Benim de babam yay eşim oğlak, sizinkinin tam tersi durum bizde yani. Babam çok neşeli biridir, sportiftir, pek dert etmez çoğu şeyi, anı yaşar. Annem de başak tam tersi. Yaylarin son 10 günü ile ilk 10 günü bile çok fark ediyormuş ama tabi hepsinden önemlisi doğum haritası.
Konforlusu bence eller serbest model olanlar. Tekli alırım bir tane diye düşündüm e bebek markası 1000'e yakın, Bebebao 1200 civarı. Benim belli başlı fiziksel rahatsızlıklarım var sürekli aynı pozisyonda durmak istesem de duramam. Belim ağrır sırtım ağrır, sağlıklı birinden daha çok ağrır. O yüzden şarjlı eller serbest modelden bir tane alırım. Bakarım ikinciye gerek var onu da alırım. Bir de emzirirken diğer göğüsten süt geliyormuş, o sütü toplasin diye manuel alanlar varmış, bu konuda ne düşünüyorsun? Kamera ve telsizde de durum şu benim eşim memur muhtemelen bulunduğumuz ilden tayini çıkacak tam bebeğin doğacağı sıra. Ben eşimle gitmeyeceğim annemlerin evi dubleks. Alt katta bebekle odamız olacak. 6 ay kadar ben bebeğe kendim bakamam annemler de gelemez. Mecbur orada kalacağım. Aynı katta olmadığı için şart gibi geliyor. Ama yorumlara bakıyorum alt kattan üst kata çekmiyor gibi çok fazla yorum var, sinirim bozuluyor. İyisi denenlerin bile yorumu öyle ki onlar da çok pahalı.