Popüler Konu 2025 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    174
Evet beden yazıyor benimki bu, daha önceden ebebekten almıştım göğsümün kahverengi kısmı çok büyük olmamasına rağmen küçük gelip resmen yarmıştı göğsümü

e bebekteki bunun yarı fiyatınaymış ama bunda yorumlarda güzel takibe aldım biraz düşer bnde bundan alırım

Evet beden yazıyor benimki bu, daha önceden ebebekten almıştım göğsümün kahverengi kısmı çok büyük olmamasına rağmen küçük gelip resmen yarmıştı göğsümü

bu ürünle ikisi aynı mı acaba fiyatı düşmüş burda☺️

Eklentiler

• Screenshot_20241103-231141_Hepsiburada.jpg
    Screenshot_20241103-231141_Hepsiburada.jpg
    68,4 KB · Görüntüleme: 58
Kızlar nasılsınız ben kendimi çok ağırlaşmış hissediyorum hele akşamları daha zorlanıyorum hala eksiklerimiz var 34 ü bekleyim diyordum kıyafet yıkama ütüleme hastane çantası için ama daha ağırlaşmadan iki hafta içinde tamamlamayı düşünüyorum

Bence hiçbiri gereksiz değil. Ben de Mochi göğüs pedi aldım tek kullanımlık paketler halinde olduğu için bir de süt poşeti. Biberon da ben Philips Avent aldım ama yenidogan hemşiresi bir arkadaşım meme reddi yapmayan biberonun Lansinoh olduğunu söylemişti.
Biberonu iptal ettim canım . Aynı ml biberon göğüs pompasının paketinden çıkıyormuş gerisini aldım ama 🌹

Kızlar bişey merak ediyorum bebişlere kimsenin bilmediği ikinci bi isim koyulması gerekiyormuş kötü niyetli kişilerden korunması için diye bişey gördüm biliyo musunuz bunu, koyuluyorsa hoca kulağna mı okuyor o zamn 3. kişi biliyor yine nasıl oluyo bu iş bilen var mı🤗
Evet inanılmaz ama benim öyle bir ismim var. Kimlikte tek isim yazıyor. Ezan ismim iki isim. Sadece annem ve babam biliyor. Bir de eşim. Annem de dua ederken hep kızım …. ….. koru diye dua eder 😇

Kızlar nasılsınız ben kendimi çok ağırlaşmış hissediyorum hele akşamları daha zorlanıyorum hala eksiklerimiz var 34 ü bekleyim diyordum kıyafet yıkama ütüleme hastane çantası için ama daha ağırlaşmadan iki hafta içinde tamamlamayı düşünüyorum
Ben de bu ara geceleri çok rahatsız hissediyorum uykuya dalana kadar çok uzun süre geçiyor.30.haftayı geçiyorum kalan eksikleri de sipariş edip her şeyi hazır etmek istiyorum🥲

Ben de aynı durumdayım arada belim dayanılmaz agrıypr bir kaç gün sürüyor . Yarın boş günüm bir aksilik olmazsa bebişin kıyafetlerini yıkarım bu hafta en azından belli başlı şeylerle çantamı hazır etmek istiyorum 🌹

Ben aldım bundan, yengem ve bir kaç arkadaşım çok önerdi gaz sorunu için ama doktorların önermediiğini görmedim, zararlı mı acaba ya 🤷🏻‍♀️

Ben aldım ama önermediklerini görmedim. Benimle de paylaşabilir misin, önermiyorlar mıymış?
Yorumda biri yazmış 2 ay kullandım doktorların önermediğini öğrenince kullanmayı bıraktım hemen felan diye 🤷‍♀️

Bu hamileliğmde çok erken ağırlaştım. Şuan yaşadıklarımı oğluma hamileyken son ayımda yaşıyordum 😂

Kızlar sizlere süt pompası önereceğim. İlk gün süt gelmiyor gibi bir şey. Hemşireler elleriyle sağıyorlar ilk sütü. (Benimki öyle oldu) bebeklerim yoğun bakımda olduğu ve emziremediğim için o günden beri pompa kullanıyorum. Hastanedekinin markasını bilmiyorum ama epey kuvvetli çekiyordu. Ben kendime philips avent tekli pompadan almıştım. Yeşil gibi olan. Eve geldikten sonra çok yetersiz geldi. 8 derecesi var yanlışım yoksa. En kuvvetlisi bile çok çekmiyor. Çektiği sütü de tamamen tahliye edemiyor. Sürekli kenarlardan sızıntı yapıyor. Süt problemi de yaşadığım için yenisini alalım dedik. Lansinoh tekli göğüs pompası önerdiler. Hastanedeki gibi kuvvetli çekiyor. Philipsten sonra çok çok iyi geldi. Ayrıca mutlaka sıcak soğuk göğüs kompres alın. Maalesef mastit oldum ben. Baştan başlasaydım böyle olmazdı belki. Son olarak gümüş göğüs kapağı hayat kurtarıyor. Sütünüz aktıkça kapağa bulaşıyor. Süt gögsünüzü hem nemli tutuyor hem de gümüş iyileştiriyor. Gögüs pedi de kullanılmıyor açıkçası çünkü dokusu gereği meme başı temas ettikçe tahriş oluyor. İlk 2 gün kullandım sonra gümüşe geçtim. Çok rahat ettim.

Kızlar gümüş kapak alanlar varsa hangi marka aldınız takibe alıcam bide beden mi oluyor onlarda xl yazıyordu birinde😳
ben bundan kullanıyorum şuan çok memnunum. Bedeni de standart sanırım zaten sadece uç kısmına kullanıldığı için yeterli oluyor

Eklentiler

• BC82262C-F3E9-40B1-BA4E-F2A0A4626DFD.jpeg
    BC82262C-F3E9-40B1-BA4E-F2A0A4626DFD.jpeg
    35,5 KB · Görüntüleme: 38
Kızlar sizlere süt pompası önereceğim. İlk gün süt gelmiyor gibi bir şey. Hemşireler elleriyle sağıyorlar ilk sütü. (Benimki öyle oldu) bebeklerim yoğun bakımda olduğu ve emziremediğim için o günden beri pompa kullanıyorum. Hastanedekinin markasını bilmiyorum ama epey kuvvetli çekiyordu. Ben kendime philips avent tekli pompadan almıştım. Yeşil gibi olan. Eve geldikten sonra çok yetersiz geldi. 8 derecesi var yanlışım yoksa. En kuvvetlisi bile çok çekmiyor. Çektiği sütü de tamamen tahliye edemiyor. Sürekli kenarlardan sızıntı yapıyor. Süt problemi de yaşadığım için yenisini alalım dedik. Lansinoh tekli göğüs pompası önerdiler. Hastanedeki gibi kuvvetli çekiyor. Philipsten sonra çok çok iyi geldi. Ayrıca mutlaka sıcak soğuk göğüs kompres alın. Maalesef mastit oldum ben. Baştan başlasaydım böyle olmazdı belki. Son olarak gümüş göğüs kapağı hayat kurtarıyor. Sütünüz aktıkça kapağa bulaşıyor. Süt gögsünüzü hem nemli tutuyor hem de gümüş iyileştiriyor. Gögüs pedi de kullanılmıyor açıkçası çünkü dokusu gereği meme başı temas ettikçe tahriş oluyor. İlk 2 gün kullandım sonra gümüşe geçtim. Çok rahat ettim.
Öneriler icin cok teşekkürler. Minikler nasıllar iyiler mi? İnşallah birlikte eve döndüğünüz haberini de bekliyoruz.

Açıkçası pek bir gelişme yok. Kilo kaybediyorlar. Normalmiş. İlk günler olurmuş. Toparlayacaklar umarım 😇 çok teşekkürler inşallah 🥰
Haftaları iyi korkma. DSÖ standardına göre aşırı prematüre sınıfında değiller. 20-28 aşırı prematüre ve zorlu bir grup. 28-32 erken prematüre. Yoğun bakım süreci uzun olabilir ama entübe edilmeyip burundan solunum desteği alıyorlar. O sebeple ciğerlerinde sorun olmuyor. Beyin kanaması riski de düşük. Sadece rop gelişebilir, muayeneleri aksatmazsınız zaten. Düzeltiliyor. Beslenme sorunu yaşayabilirsiniz. Bir de yeterince immuglobin almadıkları için enfeksiyona dikkat etmelisiniz. İnşaallah 2 yaşa kadar yaşıtlarını hem fiziksel hem zihinsel gelişimde yakalıyorlar.

X