• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Popüler Konu 2025 Şubat Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    105
Kızlar bebeğinde hırıltı olan var mı? önceden de olmuştu ama geçmişti şuan iki üç gündür geçmeyen bir hırıltı duyuyorum genzi dolu gibi.Bu arada uykudayken gayet normal ama emerken ve uykuya dalarken baya hırıltılı.
Canım bende de var daha önce de doktora sordum normal dedi, bugünde doktora gittim o da her yeri dinledi bir sorun yok dedi. Ama istersen doktora bir sor ses olduğu için emin değilim aynı ton mu

Canım bende de var daha önce de doktora sordum normal dedi, bugünde doktora gittim o da her yeri dinledi bir sorun yok dedi. Ama istersen doktora bir sor ses olduğu için emin değilim aynı ton mu
Doktora yeni gittim pzt o gün yoktu ondan aklıma da gelmedi sormak.Hergün serum fizyolojik damlatıp temizliyorum burnu tıkalımdeğil ama bir burnu tıkalıymış gibi ses geliyor bide hava nemlendiricisini açacağım belki kaloriferlerden dolayı oluyordur.İnternette baktığımda daha küçük olduklarından burun delik kapakçıkları (bunun gibi birşey)küçük olduğu için olabilir vs yazıyordu.

bu bebitolar nası oyalanır ya 1-1,5 saat uyanık kalıyo düzen kurmaya çalışıyoruz. o sürede nasıl oyalanacak 😅 oyuncaktan anlamıyor konuşmaktan anlamıyor

Karnı aç değil ki emzik yapıyor memeyi. O yüzden sağıp vermek çözüm olmaz bence. Bir kere yaptım bunu ama bu sefer de vicdan azabı çekiyorum. Sanki ihtiyacı olduğunda onu terketmişim gibi hissediyorum.
Benimki de ilk zamanlar inanın öyleydi. Gece özellikle sürekli memede uyumak istiyordu ben de inatla emzik vermek istemedim. Bir kez gece artık sitem ettim bıktım artık niye uyutmuyor ben artık uyumak istiyorum dedim eşime. O gecenin sabahında kızım 6 saat uyudu. Koşa koşa hastaneye gittik meğer sariligi artmış o yüzden uyumuş o kadar ve 3 haftalikti daha o zaman. O günden sonra da tövbe ettim bir şey söylemedim. Ne kadar isterse memede kalsın dedim, hiç ses etmedim. O yaşadığım korkunun yanında uykusuzluk hiç bir şeymiş. Allah korusun yavrularımızı.

Bebeğim 45 günlük oldu ama ben hala emzirme işini çözemedim 😢 göğüslerim yara ve hala iyileşmedi bebeğime de kavrama işini öğretemedim hala üst dudağı dışa bakmıyor. beşik pozisyonunda emziriyorum diğer poziyonları yapamadım. Bebeğim de sürekli ağzına alıp alıp bırakıyor ve ne yapacağımı bilmiyorum aetık. Emzirme danışmanıyla görüştüm başka pozisyon denedik ama onları da yapamadım
Bir emzirme danışmanıyla görüşmüştüm ben de. Bana her bebegin dudagi dışarıda olacak ya da kahverengi bölgeyi alacak diye bir kural yok. Bazi kadınların kahverengi bölgeleri büyüktür ben bile tutamam bebek nasıl ağzına alsın demişti. Benim kızın da dudağı çoğu zaman dışarı bakiyor ama emiyor sonuçta. Kaka ve çiş sayısı da yeterli demek ki doğru tutuş diyorum. İçinizi ferah tutmaya çalışın. Her bebek de her anne de bir değil
Size en iyi gelen yöntemi en yakın zamanda bulursunuz yeter ki kötü olmayın.

Biz dün tam bir kriz gecesi yaşadık çok ama çok zordu 17 günlük anneliğimde en çaresiz kaldığım andı salı gecesinden zaten uykusuzdum Çarşamba gündüz annem geldi Çarşamba akşam daha da şiddetlendi emiyor emiyor sürekli ama gaz yok çıkarsamıyoruz yıkadık ettik derken akşam poposuna zeytinyağı sürdüm ayaklarına karnına elma yağı çok şükür eşim bizi öyle uyutmuş 🥲
Bide ben dün akşam taze fasülye yedi cehalet işte bilmiyordum oda gaz yaparmış

bu bebitolar nası oyalanır ya 1-1,5 saat uyanık kalıyo düzen kurmaya çalışıyoruz. o sürede nasıl oyalanacak 😅 oyuncaktan anlamıyor konuşmaktan anlamıyor
Valla ben bazen dizime yatiriyorum, muzik acip elleri ayaklariyla oynuyorum bazen masal okuyorum. Surekli konusuyorum zaten genelde ayaklarina, ellerine masaj yapiyorum. Daha 19 gunluk ama ben konusurken o kadar dikkatli bakiyor ki bana. Cogunluk kaşlari catik duruyor sanirim cok konusmamdan hoslanmiyor 😀

Ya kizlar ben bu bez baglama isini beceremiyorum. Oglumun cogu zaman bodysinin gobek kismi islak oluyor. Bakiyorum çiş gelmis 🤦‍♀️ bosluk birakmamaya calisiyorum, bezin bantlari ustuste biniyor ama gobegini icine cekince mi bosluk cikiyor anlamiyorum. O aradan nasil çiş kacar. Sizde de oluyor mu bu durum?

Doktora yeni gittim pzt o gün yoktu ondan aklıma da gelmedi sormak.Hergün serum fizyolojik damlatıp temizliyorum burnu tıkalımdeğil ama bir burnu tıkalıymış gibi ses geliyor bide hava nemlendiricisini açacağım belki kaloriferlerden dolayı oluyordur.İnternette baktığımda daha küçük olduklarından burun delik kapakçıkları (bunun gibi birşey)küçük olduğu için olabilir vs yazıyordu.
Bana doktorum hava temizleyicidense hava nemlendirici daha işe yarıyor dedi. 2 gündür eşim daha iyi temizliyor burnunu bir de geceleri bu nemlendiriciyi açınca baya azaldı oldu ses zaten bş dene istersen

Ya kizlar ben bu bez baglama isini beceremiyorum. Oglumun cogu zaman bodysinin gobek kismi islak oluyor. Bakiyorum çiş gelmis 🤦‍♀️ bosluk birakmamaya calisiyorum, bezin bantlari ustuste biniyor ama gobegini icine cekince mi bosluk cikiyor anlamiyorum. O aradan nasil çiş kacar. Sizde de oluyor mu bu durum?
Bezler ufak gelince oluor bende arka tarafı yukarı tam çıkmayınca bir de marka farkediyor primada hiç sızma yaşamadım goon ve sleepyde oluyor molfix de fena değil

Canım benim kız konuşmayı çok seviyor böyle ağız hareketlerimi belirgin yapa yapa konuşuyorum, biraz manuel ana kucağına koyuyorum önündeli oyuncakları taktım biraz onla oyalanıyor 10 dk falan bir de benim kız düz yatmayı seviyor koltuğa, bizim yatağa, yere düz yatırıp konuşuyorum kitap ya da zeka kartlarını gösteriyorum. Bir de bugün kiraladığım elektrikli ana kucağı geldi onda baya baya takıldı ben şok hatta uyudu bile az birsz
Biz dün tam bir kriz gecesi yaşadık çok ama çok zordu 17 günlük anneliğimde en çaresiz kaldığım andı salı gecesinden zaten uykusuzdum Çarşamba gündüz annem geldi Çarşamba akşam daha da şiddetlendi emiyor emiyor sürekli ama gaz yok çıkarsamıyoruz yıkadık ettik derken akşam poposuna zeytinyağı sürdüm ayaklarına karnına elma yağı çok şükür eşim bizi öyle uyutmuş 🥲
Bide ben dün akşam taze fasülye yedi cehalet işte bilmiyordum oda gaz yaparmış
Canımmm çok geçmiş oldun elma yağı gaza mı iyi geliyormuş?

Ben sağlık ocağındski ebenin yanına gittim. Aile hekimi ciğerine baktı. Hava nemlendiricisi 24 saat açık neredeyse ama tıkanıyor. Sabahları uyanınca temizliyorum. Nebilazetor ile serum suyu tutuyorum bazen iki bazen bir kere.
Bizimde iki gün oldu kaka yapmadı. Çiş sayısı yeterli bugün daha çok emdirmeye çalıştım. Her gün yapan çocuk bu iki gündür yapmadı.

Ben siyah beyaz kartlarla göz takibi yaptırıyorum ve dans dans ediyoruz 😅😅🤣 (babamız dans etmeye bayılır ve bınu yıllardır profesyonel olarak yapar) kızlarıyla da dans ediyor işte arta kalan vakıtte ben kartlarla takip yaptırıp,göz teması kurul konuşuyorum

Back
X