Popüler Konu 2025 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    174
Çok geçmiş olsun bilgim yok ama dinlendikçe bir şey olmaz inşallah

Anladım bulunduğum şehirde mağazası yok malesef . Gerçekten uygulamada hiç indirim görmedim
bizim olduğmuz yerde kampanya oluyor ama erkek bebeklere çeşit çok az var yenidoğanda haftasonu kocaeli ye gitmiştik ordan buldum bnde erkek bebek kıyafetlerine karşı bi ayrımcılık var bnce mağazalarda hiç düzgün şöyle cool parçalar bulamıyorum netten almak daha iyi

Canım hiç endişelenme bol bol yat , yemek temizlik falan yapma eşin veya varsa ailenden birileri yardım etsin sana. Progestanda verdi mi ?

Çok geçmiş olsun bilgim yok ama dinlendikçe bir şey olmaz inşallah
İ
Canım hiç endişelenme bol bol yat , yemek temizlik falan yapma eşin veya varsa ailenden birileri yardım etsin sana. Progestanda verdi mi ?
evet geçen hafta vermişti kullanmaya başladım. Ona rağmen kısaldığını görünce karar verdi zaten

27+0 dan herkese merhabalar iki gündür sağ tarafımda dışarı tekme hissediyorum. Eskiden oturunca yatacağım zaman hissederken şimdi ayakta bile tekmeleri baya hissediliyor ev taşıyoruz ister istemez ağır kaldırma otur kalk çocuk içimde ne yaşıyorsa tepki veriyor

Tokluk kan şekeri için sordum.onda yemek yiyip gidilir.hemsire 1 saat sonra dedi daha önce 2 saat sonra gel demişlerdi kafam karıştı
Hayır bana öyle yapmadılar. Aç karınla gitmişltim önce glikozu içmeden önce parmağımdan kan alıp baktılar açlık kan şekerime sonra içtim 1 saat sonra baktılar. Bu şekilde yapıldı

Hayır bana öyle yapmadılar. Aç karınla gitmişltim önce glikozu içmeden önce parmağımdan kan alıp baktılar açlık kan şekerime sonra içtim 1 saat sonra baktılar. Bu şekilde yapıldı
Tmm.iste 1 saat beklmissiniz onu soruyorum.ben glikoz icmeyecegim yemek yiyeceğim.seker yüklemesi yapmıyorum yani normal beslenme sonucuna bakicaz

Aaa doğru kız 7 yi doldurcaz 8 e gecicez bir iki haftaya dimi
Ben 1 Kasımda 7 ayı bitirip 8'e geçiyorum 30+4 oluyorum aynı zamanda. Çok az kalması da beni endişelendiriyor. 32 ve 34. haftalarında doğum yapan arkadaşlarım var çantam hazır değil dedikçe diyorlar ki bir an önce hazırla.

Ayy deme öyle heyecanlanıyorum.pijama aldinmi canım naptın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…