Yok daha hiçbirini almadım. Alacağım ama 1 2 haftaya hepsi tamam olur inşallah.Ayy deme öyle heyecanlanıyorum.pijama aldinmi canım naptın
ya benimde hazır değil sadece 2 takım pijamam var o kadarBen 1 Kasımda 7 ayı bitirip 8'e geçiyorum 30+4 oluyorum aynı zamanda. Çok az kalması da beni endişelendiriyor. 32 ve 34. haftalarında doğum yapan arkadaşlarım var çantam hazır değil dedikçe diyorlar ki bir an önce hazırla.
Ben bugün pijamamo alım bari dedim.kiss dünyadan bir modek onunda bedeni kalmamisti hevesim kaçtıYok daha hiçbirini almadım. Alacağım ama 1 2 haftaya hepsi tamam olur inşallah.
Ben de güya erkenden hazırlayacaktım hastane çantasını ama herşey tam olmayınca hazırlayasım gelmiyorBen 1 Kasımda 7 ayı bitirip 8'e geçiyorum 30+4 oluyorum aynı zamanda. Çok az kalması da beni endişelendiriyor. 32 ve 34. haftalarında doğum yapan arkadaşlarım var çantam hazır değil dedikçe diyorlar ki bir an önce hazırla.
Benim de hazırlamam lazım ama sanki basiretim bağlanmış gibi başlayamıyorum . Her sabah bugün iş çıkışı hazırlıyım diyorum ama yok .Ben de güya erkenden hazırlayacaktım hastane çantasını ama herşey tam olmayınca hazırlayasım gelmiyor
Ay herkes herşeyi almış bitirmişBenim de hazırlamam lazım ama sanki basiretim bağlanmış gibi başlayamıyorum . Her sabah bugün iş çıkışı hazırlıyım diyorum ama yok .
Dün gece ve bugün baya hareketti etti bebiş çok şükür☺ ben de gitmedim artık kontrole. Gece sürekli uyandım kontrol etmek içinSelam nasılsın? Doktora gittin mi? Bebiş iyi mi?
7.5 denebilir aslında7.ayida doldurcaz galiba yakında az kaldı dimi29.haftadsyim kendi takvimine göre doktora göre bir hafta ilerde
Ama işte okula devam ettin ve ebdede belki kısıtlamadın kendini. Mümkün olduğunca yatman gerekiyor canım. Eğilme , bir yere uzanma , 2 kg üstü taşıma hatta hiç bir şey taşıma , 10 dakikadan fazla ayakta kalma mümkün olduğunca yat. Bu saatten sonra serklajda yapılmaz. Bebişi tutabildiğin kadar tutmalısın içeride. Çok dikkat et. Öyle aman bi süpürge tuttum , yok makine boşalttım falan hiç birini yapma. Onlar senin gözüne küçük görünüyor ama hepsi rahim kaslarını çalıştırıyor. Gerçek anlamda hiç bir şey yapmaman gerekiyorİ
evet geçen hafta vermişti kullanmaya başladım. Ona rağmen kısaldığını görünce karar verdi zaten
Evet bunu tam anlamıyla bugün anladım. Ciddi ciddi yatmam gerekiyormuş tüm gün7.5 denebilir aslında28 ile 32 arası 7. Ay
Ama işte okula devam ettin ve ebdede belki kısıtlamadın kendini. Mümkün olduğunca yatman gerekiyor canım. Eğilme , bir yere uzanma , 2 kg üstü taşıma hatta hiç bir şey taşıma , 10 dakikadan fazla ayakta kalma mümkün olduğunca yat. Bu saatten sonra serklajda yapılmaz. Bebişi tutabildiğin kadar tutmalısın içeride. Çok dikkat et. Öyle aman bi süpürge tuttum , yok makine boşalttım falan hiç birini yapma. Onlar senin gözüne küçük görünüyor ama hepsi rahim kaslarını çalıştırıyor. Gerçek anlamda hiç bir şey yapmaman gerekiyor
Durabildiği kadar dursun içerde , artık bebeklerimiz doğsa bile yaşama şansları çok yüksek ama gerek yok bu riske. Bak ben 29 nisandan beri sadece yatıyorum. Daha yeni yeni Haftada 1-2 evin altındaki markete inip dolanmaya başladım o kadar , bir de hastane günleri evden çıkıyorum. Eşim sabah giderken kahvaltımı , gün içinde yiyeceğim yemeklerimi hazırlayıp gidiyor. Seninde Gerçek anlamda yatman gerekiyor. Yemek falanda ya eşin halletmeli ya da aileden birilerini çağırmalısın.Evet bunu tam anlamıyla bugün anladım. Ciddi ciddi yatmam gerekiyormuş tüm güninşallah yeni yıla kadar durur bebişim
Ben bebeğe bir kez flash tutmuştum öyle. Eşime yakalandım, ne yapıyorsun sen dedi. Dedim hareket etsin diye ışık tutuyorum ahahahDün gece ve bugün baya hareketti etti bebiş çok şükür☺ ben de gitmedim artık kontrole. Gece sürekli uyandım kontrol etmek için
Gerilme hazırlarsın sen de hemencik. Mesela ben epey bir şey almışım bebeğe. Ama doğunca da alabilirdim. Bakma ilk kıyafetlerini vs hazırlayıp sonra da almak mümkün. Ben kendimle ilgili hazırlık yapmadım. Bebeğe o kadar odaklandım ki. Şimdi de yine elim boş durmuyor şapka falan alıyorumAy herkes herşeyi almış bitirmiş
Ben bile makineye çamaşırı atıp eşime boşalttırıyorum. Sonra uzanabilecegim bir yere koydurup seriyorum. Yaptığım tek iş bulaşık makinesi yerleştirmek boşaltmak çamaşırları sermek katlamak gibi şeyler. Arada toz alıyorum. Hiç yapmayınca da aşırı hareketsizlik oluyor. Ama o önerildi ise öyle yaşamak lazım ben ilk 3 ay bebek adamım benimle dursun diye full yattım yemek ve tuvalet harici.7.5 denebilir aslında28 ile 32 arası 7. Ay
Ama işte okula devam ettin ve ebdede belki kısıtlamadın kendini. Mümkün olduğunca yatman gerekiyor canım. Eğilme , bir yere uzanma , 2 kg üstü taşıma hatta hiç bir şey taşıma , 10 dakikadan fazla ayakta kalma mümkün olduğunca yat. Bu saatten sonra serklajda yapılmaz. Bebişi tutabildiğin kadar tutmalısın içeride. Çok dikkat et. Öyle aman bi süpürge tuttum , yok makine boşalttım falan hiç birini yapma. Onlar senin gözüne küçük görünüyor ama hepsi rahim kaslarını çalıştırıyor. Gerçek anlamda hiç bir şey yapmaman gerekiyor
Doğru aynen sonrada alınabilir ilk lazım olanlark tamamladık yeter zaten halledicem bir sekildeGerilme hazırlarsın sen de hemencik. Mesela ben epey bir şey almışım bebeğe. Ama doğunca da alabilirdim. Bakma ilk kıyafetlerini vs hazırlayıp sonra da almak mümkün. Ben kendimle ilgili hazırlık yapmadım. Bebeğe o kadar odaklandım ki. Şimdi de yine elim boş durmuyor şapka falan alıyorum
Oh be çok şükür. G.tünü devirip yatmış demek nxndndDün gece ve bugün baya hareketti etti bebiş çok şükür☺ ben de gitmedim artık kontrole. Gece sürekli uyandım kontrol etmek için
Kramp ağrısı gibiyse belini koltuğa dayayıp ayak parmaklarını kendine çek bırak biraz öyle hareket ettir canım yavaş yavaş kasılma geçiyor benimde ordan çok tutuyor ağrıKızlar
Benim belimde sol tarafımda kalçamın hemen üstünde bir ağrı başladı dün ama bugün öğleden sonra iyice arttı. Bacağıma vuruyor . Neredeyse zor yürüyorum sol bacağımdan yere basamıyorum .
Neden olmuştur sizcene yapmalıyım
Yok canım kramp gibi değil . Sızı gibi böyle adet zamanındaki ağrıya da benzıyor . Bacağım boşta gibi sanki . Basamıyorum rahat yereKramp ağrısı gibiyse belini koltuğa dayayıp ayak parmaklarını kendine çek bırak biraz öyle hareket ettir canım yavaş yavaş kasılma geçiyor benimde ordan çok tutuyor ağrı
o zamn geçen gün acile gittiğim gibi olmuşsun canım serumla biraz rahatlamıştım ben bide bebepin duruş pozisyonunda oluyormuş ayaklar aşağıdaysa vajinaya baskı oluyormuş hafiflemicek gibiyse bi doktora git onun ağrısı çok kötü oluyorYok canım kramp gibi değil . Sızı gibi böyle adet zamanındaki ağrıya da benzıyor . Bacağım boşta gibi sanki . Basamıyorum rahat yere