Popüler Konu 2025 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    174
Haftaları iyi korkma. DSÖ standardına göre aşırı prematüre sınıfında değiller. 20-28 aşırı prematüre ve zorlu bir grup. 28-32 erken prematüre. Yoğun bakım süreci uzun olabilir ama entübe edilmeyip burundan solunum desteği alıyorlar. O sebeple ciğerlerinde sorun olmuyor. Beyin kanaması riski de düşük. Sadece rop gelişebilir, muayeneleri aksatmazsınız zaten. Düzeltiliyor. Beslenme sorunu yaşayabilirsiniz. Bir de yeterince immuglobin almadıkları için enfeksiyona dikkat etmelisiniz. İnşaallah 2 yaşa kadar yaşıtlarını hem fiziksel hem zihinsel gelişimde yakalıyorlar.
Çok sevindim mesajınıza. Bu kadar bilgim yoktu. Entübe değiller şuan. Solunum desteği alacaklarmış galiba uzun süre. İyi olsunlar da hiç önemli değil 🥰 çok teşekkürler 🙏🏻

Canım beden yazmıyor bi küçüğü olabilir, şimdi alma da diyemem benim başıma gelen sende olmaz belki
e bebekteki bunun yarı fiyatınaymış ama bunda yorumlarda güzel takibe aldım biraz düşer bnde bundan alırım
Evet ebebek daha uygun ama kenarları rahatsız etmişti benim meme uçlarını

Ay bu emzirme sutyenlerini hiç sevmiyorum ama çok rahat görünüyorlar 😅😅😅
Ben şuan bile kullanıyorum memitolar büyüdüğü için.ama emzirme atletleri daha rahat oluyor. Oğlumdan kalma vardı ama yine almayı düşünüyorum.
ben hiç almamıştım fiyatı uygun diye almış olmak için aldım😁 bunların yerine göğüs kaplı atlet alıcam bi kaç tane☺️
Atletler müthiş oluyor ya.oglumdan kalma var yine almayı düşünüyorum.hamisken bile rahat oluyor.
Ben yoykodan bunu aldım çok kaliteli güzel geldi😊
Bende benzerini krafttan almıştım oğlumda.cok kullanışlı güzel oluyor.
Kızlar nasılsınız ben kendimi çok ağırlaşmış hissediyorum hele akşamları daha zorlanıyorum hala eksiklerimiz var 34 ü bekleyim diyordum kıyafet yıkama ütüleme hastane çantası için ama daha ağırlaşmadan iki hafta içinde tamamlamayı düşünüyorum
Bu hamileliğmde çok erken ağırlaştım. Şuan yaşadıklarımı oğluma hamileyken son ayımda yaşıyordum 😂
Al benden de okadar.aynisini geçen bende dedim.ayni kiloda oğlumu doğurdum.suan yürümekte zorlanıyorum.sanirim 32de rapor alcam.oturdugum yerden kalkamiyorum.oturmasam iyi.kalkinca ayakta 5dk beklicem yoksa adım atamıyorum.bacak başlangıçlarım ve rahim çok aşırı aciyor.ben yıkama utulemeyi yaptım yerleştirdim dolabına. hastaneye gidecekleri de ayirdim ama valize yerleştirmem gerek.valla 38.haftayi gorurmuyum bilmiyorum.ama dayânabildigim kadar dayanmak istiyorum.oglum 38+5 te alinmisti.kizimda da sabredip dayanabilirsem 38+5, 2 ocağa denk geliyor.hayirlisiyla hepimiz sağlıcakla doguralim inşallah 🤲 🤲 🤲
Kızlar sizlere süt pompası önereceğim. İlk gün süt gelmiyor gibi bir şey. Hemşireler elleriyle sağıyorlar ilk sütü. (Benimki öyle oldu) bebeklerim yoğun bakımda olduğu ve emziremediğim için o günden beri pompa kullanıyorum. Hastanedekinin markasını bilmiyorum ama epey kuvvetli çekiyordu. Ben kendime philips avent tekli pompadan almıştım. Yeşil gibi olan. Eve geldikten sonra çok yetersiz geldi. 8 derecesi var yanlışım yoksa. En kuvvetlisi bile çok çekmiyor. Çektiği sütü de tamamen tahliye edemiyor. Sürekli kenarlardan sızıntı yapıyor. Süt problemi de yaşadığım için yenisini alalım dedik. Lansinoh tekli göğüs pompası önerdiler. Hastanedeki gibi kuvvetli çekiyor. Philipsten sonra çok çok iyi geldi. Ayrıca mutlaka sıcak soğuk göğüs kompres alın. Maalesef mastit oldum ben. Baştan başlasaydım böyle olmazdı belki. Son olarak gümüş göğüs kapağı hayat kurtarıyor. Sütünüz aktıkça kapağa bulaşıyor. Süt gögsünüzü hem nemli tutuyor hem de gümüş iyileştiriyor. Gögüs pedi de kullanılmıyor açıkçası çünkü dokusu gereği meme başı temas ettikçe tahriş oluyor. İlk 2 gün kullandım sonra gümüşe geçtim. Çok rahat ettim.
Ben oglum da emzirdigim halde sık sık mastit oluyordum maşallah iyydi sütüm.dedigin gibi pedi kullanmadım bende.kapak kullandım ve Philips in plastik kapakları oluyor süt ona doluyordu.ondan çok kullandım.ilk zaman göğsüm çok yara oldu lansinoh kremle birlikte kapak kurtardı.bebegi emzirirken tepiniyordum resmen.
Açıkçası pek bir gelişme yok. Kilo kaybediyorlar. Normalmiş. İlk günler olurmuş. Toparlayacaklar umarım 😇 çok teşekkürler inşallah 🥰
Kuzum kardeşimin ilk bebegi de erken doğum oldu kilo kaybediyor ama sonra almaya başlıyor içini ferah tut.

Kızlar babymall da oto koltukları indirimde .
Bize ablam oto koltuğu verecekti kraftın. Ama baya kullanılmış . Bilmiyorum zamanla deforme olmuş mudur .

Sizce yenisini mi almak mantıklı yoksa yeterli olur mu .
Bir de siz hangi oto koltuğu aldınız bu 360 derece dönenler güvenli mi ?

Eklentiler

• B1B6952D-7EC2-413D-AA17-DBE96BB6AD87.png
    B1B6952D-7EC2-413D-AA17-DBE96BB6AD87.png
    206,2 KB · Görüntüleme: 63
Kizlar TEMUdan 26 Ekim akşamı sipariş vermiştim.az önce geldi.bayildim kaliteleri çok güzel.yalniz pijama takımını L beden sipariş vermiştim biraz büyük gibi ama iade yada değişim yapmicam zaten 45tl ye aldım ve kalitesi çok güzel.sepete baya bsy daha eklemiştim bu aldıklarım gelsin ondan sonra alırım die.gonul rahatlığıyla alabilirim.ogluma aldığım mont falan çok güzelmiş 280tl ye almıştım.

Eklentiler

• 1000025233.jpg
    1000025233.jpg
    125,2 KB · Görüntüleme: 66
Kızlar mustela tam set alanlar kaça aldınız acaba internetten almak sağlıklimi birde bu losyonu ne işe yarıyor acaba

Kizlar TEMUdan 26 Ekim akşamı sipariş vermiştim.az önce geldi.bayildim kaliteleri çok güzel.yalniz pijama takımını L beden sipariş vermiştim biraz büyük gibi ama iade yada değişim yapmicam zaten 45tl ye aldım ve kalitesi çok güzel.sepete baya bsy daha eklemiştim bu aldıklarım gelsin ondan sonra alırım die.gonul rahatlığıyla alabilirim.ogluma aldığım mont falan çok güzelmiş 280tl ye almıştım.
Bnde daha önce alışveriş yaptım kalıplar küçük olabilir diye düşünüp bi beden büyük söylemiştim baya büyük geldi ucuz diye iade etmedim bnde😁

Selam kizlar neredeyse 30 haftalık olucam ama bebeğin hareketlerini hala çok aşağıda hissediyorum. Yürürken Altan bir vuruyor sanki aşağıdan çıkacakmış gibi. Sizdede hala aşağıda mi hissediyorsunuz
Bebeğin duruş şeklindende oluyor canım bizimki makat gelişli ayaklar aşağıda bnde tekmeleri hep altta hissediyorum arada alt üst aynı anda vurunca anlıyorum bazen kollarıda savuruyor üstte🥹 seninkide belki öyle olabilir kontrolde bi sorun duruşunu

Bize ablam oto koltuğu verecekti kraftın. Ama baya kullanılmış . Bilmiyorum zamanla deforme olmuş mudur .

Joie İ spin 360° dönebilen aldık biz tabi bunu doğmamış bebeme değil abisine aldık😄 adac puanı çok iyi bu modelin bir çok pahalı markadan daha iyi hatta. 360° dönebilmesi bizim için konforlu ama güvenlik açısından pek değil zaten 180° de sabitleniyor 90° derece de sabitlenmiyor o bu da yine güvenlik açısından.

Bebek ihtiyaçları hiç bitmiyor insan her şeyin en güzelini almak istiyor ama bence çok deforme olmadıysa ablanızın verdiğini kullanın 🌸

Bebeğin duruş şeklindende oluyor canım bizimki makat gelişli ayaklar aşağıda bnde tekmeleri hep altta hissediyorum arada alt üst aynı anda vurunca anlıyorum bazen kollarıda savuruyor üstte🥹 seninkide belki öyle olabilir kontrolde bi sorun duruşunu
Kontrol de Mutlaka sorucam doktora. kasıklarıma vura vura gece kasik ağrısından uyuyamadım bu durum beni tedirgin etmeye başladı açıkçası

Kızlar anlık bi kararla indirimde mama sandalyesini kaptım aslında sonra alıcaktık ama çok uyguna geldi HB da babymall indrimine ek %10 daha ekleniyor almayı düşünen varsa dip fiyatta 2172 tl ye düştü🥹
Prego 4024 Lucca Mama Sandalyesi Haki
Bizimkinin aynısı daha uyguna almışsınız hatta 😄 güle güle kullansın bol iştahla 💙

Selam kizlar neredeyse 30 haftalık olucam ama bebeğin hareketlerini hala çok aşağıda hissediyorum. Yürürken Altan bir vuruyor sanki aşağıdan çıkacakmış gibi. Sizdede hala aşağıda mi hissediyorsunuz
Ters durmuyorsa baş ve ayaklar aşağıda popo yukardadır o yüzden aşağıda hissediyorsunuz. Bizde durumlar tam tersi makat geliş duruyor neredeyse akciğerime tekme atacak

Kızlar mochiden eller serbest göğüs pompası alacak olanlar bana özelden yazsın indirim kodu vereyim ☺️

Katıldığım eğitimlerin hepsinden oto koltuğunu ikinci el almayın diğer ürünlerin hepsini ikinci el alabilirsiniz diyorlar. Bence imkanın varsa al şimdi indirimden
Eki Görüntüle 3498747
Bebeğin boyu hangisi nasıl hesaplanıyor bilen var mı ☺️
Fl yi 7 ile çarpıyorsun. 5.04x7=35.28 cm yani senin bebiş 🌸

Bendede aynı 2 3 haftadır tekmeleri vajinamda hissediyorum sanki bir anda ayak çıkacak gibi korkutuyor😅 doktor duruşu öyledir normal dedi bende ek olarak karnımın yanını yırtarcasına vuruyor dün gece doğuracam sandım artık 😇

X