- 27 Ağustos 2022
- 4.802
- 8.087
- 88
Elimizi koyunca eşim ve ben içeride kıpırtı olduğunu hissediyoruz. Ben zaten içeriden hissediyorum ama 1 haftadır o da elini koyduğunda kıpırtı hissediyor. Bu bu bahsettiğim çok minik bir kıpırtı, damar atması gibi. Ama dün gerçek bir tekme hissettim gibiPeki ne zaman dışarıdan hissediliyor bebeklerin hareketleri? Sizlerde dışarıdan eşi, yakini vs hissedebilen var mı?
23 nisan canımSon adet tarihi nedir ?
Biz bugün baktık napoli ve Kenya arasında kaldık . Sanırım napoli alıcazKraft'ın Napoli , Kenya modeline birde Chicco'nun Duo Mysa modeline bakmıştım ama karar veremedim tabi :))
Canım kilon kaç hangi beden aldın ben de hastane için bir tane alıcam 80 kilo olurum o zamana hangi beden alsam acabaKızlar suwende %70 indirim var ben pijamalardan aldım 3-4 tane örnek birini ekliyorum kumaşı çok güzel yumuşacık önden düğmeli
Misty Maskülen Pijama Takımı - SİYAH
Misty Maskülen Pijama Takımı farklı renk ve beden seçenekleriyle Suwen'de! Siyahwww.suwen.com.tr
Civil’de bugün bu çantalara baktım çok sağlam kullanışlı içi vs. Ama renk olarak beğenmedim sadece bu iki rengi var .Kızlar anne bebek çantası için önerileriniz var mı sade bişey almak istiyorum biraz bakındım kafam daha çok karıştı
Kızlar anne bebek çantası için önerileriniz var mı sade bişey almak istiyorum biraz bakındım kafam daha çok karıştı
MY Collection cantalari cok kaliteli ve kullanisli benim ki hala tas gibi duruyor.Kızlar anne bebek çantası için önerileriniz var mı sade bişey almak istiyorum biraz bakındım kafam daha çok karıştı
Hayır canım yurt dışına gidiyor Buda Barcelona’da yapılacak test isterseniz sizde kargo yapabilirsiniz dendi hatta.başlangıc paketi bunun daha düşük fiyat 360 civari ama bu kapsamlı olan baya pahalı.bende başlangıç paketi seçtim diğeri ile kafamı karıştırmak istemiyorumBence sadece gerekli kromozomlara bakmanız yeterli. Size bu fiyatı veren firma bir Türk laboratuvarı galiba değil mi ? Benim doktorum maalesef Türkiye’deki labların doğruluk payının düşük olduğunu söylemişti. Eurofins fransaya , panorama Amerika’ya gönderiyor. Amerika’ya gönderen farklı bir teknoliji kullandığını söylemişti biz bunu yaptırmıştık. Doktorum bana başlangıç paketini yaptırsan yeter demişti ama sen istiyorsan onun en ayrıntılısını yaptırabilirsin. Biz başlangıç paketni 425 dolara yaptırdık.
Eki Görüntüle 3468204
Canım çok geçmiş olsun. Bahsettiğin şekilde bel ağrısı bende de oluyor. Tedirgin oldukça , panik yaptıkça da bu ağrılar artıp üzerine yeni şikayetler ekleniyor. Biraz sakin olmaya çalış
Ya ben anlamadım tam bizim zaten 46 kromozomumuz yok mu nasıl 22000 kromozom bakıyorlar
Ay ben bir sıfır fazla yazmışım yaO tutarda bir hata olmali bu kadar pahali degil çünkü. Ben de yasim 40 oldugu icin ozellikle fetal dna istedim izmirde genetik tani merkezinde yapildi test amerikaya gidiyo 99.8 dogruluk var dendi. Onun bile fiyati 13.500 tl+kdv yani olsun olsun 500_550 dolar. Herseyi kapsiyo cok ayrintili sonuc veriyolar hatta bebegin goz ve sac rengi çilli olup olmamasi ayrintisini bile veriyor. Siz bnce bi arastirin
Bizimki 22/24 arası onuda kendi haber verecek cok uzakBende erken gidicektimm perinatalog 21 de gel dedi beklemek zorunda kaldım
Sorun olmamasına çok sevindim canım. Bence sıvı değildir hiç korkmaMerhaba kızlar
Doktor kontrolüm vardı yeni çıktık . 19+2 yiz.
Her şey yolunda dedi. Sadece kalbe giden damarları bebeğin pozisyonundan dolayı göremedim haftaya yine gelin bakalım dedi .
Boyu 22 cm kilosu 356 gr olmuş
Bu hafta gruba bebeğin sıvısı mı geliyor diye endişelerimi yazmıştım . Bebeğin sıvısı gayet iyi gelen akıntıdır dedi ben tedirgin olduğumu söyledim . Vajinal muayene etti bebeğin sıvısı değil ama yine de korkuyorsanız haftaya gelirken amnisure test alın burada yapayım dedi . Yani %100 asla bebeğin sıvısı değildir gelen diyemedi . Biraz rahatladım ama %100 değil . Biliyorum biraz fazla takıntılıyım
19. Hafta oldu bebeği hissedemiyorum dedim bakalım kilosu eğer 350 yi geçtiyse seyirmeler başlar sonra da net hissedersin ilk gebelikte böyle olur dedi .
Benim gibi hissedemeyen arkadaşlar vardı onlara da örnek olsunkilosuyla ilgiliydi oluyormuş genelde .
Zaten sıvı olsa 12. Haftadan beri aynı şekilde akıntı var suyu kalmazdı diyorum kendimi öyle teselli ediyorumSorun olmamasına çok sevindim canım. Bence sıvı değildir hiç korkma
Ya kafa bir milyon olunca görmemişimYazıyor kuzum orada 23 nisan diye
Hoş geldin canım , sağlıkla gelsin küçük prenscinnabon beni de listeye ekleyebilirmisin :)
Kaçıncı Çocuk:2
Sat:02.04.2024
Kese:6+3
Kalp Atışı :8+4
Tahmin Doğum Tarihi:07.01.2025
Yaaa koyarım tabii ki , gösterdi kendini minik bey sonunda
Yaaa bu bilgiler altın değerinde , süpersinKızlar pişik kremi için mor desitin çok iyi. Mustela da güzel. Diğerlerinden ben memnun kalmadım açıkçası.
Gaz için nurse harvey, biogaia damla ve relaktaz damla çok lazım oluyor.
Deterjan olarak chiccoya bayıldım, kokusu harika. Şampuan ve vücut losyonu olarak mustela öneririm.
Meme çatlakları için gümüş kapak ve lansinoh kullandım.
Ek gıdada tabak ve bardakları ikeadan aldım, renkleri çok tatlı.
Lansinoh göğüs pedi çok iyi.
Bebek küvetini katlanır olanlardan alın bence, ben normal almıştım pişman oldum, çok yer kaplıyor. Küvetin içine fileyi unutmayın.
Korbell çöp kovası çok elzem değil.
Bol bol yaka ve mendil alın, bebişler çok kusuyor.
Ben hem Skip hop dan çanta aldım hem de muca aldım. Muca çok güzel ve çok cool duruyor ama içi Skip hop kadar geniş değil bence.MUCA Gogi Set Bej Fiyatı, Yorumları - Trendyol
MUCA Gogi Set Bej yorumlarını inceleyin, Trendyol'a özel indirimli fiyata satın alın.ty.gl PUREDU Bej Bebek Bakım Çanta Seti- Cold Sand Fiyatı, Yorumları - Trendyol
PUREDU Bej Bebek Bakım Çanta Seti- Cold Sand yorumlarını inceleyin, Trendyol'a özel indirimli fiyata satın alın.ty.gl
Ben bunları beğendim.
Muca Beymende indirime girmiş 2437 TL olmuş. Ben indirimsiz almıştım. Zaten neyi alsam indirime giriyorYa kafa bir milyon olunca görmemişimbugün bebişi gördük ya heyecanım geçmedi hala
Hoş geldin canım , sağlıkla gelsin küçük prens
Yaaa koyarım tabii ki , gösterdi kendini minik bey sonundasağlıkla gelsin küçük prens
Yaaa bu bilgiler altın değerinde , süpersin
Ben hem Skip hop dan çanta aldım hem de muca aldım. Muca çok güzel ve çok cool duruyor ama içi Skip hop kadar geniş değil bence.
Ekledim canım , hoş geldin aramızacinnabon Beni de listeye ekleyebilir misin canım? Teşekkür ederim
Kaçıncı çocuk: 1
Kalp atışı görme tarihi: 6
Kese görme tarihi : 6
Sat: 23.04.2024
Tahmini doğum tarihi: 29.01.2025
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?