Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
su akışı daha az olduğu için bebek korkmuyor kızımda da kullanmıştım maşrapadan daha iyi tavsiye ederim :)Maşrapa yerinden bundan mi dokuyorlar bence ilk defa gördüm çok tatlı
evet su akışı sert gelmiyor bebeğe korkmuyor tavsiye ederimBebek duşunu ilk kez görüyorum. Hepsi çok güzel, güle güle kullanın
Peki bı tane de yastık vardı onu nezaman kullanıyoruz bebeklerde yastık kullanılmıyor diye biliyordumsu akışı daha az olduğu için bebek korkmuyor kızımda da kullanmıştım maşrapadan daha iyi tavsiye ederim :)
Ya valla 1-2 yudum meyve suyu içtim bir ısırıkta çikolata yedim. Çok hareketliydi bebiş hatta doktor şikayet etti fazla hareket ediyor ölçüm zor oluyor diye ama elini bir türlü indirmedi yüzünden anladı ona bakacağımızı utandı herhalde kuzucukGirmeden önce kahve tatlı denemiş miydiniz?
Teşekkür ederim , amin inşallah hepimiz çok güzel sonuçlar alalımAyyy gozunnn aydinnn canimmm darısı başımıza nasıl geçtiği kaç dk sürdü bebiş net görünüyor mu hersyei anlat
Amin canım inşallah hepimiz sağlıkla kucağımıza alalım bebeklerimiziHadi gözün aydın kuzum darısı başımıza :)
MaşaAllah canım Rabbim sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsinYa valla 1-2 yudum meyve suyu içtim bir ısırıkta çikolata yedim. Çok hareketliydi bebiş hatta doktor şikayet etti fazla hareket ediyor ölçüm zor oluyor diye ama elini bir türlü indirmedi yüzünden anladı ona bakacağımızı utandı herhalde kuzucuk
Teşekkür ederim , amin inşallah hepimiz çok güzel sonuçlar alalım
Ya valla çok heyecanlıydım ilk gittiğimde doktor bi 15 dk falan bebeğin her yerini ölçü çok bizim anlamadığımız kısımlar. Beyninin içinde bir şeyler ölçü , kalbi , böbreği , bağırsağı , ciğerleri , damarları aklına gelebilecek her yeri çok ayrıntılı şekilde ölçtü. Bacak kemiklerini ölçtü boyu uzun olacak dedi. Daha sonra 3 boyutlu olarak bize gösterdi. Ayaklarını çapraz yapmıştı pipisini çok net gördük ama elleri hep yüzündeydi indirmedi bir türlü. Sadece bir tane yan profilden bi resim yakalayabildik gene elleri yüzündeydi ama burnu falan görünüyordu çok tatlıydı
Ayyy çok heycannliii bende sabırsızlanıyorum daha 2 hafta var bana doktorun asistanı tatlı bişey yemeğin sadece kahvaltı yap gel dedi hareketli olunca olcmesi zor oluyormus ay çok şükür sağlıklı inşallah bizde güzel şeyler duyarizz Allah'ım aminnnnYa valla 1-2 yudum meyve suyu içtim bir ısırıkta çikolata yedim. Çok hareketliydi bebiş hatta doktor şikayet etti fazla hareket ediyor ölçüm zor oluyor diye ama elini bir türlü indirmedi yüzünden anladı ona bakacağımızı utandı herhalde kuzucuk
Ya valla çok heyecanlıydım ilk gittiğimde doktor bi 15 dk falan bebeğin her yerini ölçü çok bizim anlamadığımız kısımlar. Beyninin içinde bir şeyler ölçü , kalbi , böbreği , bağırsağı , ciğerleri , damarları aklına gelebilecek her yeri çok ayrıntılı şekilde ölçtü. Bacak kemiklerini ölçtü boyu uzun olacak dedi. Daha sonra 3 boyutlu olarak bize gösterdi. Ayaklarını çapraz yapmıştı pipisini çok net gördük ama elleri hep yüzündeydi indirmedi bir türlü. Sadece bir tane yan profilden bi resim yakalayabildik gene elleri yüzündeydi ama burnu falan görünüyordu çok tatlıydı
Kendimi onun uzun boyunu yerim derken buldumYa valla 1-2 yudum meyve suyu içtim bir ısırıkta çikolata yedim. Çok hareketliydi bebiş hatta doktor şikayet etti fazla hareket ediyor ölçüm zor oluyor diye ama elini bir türlü indirmedi yüzünden anladı ona bakacağımızı utandı herhalde kuzucuk
Aminn canım inşallah kaçıncı haftasin sen şuanAmin canım inşallah hepimiz sağlıkla kucağımıza alalım bebeklerimizi
Bu liste , grubumuzun ilk sayfasında var arkadaşlar , istediğiniz zaman açıp oradan bakabilirsinizBen liste yapmıştım daha önce de paylaştım yeni giren anneler için paylaşıyorum.
Fikir amaçlı bence herkes alışveriş konusunda paylaşımlar yapsın kritik dönemleri atlattık gibi artık keyif zamanı inşallah
Eki Görüntüle 3468270
Valla bana da demişlerdi ama ben dinlemedim hareketli olması hoşuma gidiyorAyyy çok heycannliii bende sabırsızlanıyorum daha 2 hafta var bana doktorun asistanı tatlı bişey yemeğin sadece kahvaltı yap gel dedi hareketli olunca olcmesi zor oluyormus ay çok şükür sağlıklı inşallah bizde güzel şeyler duyarizz Allah'ım aminnnn
Yaaaa , bende aynı tepkiyi verdimKendimi onun uzun boyunu yerim derken buldum
Sat a göre 18+5 iz canım ultrasonda bir sürü ölçüm yapıldı 19 ile 21 hafta arasında çıktı sonuçlarAminn canım inşallah kaçıncı haftasin sen şuan
Ben bebekleri, çocukları çok seviyorum. Daha bebekten haberim olmadan alışveriş yapmış biriyim. O yüzden bazen tepkilerim fazla oluyor Eşime kalsa daha 3 4 sene bebek istemiyordu. Neyse ki miniğim babasını değil anasını dinlediBu liste , grubumuzun ilk sayfasında var arkadaşlar , istediğiniz zaman açıp oradan bakabilirsiniz
Valla bana da demişlerdi ama ben dinlemedim hareketli olması hoşuma gidiyor
Yaaaa , bende aynı tepkiyi verdim
Sat a göre 18+5 iz canım ultrasonda bir sürü ölçüm yapıldı 19 ile 21 hafta arasında çıktı sonuçlar
Bu hafta kontrolüm var dediğiniz gibi sorayım hala geçmedi çünkü bel ağrım çok teşekkür ederimBel agrisi icin doktor bana normal çünkü kaslarin gerilmeye basladi dedi ve ocean extramag verdi. Suya atılan toz magnezyum icmeye başladım. Cok iyi geldi. Hem biraz sacim da dokuluyodu ona da iyi geldi. Doktorunuza bi sorun isterseniz magnezyumu.
Bende senin gibiyim ya mesela araba koltuğunu 2020 Kasım ayında almıştım bunun gibi bir çok şeyi daha ortada hiç bir şey yokken aldım kıyafetler desen beğendiğimi alıyordum ama genelde kız aldıklarımBen bebekleri, çocukları çok seviyorum. Daha bebekten haberim olmadan alışveriş yapmış biriyim. O yüzden bazen tepkilerim fazla oluyor Eşime kalsa daha 3 4 sene bebek istemiyordu. Neyse ki miniğim babasını değil anasını dinledi
Bunları oğluma doğmadan aldım. Evde 4 parça da kız bebek kiyafeti hala duruyor Oğlum içimdeki kız isteğini tüketti bile şimdiden oysa kızım olursa diye evlenmeden kız bebek elbisesi almış biriydim. Bir an önce doğsun da süs bebeği gibi süsleyeyim istiyorum.
Canııııım çok sevindim adınaaa sağlıkla gelsin yakışıklı, yüzünüde doğunca görün biraz heyecan olsun annesi bide bişey sorucam neden sata göre 18+5 te gittin kuzum kendi isteğin mi doktor mu istedi genelde 20 den sonra gidin diyorlar ya onun için soruyorum duruma göre belki bende erken alırım dayanamayıpKızlar ayrıntılı ultrasondan çıktık her şey yolunda çok şükür bizim sıpa eliyle yüzünü kapattı hep doktor çok uğraştı ama bir türlü tam göremedik yüzünü
Bende erken gidicektimm perinatalog 21 de gel dedi beklemek zorunda kaldımCanııııım çok sevindim adınaaa sağlıkla gelsin yakışıklı, yüzünüde doğunca görün biraz heyecan olsun annesi bide bişey sorucam neden sata göre 18+5 te gittin kuzum kendi isteğin mi doktor mu istedi genelde 20 den sonra gidin diyorlar ya onun için soruyorum duruma göre belki bende erken alırım dayanamayıp
Bu bendede var cok kullanisli oneririmBebek duşunu ilk kez görüyorum. Hepsi çok güzel, güle güle kullanın