Bence yeter, tulumlar çok ince olduğu için ben uzun kol aldım, geçen kış oğluma da öyle almıştım en azından 2 kat giyinmiş oluyor üstüne de yelek tamamdırBen hiç uzun kol zıbın almadım 5 tane yenidoğan 5 tane 3 ay aldım . Bunlar yeter mi acaba
Benimde bugün çok fena kasıklarım ağrıyor hatta ilk defa böyle ağrıyor biraz yoruldum ona bağlıyorum benKızlar benim kasıklarımda regl ağrısı gibi ağrı var 2 saattir . Normal mi
Evet bizde fiyatına bakmadan aldık güya 3 5 şey alıp çıkacaktık ama aldıkça alası geliyor insanınO öyle oluyor galiba ya. Benim ilk bebeğim. Kendime aldığım şeyin fiyatına bakıp verdiğim paraya acıyorum. Ama bebeğe alınca hiç gözüme gelmiyor. Öyle ki kendime alışveriş yapmayı bıraktım.
Benim de ilk defa böyle ağrım oldu korktum . İnternetten baktım yalancı sancı olabilir yazınca iyice korktum ama şimdi ısınınca geçti biraz şükürBenimde bugün çok fena kasıklarım ağrıyor hatta ilk defa böyle ağrıyor biraz yoruldum ona bağlıyorum ben
Koyularda rahatsız edici bir iç gösterme fark etmedim.Açık renkte var ama beni rahatsız etmedi.Büyük şeyleri indirim olur diye bıraktım hem de son anda gibi olacak hayırlısı olsun artıkBen de ayni markadan aldım gecelik sabahlik ama önünün düğmesi çok saçma bir yerde durdu. İç gösteriyordu(beyaz aldım). Bir de önü düz değildi sizinki gibi eğilip kalkınca acılıyor idi. Mecbur iade ettim. Artış Monamise diye iki markadan beğendim. Monamise daha yazlık gibi geldi. Artış'ta da beğensem yine alayım ama hem pahalı hem bayılmadim. Gerçek bir indirim olacağına da inanmıyorum.
İyi bari çok şükürBenim de ilk defa böyle ağrım oldu korktum . İnternetten baktım yalancı sancı olabilir yazınca iyice korktum ama şimdi ısınınca geçti biraz şükür
Gaz sancısı da oluyorEvet sabahtan beri evde çorapsız geziyorum sanırım ondan oldu
32. Hafta dolunca çalışabilir raporu almamız şart mı? Özel sektör de çalışıyorum ama almadan işe devam etsek sorun olur mu?Bendeniz Meb li hemşirebende ara tatilden sonra yokum büyük ihtimalle yıllık izin rapor vs alıcaö, 25 kasım da 32.haftam doluyor direk izne ayrılmayı düşünüyorum. 14 aylık bebem var çalışmak beni zorluyor yoksa 37 ye kadar çalışırdım
Aksam 8 den ertesi gün öğlemn 12 ye kadar hiç durmadan hareket eden bebişimin ardından doktoruma durumu sordum ve hiç bir sorun olmadığı daha da çok güzel bir durum olduğunu söylediKızlar akşam 10 dan beri bebek çok hareketli tekme atıp duruyor güçlü tekmeler ama gece hiç uyumadım beş dk bile durmadı hala devam ediyor böyle olan var mı bunun için acile gitsem gülerler bana zaten eşimde bunun için götürmez farkli bir şey de yemedim
Evet yasal olarak alman gerekiyor mutlaka32. Hafta dolunca çalışabilir raporu almamız şart mı? Özel sektör de çalışıyorum ama almadan işe devam etsek sorun olur mu?
Bende bakınıyorum bu sıralar pek indirim yok gibiİndirimlerden aldıklarınız olursa paylaşın bizde faydalanalım :)
Çok geçmiş olsun genital icindemiydi nasıl farkettiniz onu acabaKızlar selam ben bugün doktora gittim , maalesef genital bölgedeki şey uçukmuş bu yüzden de sezeryan olacakmısım çok moralim bozuldu kendimi normale şartlamıştım ama sağlık olsun
Ben çok detaylı bakıyorum genital üst taraftaydı içinde değil ama iç kısımda yinede , çok zorluyor beni inanılmaz acıyor ve hayatımda uçuk yaşamadım yani ilkdefa olduÇok geçmiş olsun genital icindemiydi nasıl farkettiniz onu acaba
Ayy çok acı verir inşallah kısa zamanda geçerBen çok detaylı bakıyorum genital üst taraftaydı içinde değil ama iç kısımda yinede , çok zorluyor beni inanılmaz acıyor ve hayatımda uçuk yaşamadım yani ilkdefa oldu
Almanız gerekiyor diye biliyorum32. Hafta dolunca çalışabilir raporu almamız şart mı? Özel sektör de çalışıyorum ama almadan işe devam etsek sorun olur mu?
İnsallah cok sağolunAyy çok acı verir inşallah kısa zamanda geçer