• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Popüler Konu 2025 Şubat Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    81
Bana doktor siyatik demişti canım sen de bi doktoruna sor istersen sinire baskı yapıyor olabilir bebek
Canımm beni hatırlarsın belki ben bir ara buralardaydım konuşurduk bir ara hiç yazamadım normal mi sezeryan mı Mart mı Şubat mi diye tam aradayım ama sezeryan olacak bazı sebeplerden dolayı. Sizlerede bakıyordum arada. Bu arada geçici olarak pasifti hesabının düzelmesine çok sevindim 🌸 Keşke önceden diyebilseydin içim rahatlardı çünkü doktorda tam senin gibi dedi. Siyatik ağrısı diye. Bebek pozisyon değiştirince geçer dedi baskı yapıyordur sıcak havlu koy bacağına kalçana dedi. Çok şükür geçti 🙏

Hadi yaa 🤗 benimki de oğlan🥰 Bakalım ne tepki gösterir girince. Peki normalde öyle değilken nstde verdikleri tepkiler yanlış bilgiye sebep oluyor mu? Çok hareketlenmesinden sebep
Yok sebep olmuyor. Bizimki de bugün ntsde çoştu. Hatta hemşire onunla konuş kalp atışları hızlanacak dedi. Sesimi duyunca hemen hızlanıodu. Biz artık oyun oynuyoruz😅

Allah razı olsun hepinizden. 🙏
kendimi oyalamak için duş aldım pansumanımı değiştim. Dikişlerimi falan inceledim aynadan. Annelik ne kadar güzel ama içimde bebeğimin olmayışına hala alışamıyorum. Kucağımda değil diye heralde bilmiyorum. Doğuma hazırlıksız yakalandım tabi. Hala hamile gibi hissediyorum bazen. Tartıldım tam 9 kg eksilmişim. Heralde bu 1 haftada üzüntüden kg da verdim. Yoksa hamilelikte 6 kg almıştım toplam. Sabaha nasıl varacaz bakalım bu gece.
Gecenin ve sabahın Rabbi mutlaka yardım edecektir. Sabahını ferah kılsın aydınlık kılsın.Senin yazdıklarını Okudum üzüldüm hüzünlendim bende duama senide ekledim. Allah'ım tez elden evladına şifa versin. Herşey çabucak ve kolayca geçsin. Dünyanın en güçlü en güzel annesisin hepsi son bulacak sağlıkla güzel günler yaşayasın evladınla inşallah 🫶

Yok sebep olmuyor. Bizimki de bugün ntsde çoştu. Hatta hemşire onunla konuş kalp atışları hızlanacak dedi. Sesimi duyunca hemen hızlanıodu. Biz artık oyun oynuyoruz😅
Oy biterim onun oynayışına 🥰🥰🥰 maşallah bin kere 🧿 bakalım benim içinde heyecan olacak merakla bekliyorum gireceğim günü ne zamansa artık bizim doktor ne der bakalım 🥰

Oy biterim onun oynayışına 🥰🥰🥰 maşallah bin kere 🧿 bakalım benim içinde heyecan olacak merakla bekliyorum gireceğim günü ne zamansa artık bizim doktor ne der bakalım 🥰
Bu ikinci girişim. Şükür doktorum iyi. Hemşirem ileri yaş bir bayan çok tatlı. Ver videonu çekeyim benim zamanımda yoktu. Geçen gelen birinden öğrendim video hatıra kalır dedi. Ntsden başladı bana getirerek çok güzel videoda çekti. Girince temas edin konuşun kalp atışları hızlanacak. Ben çok sevdim valla 🥰

Bu ikinci girişim. Şükür doktorum iyi. Hemşirem ileri yaş bir bayan çok tatlı. Ver videonu çekeyim benim zamanımda yoktu. Geçen gelen birinden öğrendim video hatıra kalır dedi. Ntsden başladı bana getirerek çok güzel videoda çekti. Girince temas edin konuşun kalp atışları hızlanacak. Ben çok sevdim valla 🥰
Allah'ım inşallah banada öyle tatlı insanlar denk gelir 🥰 anlattıkça içim gitti 🤗
Uykusuz analardanız sen neden uyumadın?

Allah'ım inşallah banada öyle tatlı insanlar denk gelir 🥰 anlattıkça içim gitti 🤗
Uykusuz analardanız sen neden uyumadın?
İnşallah canım hamilelikte insan zaten duygusal oluyor. Güzel ilgi motive ediyor insanı. Uykuyu kadar düzene getirmeye çalışsamda olmuyor. 12 ile 4 arası oğlan bırakmıyor. Kızla uyudum 12 oldumu kalktım mide yanması yoğun hareketlerden. Doğunca geçeci olacağımız kesin 😅

Benim arkadaşım ishal olmuş gece. Tuvaletten çıkmamış. Sabah dokuzda ishal için hastaneye gidiyor. Oğlen olmadan doğum yapmış. İlk doğum olmasına rağmen çok fazla sancı çekmemiş. Tam olarak herkeste aynı değil galiba.
Çocuğu başka şekilde çıkarmış o arkadaş 😅 evet herkeste değişiklikler olabilir ama genelde aynıdır doğum sancısı sonuçta.

Hadi yaa 🤗 benimki de oğlan🥰 Bakalım ne tepki gösterir girince. Peki normalde öyle değilken nstde verdikleri tepkiler yanlış bilgiye sebep oluyor mu? Çok hareketlenmesinden sebep
Bildiğim kadarıyla olmuyor sanırım yani ebe de başımdaydı görüyordu o söyledi zaten bebekler pek sevmezler nstyi diye . Ayrımı yapılıyordur merak etme

Gecenin ve sabahın Rabbi mutlaka yardım edecektir. Sabahını ferah kılsın aydınlık kılsın.Senin yazdıklarını Okudum üzüldüm hüzünlendim bende duama senide ekledim. Allah'ım tez elden evladına şifa versin. Herşey çabucak ve kolayca geçsin. Dünyanın en güçlü en güzel annesisin hepsi son bulacak sağlıkla güzel günler yaşayasın evladınla inşallah 🫶
Aminn inşallah 🙏
Daha hiç kucağıma bile alamadım. Sarılamadım oğluma. İnşallah rabbim nasip eder. Tamamen iyileşirde inşallah İzi bile kalmaz da ileride yaşıtları gibi sağlıklı mutlu bir çocuk olur inşallah yavrum. 🥹

Geçmiş olsun canım en son burdan alıntı olmuş yazamadim disardaydim ama okuyorum, inşallah sağlıkla zamaninda kucağına gelir bebişin, şimdi erkense biraz daha bekleyebilir umarım bu seneki bebeler gümbür gümbür geliyo valla Allah ikinizi de birbirinize bağışlasın haber ver yine baya oldu yazmamışsın ❤️

Geçmiş olsun canım inşallah senin de bir sorun oluşturmaz enfeksiyona ne iyi gelir bilmiyorum ama umarım düzelir ❤️

Ben de Şubat ayında bir düşük yaptım o belden bacağa vyruyoru ilk hafif geldi regl gibi sonra arttı baktim kanamaya dönmüş sonra anladik bi de acillerde sorun oldu detaylı bişi cekmeden alamayiz pazartesi gel dediler iki gün ağrısını evde çektim pazartesiye kendi oldu bitti gibi oldu, o ağrıya benziyosa daha beteri olabilir belki benim haftam azken bile öyle ise doğumda nasil olur bilemedim üf :(

Hafif girip regle benzeyip artıyor o zaman bir gece dinlenince gecmeyen bel bacak kasık ağrısı varsa suphelenmeli ve takip etmeliyiz o zaman 🥲

Allah kuzucugunu sana sağ saglim sağlıklı bir şekilde kavuştursun inşallah canım ❤️❤️ sen de iyi düşün kötüyü çağırma hiç sen ne kadar sağlam olursan o da öyle olacak senden güç alır hemen toparlar inşallah 🌸🌸🌸

Ay kafam 56 oldu herkese farklı gidiyo o zaman sjnxjdndkdj Allah'ım napacuk
Korkun diye demedim korkmayın hem normal hem de sezaryan olmuş biri olarak heralde yine normali seçerdim seçme şansım olsaydı. Sezaryana prensesler gibi girip prensesler gibi doğuruyorsun. Sonrası zor yardıma ihtiyacın olıyor birkaç gün. Genital doğumda da başta biraz çekiyorsun ama doğurduktan sonra asıl prenseslik o zaman başlıyor. Allahım hepinize bir avazda doğurup kurtulmayı sağlıkla da kucağınıza almayı nasip etsin inşallah 🙏

Ayyy bizde de o var dalga gecerek değil de mesela buğlem hosuma gidiyo minnoş sakin tatlis bir kiz canlanıyor gözümde büyüklere söylüyoruz bi garip bakışlar falan söylemeye çalışıyorlar gibi yapıp konu kapanıyor acaba söylemesi zor bi isim mi diye düşün dur, masal istiyoduk ennnnn başlarda gebelikten önce gebelik olunca eşim birden uzaklaştı anlamsız bir şekilde jsbdjshkd gidip gelip tokatlayacam herkesi her isme kulp buluyorlar 🥲
Ğ olan isimler herzaman zordur. Masal ismine de bayılırım. Bence bidaha düşünün. Ben iki isim arasında kalmıştım. Doğum anında karar verdim.

Aminn inşallah 🙏
Daha hiç kucağıma bile alamadım. Sarılamadım oğluma. İnşallah rabbim nasip eder. Tamamen iyileşirde inşallah İzi bile kalmaz da ileride yaşıtları gibi sağlıklı mutlu bir çocuk olur inşallah yavrum. 🥹

Canım allah şifa versin dualarımızdasın umarım çok güzel geçicek ameliyatı ve en kısa sürede evinize geleceksiniz. O da sizle en kısa sürede toparlayacak aşırı sağlıklı mutlu bir çocuk olucak hiç korkma allahın izniyle her şey düzelecek.

Canımm beni hatırlarsın belki ben bir ara buralardaydım konuşurduk bir ara hiç yazamadım normal mi sezeryan mı Mart mı Şubat mi diye tam aradayım ama sezeryan olacak bazı sebeplerden dolayı. Sizlerede bakıyordum arada. Bu arada geçici olarak pasifti hesabının düzelmesine çok sevindim 🌸 Keşke önceden diyebilseydin içim rahatlardı çünkü doktorda tam senin gibi dedi. Siyatik ağrısı diye. Bebek pozisyon değiştirince geçer dedi baskı yapıyordur sıcak havlu koy bacağına kalçana dedi. Çok şükür geçti 🙏
Evet canım başlarda konuşuyorduk ☺️ hatırladım aynen ☺️ ay valla yasaktan sebep cevap veremedim yasak kalktı bir sürü evrak için koşturdum anca gelebildim. Eski sayfalardan başladım cevap vermeye çok yorgun olduğumdan uyumuş kalmışım bitmedi 😂 sabah saat 04.48 uyandım ilk iş mesajlara kaldığım yerden devam. 🤣 aynen benim de sağ taraf kütük gibi oluyordu bazen adım atamıyordum bebek pozisyonu o sinire yapılan baskı fena accik kımıldasa yan gitse rahatlıcak insan 😆

Selam güzeller 😍 Dönüşüm mük oldu 😂😂 gece gece mesajları okurken yorgunluktan gittim ya 😂 dünün raporunu geçiyorum Sabah 4de eşimle kavga ederek uyandım Allah’ıma çok şükür 🙏 kavga tatlıya bağlandı kukumu göremediğim için eşim bana traş yaptı kontrolüm var diye 😂😂 asla tavsiye etmiyorum 10 senelik ilişkimizin jübilesi gibiydi bunu da yaptık ya daha da bizden romantiklik çıkmaz 😂😂😆 8de kızı kreşe bıraktık eşimle birlikte dönüp arkasına bile bakmadı hıyarto ben de çıkar çıkmaz gittiiii diye sevinç nidası 18 gündür tepemdeydi iyi oldu 🤣 9da doktor kontrolü vardı idrar testi verdim kan aldı tartıldım 70 kgyim. Tansiyon baktı her zamanki gibi 11-6 normal. Nst girdim normaldi. Doktor bakteri için önemsiz dedi anlamadım 😂 umrum dışı madem önemsiz moduna bağladım 😆 vajinal muayene normal açıklık yok süper ultrason bakcam dedi. Baktı 10-15 dakika bebeyi yine bana göstermedi. Ama ölçüm tablosu şeklinde ultrason kağını eşime vermiş 2365 gr süper. Kilosu çok hoşuma gitti. Enfeksiyon görmemiş o da çok iyi. Yani muayene müthiş geçti. Muayene sonrası evrak kürek koşturdum eşimle. Bürokrasi ülkesi malum 😬 Edekada alışveriş yaptık, rossmannda da Ordan çıktık Türk marketi Ordan çıktık eve geldik bi yemek yedik çocuğu aldık ikeaya gittik 😂 ikeada yemek yedik çocuğu gezdirdik geldik. Allah’a şükürler olsun ne para kaldı ne enerji saat 00.00 olmadan şalteri kapatmışım burayı okurken. Anca uyandım 😂

Selam güzeller 😍 Dönüşüm mük oldu 😂😂 gece gece mesajları okurken yorgunluktan gittim ya 😂 dünün raporunu geçiyorum Sabah 4de eşimle kavga ederek uyandım Allah’ıma çok şükür 🙏 kavga tatlıya bağlandı kukumu göremediğim için eşim bana traş yaptı kontrolüm var diye 😂😂 asla tavsiye etmiyorum 10 senelik ilişkimizin jübilesi gibiydi bunu da yaptık ya daha da bizden romantiklik çıkmaz 😂😂😆 8de kızı kreşe bıraktık eşimle birlikte dönüp arkasına bile bakmadı hıyarto ben de çıkar çıkmaz gittiiii diye sevinç nidası 18 gündür tepemdeydi iyi oldu 🤣 9da doktor kontrolü vardı idrar testi verdim kan aldı tartıldım 70 kgyim. Tansiyon baktı her zamanki gibi 11-6 normal. Nst girdim normaldi. Doktor bakteri için önemsiz dedi anlamadım 😂 umrum dışı madem önemsiz moduna bağladım 😆 vajinal muayene normal açıklık yok süper ultrason bakcam dedi. Baktı 10-15 dakika bebeyi yine bana göstermedi. Ama ölçüm tablosu şeklinde ultrason kağını eşime vermiş 2365 gr süper. Kilosu çok hoşuma gitti. Enfeksiyon görmemiş o da çok iyi. Yani muayene müthiş geçti. Muayene sonrası evrak kürek koşturdum eşimle. Bürokrasi ülkesi malum 😬 Edekada alışveriş yaptık, rossmannda da Ordan çıktık Türk marketi Ordan çıktık eve geldik bi yemek yedik çocuğu aldık ikeaya gittik 😂 ikeada yemek yedik çocuğu gezdirdik geldik. Allah’a şükürler olsun ne para kaldı ne enerji saat 00.00 olmadan şalteri kapatmışım burayı okurken. Anca uyandım 😂
Baya tempolu geçmiş. Ben biliyorum bütün stresini adamdan çıkardın traşınıda yaptırdın. Oh mis. 😂 benimki beni keser yaptırmam utanırımda. 😂 benimde kontrolüm vardı bebek cart curt normldi solum ağrıyor demiştim ya yoğun enfeksiyon çıktı antibiyotik başlattı. Ağdaya gidecektim o yüzden gitmedim. İlkinde şu enfeksiyonu atayım üzerimden dedim. Bebeğin kilosu gelişimi de çok şükür iyi riskli zamanları sende geçtin. Devamıda güzel gelir inşallah.

Back