- 15 Şubat 2024
- 1.747
- 1.710
- 48
- 31
Kuzu okudum aynen enfeksiyon yazmışsın gördüm. Kuzu ben o kıl olayını sordum ağdaya gitmesen de jiletle almalısın benim doktor kılın oranın florasını etkilediğini söyledi. O sebeple jiletle almalısın en azından. Ben de tabii ki aşırı utandım eşime karşı ama eşimin yorumu şu oldu çocuğu yapmaya utanmıyorum da kılı almaya mı utanıcam bence fav sözünü söyledi bu saatten sonra krallll tabi 1 saat falan sonra kavga dövüş tam gaz enfeksiyon için yaban mersini ye dut kurusu ve hibiskus çayı yapmıştım ben öksürüğüm için inanır mısın idrar yollarıma bile iyi geldi. Limonlu su iç işe bol bol ama limon mideni yakar ona dikkat et. Ilık su ile kukunu yıka. Bi de antiseptik vajinal duşlar var burda hamilelikte verilen trde var mı bilmiyorum doktoruna bi sor. Sprey şeklinde de olabilir muhakkak doktoruna sor. Bor kullanma bor hamilelikte olmuyor onu biliyorum. Ama antiseptik sprey ya da duş onu bi sor.Baya tempolu geçmiş. Ben biliyorum bütün stresini adamdan çıkardın traşınıda yaptırdın. Oh mis. benimki beni keser yaptırmam utanırımda. benimde kontrolüm vardı bebek cart curt normldi solum ağrıyor demiştim ya yoğun enfeksiyon çıktı antibiyotik başlattı. Ağdaya gidecektim o yüzden gitmedim. İlkinde şu enfeksiyonu atayım üzerimden dedim. Bebeğin kilosu gelişimi de çok şükür iyi riskli zamanları sende geçtin. Devamıda güzel gelir inşallah.