Popüler Konu 2025 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    174
Kızlar şimdi doktordan geldik her şeyi normal Tuna kuşumun. Biraz kafası büyük ama normal sınırlarda dedi. Zaten koca kafa olduğu belliydi sürekli kafa atıyor 1400gr civarındaymış. Boyunu söylemedi. 29+4deyiz bugün. Kanama, su gelmesi ya da uzun süre hareket hissetmezseniz acile gelin mutlaka dedi. Erken doğum oranları baya artmış, Ekim anneleri grubuna baktım doğum tarihi yazan herkes nerdeyse erken doğum tabi sezeryan olduğu için mi erken mi geldiler bilmiyorum. Geçen ay 2 kuzenimin eşi doğum yaptı biri 7.ayda diğeri 8.ayda bebekler ve anneler iyi şükür ama insan bi düşünüyor. Daha hastane çıkışı yok oğlumun bu hafta hemen onları tamamlayacağım.
Bez olarak hem prima premium care aldım hem de sleepy bio natural 1 numara.
Süt pompası kuzenimden alacağım lansinohun otomatik olanı. Kuzenim hiç kullanmadı çünkü kızı cuk cuk emdi
Bebek şampuanı, pişik kremi, deterjan vs ürünleri 3 farklı marka aldım hangisi iyi gelirse artık.
Lohusa takımı aldım, alt üst pijama, gecelik ve sabahlık 4 parça. Bordo aldım direk kanama falan olduğunda açık renkliler çok kötü oluyor. Denemek için giydim o kadar rahat ki bu hafta onu kullandım, belki lacivert rengini de alırım. Hatta emzirme sütyenlerinide kullanıyorum 1-1.5 aydır eski sütyenlerim olmuyor artık.
Bi kuzenim beşik aldı, diğeri de bebek arasını alacak. Bu haftasonu bebek odasını hallederiz inşallah bizde. Perde halı ve nevresim takımı da seçtim ama almadım daha onları da haftaya hallederim.
Annemde bugünkü doktor ziyaretinden sonra çantayı hazırlayalım hemen dedi. Beni de bi telaş aldı

Kızlar bebek bezi için hangi marka aldınız?
Ben ortaya karışık aldım aşşağıdan yukarı sıralıyorum
Molfix
Goon
Prima premium care
Sakura baby

Kullanmadım ama yumusaklıkn sıralaması
Sakura yenş doğan bedenlerinde göbek kor
Prima premium care
Goon
Molfix oldu
Boyutlarıda gözüktüğü gibi deneyip göreceğizz

Sakura baby yeni doğan bedenlerinde göbek kordonu boşluğu var ve tektek paketlenmiş diğerlerinden farklı olarak

Eklentiler

• IMG_3114.jpeg
    136,2 KB · Görüntüleme: 29
  • IMG_3115.jpeg
    125,5 KB · Görüntüleme: 29
Deux lapins ürünleri pahalı ama gerçekten güzel. Normalde üzerine isim yazdırmak için ekstra 300 lira alıyorlardı 2 gün nakış bedava kampanyası yapmışlar. İsteyenler bi baksın

Kızlar agula dan 10 lu hastane çıkışı favımdaydı ona güveniyodum alırım diye şimdi baktım satıştan kalkmış şöyle sadeli kumaşı kaliteli var mı 10 lu set önerisi olan
Ben de az önce babymall de indirim vardı andywawa markasının hastane çıkışını aldım.

Merhaba kızlar geçen ay doktora gittiğimde bebeğimin cinsiyetinin kız olduğunu söyledi tabi yeni öğrenmiştim dün ki kontrolümde doktor evet kız bebek ama bir çıkıntı görüyorum dedi özele sabit bir doktora gidiyorum beni perinatolojiye yönlendirdi kafam çok karıştı ya çevresinde böyle durumlar yaşayan var mı kafam allak bullak oldu şimdi bebeğim kız mı erkek mi bilemedim doktor kız ama çıkıntı var diyor 1 ay sonra tekrar gel dedi belki o zaman cinsiyeti netleşir

İndirimler başlamış küvet ihtiyacimiz var ama bunlar rahat aslında ama cok yer kaplıyor katlananlarda güvenli mi hala kararsızım ben
Evet yer kaplıyor gerçekten , katlananlar bana pek güvenli gelmiyor etrafımdan da hep kapandığını falan duydum. Ama bi araştırın tabi

Kaç haftalıksınız

Kızlar evde güzel bir elbise giyip birkaç fotoğraf çekmek istiyorum uygun elbise öneriniz var mıHep beyaz kullanılıyor ben beyazı çok sevmiyorum daha tatlı renkler de olabilir henüz karar veremedim

Kaç haftalıksınız
28+6 haftalık oldu geçen ay cinsiyeti öğrendiğimde 22+4 dü o zaman çıkıntı olduğunu söylememişti ama bu sefer afedersiniz klitorisi fazla büyük ve bir çıkıntı gördüm dedi ama tabi hala yüzde 99 kız diyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…