Popüler Konu 2025 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    174
Bnde daha önce alışveriş yaptım kalıplar küçük olabilir diye düşünüp bi beden büyük söylemiştim baya büyük geldi ucuz diye iade etmedim bnde
Kundak ve sütyen bira küçük pijama büyük ama kumaşları güzel.
Bnm de makat gelisli ayaklar aşağıda .

Bende en başından beri öyleyim kasıkta kafası balık gibi orada. Hatta benim işim masa başı bacak bacak üstüne bile atamıyorum sanki sıkışıyor gibi hissediyorum. Doktor keyfi yerinde rahim uzunluğu iyi olabiliyor böyle dedi.

Canım benim kontrolümde doktor yüzünü görebilmek için bir ayar yaptı o sırada biraz kalitesi düşüyor bazı şeyler silikleşiyor bence ondan olmuştur.
Ya aslında gülüyorum ama 22. Haftada da böyle çıkmıştı acaba yarık dudak falan mı dye düşündüm olsa söylerdi gerçi

Yaa inşallah memnun musunuz çok araştırmadan aldım yorumlar iyi gibiydi
Yani hevesinizi kırmak istemem ama ben memnun kalmadım, daha doğrusu oğlum içinde hiç durmadı ve kayboluyor içinde aşırı büyük bi mama sandalyesi, hala bile tepsisini koysam kayboluyor yatış kademeleri fren sistemi tekerlekli olması katlanabilir olması çok iyi ama bence gereksiz büyük bi sandalye. Ben satıp ikea modeli almayı düşünüyorum

İnşallah siz memnun kalırsınız

Bunun aynı modelini ama başka marka olanını arkadaşım kullanıyor memnundu aslında , demekki bu da herkese göre değişen bir ürün

Öyle bir şey olsa söylerlerdi şimdiye kadar.Biz de bazı ultrason görüntüleriyle dalga geçiyoruz çok komik çıkıyorlar

Buda 22. Hafta burdada herkes gözü niye böyle dedi ay herkesin fotosu vesikalık gibi çıkıyor bizim şansımıza kısmet artık sağlıklı doğsunlarda

Kızlar emzirme sütyenimi aletimi yoksa yarım atletimi :))) neler aldınız paylaşırsanız çok sevinirim

Aldım canım Kraft ı eşim de senin gibi düşünüyor. İndirime girmişken aldık

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…