoki o da kesin anneci olur ben yalnız kalırım gene diyoinan merak ediyoruz kiz nasil olacak diye. erkek çocuk bakmaya alıştık kıza bakabilir miyiz falan diye arada konusuyoruz. bakalim insALLAH bizi tamamlayacak kızım .Bana da yoldaş olacak 3 erkekle hayat zor