Kızlar şimdi doktordan geldik her şeyi normal Tuna kuşumun. Biraz kafası büyük ama normal sınırlarda dedi. Zaten koca kafa olduğu belliydi sürekli kafa atıyor
1400gr civarındaymış. Boyunu söylemedi. 29+4deyiz bugün. Kanama, su gelmesi ya da uzun süre hareket hissetmezseniz acile gelin mutlaka dedi. Erken doğum oranları baya artmış, Ekim anneleri grubuna baktım doğum tarihi yazan herkes nerdeyse erken doğum
tabi sezeryan olduğu için mi erken mi geldiler bilmiyorum. Geçen ay 2 kuzenimin eşi doğum yaptı biri 7.ayda diğeri 8.ayda bebekler ve anneler iyi şükür ama insan bi düşünüyor. Daha hastane çıkışı yok oğlumun bu hafta hemen onları tamamlayacağım.
Bez olarak hem prima premium care aldım hem de sleepy bio natural 1 numara.
Süt pompası kuzenimden alacağım lansinohun otomatik olanı. Kuzenim hiç kullanmadı çünkü kızı cuk cuk emdi
Bebek şampuanı, pişik kremi, deterjan vs ürünleri 3 farklı marka aldım hangisi iyi gelirse artık.
Lohusa takımı aldım, alt üst pijama, gecelik ve sabahlık 4 parça. Bordo aldım direk kanama falan olduğunda açık renkliler çok kötü oluyor. Denemek için giydim o kadar rahat ki bu hafta onu kullandım, belki lacivert rengini de alırım. Hatta emzirme sütyenlerinide kullanıyorum 1-1.5 aydır eski sütyenlerim olmuyor artık.
Bi kuzenim beşik aldı, diğeri de bebek arasını alacak. Bu haftasonu bebek odasını hallederiz inşallah bizde. Perde halı ve nevresim takımı da seçtim ama almadım daha onları da haftaya hallederim.
Annemde bugünkü doktor ziyaretinden sonra çantayı hazırlayalım hemen dedi. Beni de bi telaş aldı