- 27 Kasım 2018
- 3.258
- 3.401
Kundak ve sütyen bira küçük pijama büyük ama kumaşları güzel.Bnde daha önce alışveriş yaptım kalıplar küçük olabilir diye düşünüp bi beden büyük söylemiştim baya büyük geldi ucuz diye iade etmedim bnde
Bnm de makat gelisli ayaklar aşağıda .Selam kizlar neredeyse 30 haftalık olucam ama bebeğin hareketlerini hala çok aşağıda hissediyorum. Yürürken Altan bir vuruyor sanki aşağıdan çıkacakmış gibi. Sizdede hala aşağıda mi hissediyorsunuz
Yaaa teşekkürKatıldığım eğitimlerin hepsinden oto koltuğunu ikinci el almayın diğer ürünlerin hepsini ikinci el alabilirsiniz diyorlar. Bence imkanın varsa al şimdi indirimden
Fl yi 7 ile çarpıyorsun. 5.04x7=35.28 cm yani senin bebiş
Bende en başından beri öyleyim kasıkta kafası balık gibi orada. Hatta benim işim masa başı bacak bacak üstüne bile atamıyorum sanki sıkışıyor gibi hissediyorum. Doktor keyfi yerinde rahim uzunluğu iyi olabiliyor böyle dedi.Selam kizlar neredeyse 30 haftalık olucam ama bebeğin hareketlerini hala çok aşağıda hissediyorum. Yürürken Altan bir vuruyor sanki aşağıdan çıkacakmış gibi. Sizdede hala aşağıda mi hissediyorsunuz
Canım benim kontrolümde doktor yüzünü görebilmek için bir ayar yaptı o sırada biraz kalitesi düşüyor bazı şeyler silikleşiyor bence ondan olmuştur.Eki Görüntüle 3498751
Buda bizim fotomuz hemşire soruma güldü ama size de soracam ağzı niye yamuk kızlar
Ya aslında gülüyorumCanım benim kontrolümde doktor yüzünü görebilmek için bir ayar yaptı o sırada biraz kalitesi düşüyor bazı şeyler silikleşiyor bence ondan olmuştur.
Yani hevesinizi kırmak istemem ama ben memnun kalmadım, daha doğrusu oğlum içinde hiç durmadı ve kayboluyor içinde aşırı büyük bi mama sandalyesi, hala bile tepsisini koysam kayboluyorYaa inşallahmemnun musunuz çok araştırmadan aldım yorumlar iyi gibiydi
Bunun aynı modelini ama başka marka olanını arkadaşım kullanıyor memnundu aslında , demekki bu da herkese göre değişen bir ürünYani hevesinizi kırmak istemem ama ben memnun kalmadım, daha doğrusu oğlum içinde hiç durmadı ve kayboluyor içinde aşırı büyük bi mama sandalyesi, hala bile tepsisini koysam kayboluyoryatış kademeleri fren sistemi tekerlekli olması katlanabilir olması çok iyi ama bence gereksiz büyük bi sandalye. Ben satıp ikea modeli almayı düşünüyorum
İnşallah siz memnun kalırsınız
Kızlar sadece pompa değil mochinin sitesinden alacağınız ürünler için %15 kodKızlar mochiden eller serbest göğüs pompası alacak olanlar bana özelden yazsın indirim kodu vereyim
Öyle bir şey olsa söylerlerdi şimdiye kadar.Biz de bazı ultrason görüntüleriyle dalga geçiyoruz çok komik çıkıyorlarYa aslında gülüyorumama 22. Haftada da böyle çıkmıştı acaba yarık dudak falan mı dye düşündüm olsa söylerdi gerçi
Öyle bir şey olsa söylerlerdi şimdiye kadar.Biz de bazı ultrason görüntüleriyle dalga geçiyoruz çok komik çıkıyorlar
Ya ewt yorumları biraz okudum memnun olmayan pek yok gibiydiBunun aynı modelini ama başka marka olanını arkadaşım kullanıyor memnundu aslında , demekki bu da herkese göre değişen bir ürün
Aldım canım Kraft ıKatıldığım eğitimlerin hepsinden oto koltuğunu ikinci el almayın diğer ürünlerin hepsini ikinci el alabilirsiniz diyorlar. Bence imkanın varsa al şimdi indirimden
Fl yi 7 ile çarpıyorsun. 5.04x7=35.28 cm yani senin bebiş
İyi yaptınız. Güzel günlerde kullanınAldım canım Kraft ıeşim de senin gibi düşünüyor. İndirime girmişken aldık
Ben emzirme sütyeni aldım M&S den. Ancak bu aralar hava soğuyunca üşümeye başladım o yüzden emzirme atleti de almaya karar verdimKızlar emzirme sütyenimi aletimi yoksa yarım atletimi :))) neler aldınız paylaşırsanız çok sevinirim
Sanki kafasını bir yere dayamış gibi canım gözleri üst kısım da yamuk çıkmış . Bence en azından yandan da olsa göstermiş biraz kendini annesiEki Görüntüle 3498751
Buda bizim fotomuz hemşire soruma güldü ama size de soracam ağzı niye yamuk kızlar
Ultrason kaynaklıdır canım bir sorun olsa doktor söylerdi hiç endişelenmeEki Görüntüle 3498751
Oyy evet naz yapmıyor fazlaSanki kafasını bir yere dayamış gibi canım gözleri üst kısım da yamuk çıkmış . Bence en azından yandan da olsa göstermiş biraz kendini annesi