Çok geçmiş olsun bilgim yok ama dinlendikçe bir şey olmaz inşallahKızlar geçen kasılma oldu doktor yatış verdi demiştim ya. Rahim ağzı 3mm demişti. Şimdi kontrole geldim 25 mm olmuş, heyet raporu vericem çalışma evde yat dedidaha 27+5 im böyle olup normal haftasında doğum yapanlar var mı, çok endişelendim
Merhaba yemek yemedim aç karınla yapıldıYemek yedikten kaç saat sonra verdiniz acaba ?
bizim olduğmuz yerde kampanya oluyor ama erkek bebeklere çeşit çok az var yenidoğandaAnladımbulunduğum şehirde mağazası yok malesef . Gerçekten uygulamada hiç indirim görmedim
Yaa bende öyle hissediyorum ama inşallah ocakta gelir bebelerimizAy bana nedense Aralık'ta dogurcam gibi geliyor icimemi doğuyor nedir anlamadım ocakta dogursak iyi senenin ilk bebekleri, az kaldı valla gerçekten ben hala inanamıyorum
Canım hiç endişelenme bol bol yat , yemek temizlik falan yapma eşin veya varsa ailenden birileri yardım etsin sana. Progestanda verdi mi ?Kızlar geçen kasılma oldu doktor yatış verdi demiştim ya. Rahim ağzı 3mm demişti. Şimdi kontrole geldim 25 mm olmuş, heyet raporu vericem çalışma evde yat dedidaha 27+5 im böyle olup normal haftasında doğum yapanlar var mı, çok endişelendim
7.ayida doldurcaz galiba yakında az kaldı dimiYaa bende öyle hissediyorum ama inşallah ocakta gelir bebelerimiz
Ben soranlara 7 buçuk diyorum artık7.ayida doldurcaz galiba yakında az kaldı dimi29.haftadsyim kendi takvimine göre doktora göre bir hafta ilerde
Kız okadar oldukmuBen soranlara 7 buçuk diyorum artık
29 dayım işte bnde 7 nin içinde olmuyor muyuzKız okadar oldukmuben mi geriden geliyorum kaç haftaliksin suan
çok geçmiş olsun benimde bilgim yok ama sanırım ilerlemesin her şey yolunda devam etsin diye dinlenme vermiştir diye pozitif düşünüyorum canımÇok geçmiş olsun bilgim yok ama dinlendikçe bir şey olmaz inşallah
İÇok geçmiş olsun bilgim yok ama dinlendikçe bir şey olmaz inşallah
evet geçen hafta vermişti kullanmaya başladım. Ona rağmen kısaldığını görünce karar verdi zatenCanım hiç endişelenme bol bol yat , yemek temizlik falan yapma eşin veya varsa ailenden birileri yardım etsin sana. Progestanda verdi mi ?
Tokluk kan şekeri için sordum.onda yemek yiyip gidilir.hemsire 1 saat sonra dedi daha önce 2 saat sonra gel demişlerdi kafam karıştıMerhaba yemek yemedim aç karınla yapıldı
Aaa doğru kız 7 yi doldurcaz 8 e gecicez bir iki haftaya dimi29 dayım işte bnde 7 nin içinde olmuyor muyuz
Hayır bana öyle yapmadılar. Aç karınla gitmişltim önce glikozu içmeden önce parmağımdan kan alıp baktılar açlık kan şekerime sonra içtim 1 saat sonra baktılar. Bu şekilde yapıldıTokluk kan şekeri için sordum.onda yemek yiyip gidilir.hemsire 1 saat sonra dedi daha önce 2 saat sonra gel demişlerdi kafam karıştı
Selam nasılsın? Doktora gittin mi? Bebiş iyi mi?Müziği deneyebilirim. Doppler almadığıma pişman oldum ben de
Tmm.iste 1 saat beklmissiniz onu soruyorum.ben glikoz icmeyecegim yemek yiyeceğim.seker yüklemesi yapmıyorum yani normal beslenme sonucuna bakicazHayır bana öyle yapmadılar. Aç karınla gitmişltim önce glikozu içmeden önce parmağımdan kan alıp baktılar açlık kan şekerime sonra içtim 1 saat sonra baktılar. Bu şekilde yapıldı
Ben 1 Kasımda 7 ayı bitirip 8'e geçiyorum 30+4 oluyorum aynı zamanda. Çok az kalması da beni endişelendiriyor. 32 ve 34. haftalarında doğum yapan arkadaşlarım var çantam hazır değil dedikçe diyorlar ki bir an önce hazırla.Aaa doğru kız 7 yi doldurcaz 8 e gecicez bir iki haftaya dimi
Ben 1 Kasımda 7 ayı bitirip 8'e geçiyorum 30+4 oluyorum aynı zamanda. Çok az kalması da beni endişelendiriyor. 32 ve 34. haftalarında doğum yapan arkadaşlarım var çantam hazır değil dedikçe diyorlar ki bir an önce hazırla.