Popüler Konu 2025 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    174
Evet bizde fiyatına bakmadan aldık güya 3 5 şey alıp çıkacaktık ama aldıkça alası geliyor insanın
Bende kendime alışveriş yapmıyorum yaza sakladım kendimi hem eski kiloma dönmek istiyorum hemde gardrobumu yenilemek

Benimde bugün çok fena kasıklarım ağrıyor hatta ilk defa böyle ağrıyor biraz yoruldum ona bağlıyorum ben
Benim de ilk defa böyle ağrım oldu korktum . İnternetten baktım yalancı sancı olabilir yazınca iyice korktum ama şimdi ısınınca geçti biraz şükür

Bende de alt kısımda iğne batması gibi acı oluyor bir kaç kez oldu farklı günlerde bebek bazen yerleşimine göre çok karnımı şişiriyor bazen de midem vs sönüyor Bebiş nerde diye bakıyorum

Koyularda rahatsız edici bir iç gösterme fark etmedim.Açık renkte var ama beni rahatsız etmedi.Büyük şeyleri indirim olur diye bıraktım hem de son anda gibi olacak hayırlısı olsun artık

32. Hafta dolunca çalışabilir raporu almamız şart mı? Özel sektör de çalışıyorum ama almadan işe devam etsek sorun olur mu?

Aksam 8 den ertesi gün öğlemn 12 ye kadar hiç durmadan hareket eden bebişimin ardından doktoruma durumu sordum ve hiç bir sorun olmadığı daha da çok güzel bir durum olduğunu söyledi inşallah soruma gülmemiştir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…