Selam güzeller
Dönüşüm mük oldu
gece gece mesajları okurken yorgunluktan gittim ya
dünün raporunu geçiyorum Sabah 4de eşimle kavga ederek uyandım Allah’ıma çok şükür
kavga tatlıya bağlandı kukumu göremediğim için eşim bana traş yaptı kontrolüm var diye
asla tavsiye etmiyorum 10 senelik ilişkimizin jübilesi gibiydi bunu da yaptık ya daha da bizden romantiklik çıkmaz
8de kızı kreşe bıraktık eşimle birlikte dönüp arkasına bile bakmadı hıyarto ben de çıkar çıkmaz gittiiii diye sevinç nidası 18 gündür tepemdeydi iyi oldu
9da doktor kontrolü vardı idrar testi verdim kan aldı tartıldım 70 kgyim. Tansiyon baktı her zamanki gibi 11-6 normal. Nst girdim normaldi. Doktor bakteri için önemsiz dedi anlamadım
umrum dışı madem önemsiz moduna bağladım
vajinal muayene normal açıklık yok süper ultrason bakcam dedi. Baktı 10-15 dakika bebeyi yine bana göstermedi. Ama ölçüm tablosu şeklinde ultrason kağını eşime vermiş 2365 gr süper. Kilosu çok hoşuma gitti. Enfeksiyon görmemiş o da çok iyi. Yani muayene müthiş geçti. Muayene sonrası evrak kürek koşturdum eşimle. Bürokrasi ülkesi malum
Edekada alışveriş yaptık, rossmannda da Ordan çıktık Türk marketi Ordan çıktık eve geldik bi yemek yedik çocuğu aldık ikeaya gittik
ikeada yemek yedik çocuğu gezdirdik geldik. Allah’a şükürler olsun ne para kaldı ne enerji saat 00.00 olmadan şalteri kapatmışım burayı okurken. Anca uyandım