- 27 Kasım 2018
- 3.295
- 3.453
Çoklu gebeliklerde doğumdan sonrası 8haftadan fazla değil mi cnm.Bende kamudayım duyumlarıma göre doğum izni 1 yıl muhabbeti olmuştu valla para yardımını geçtim de doğum sonrası izin çok az 8 hafta nedir ya ben ikiz doğum yaptım 8 hafta sonra işe başladım gerçekten çok moral bozucu oluyor el kadar bebeyi bırakıp işe gitmek
Bende feramat miydi neydi kullanıyordum kabızlık bulantı yaptı dedim.dr aksine ishal yapar dedi.biraktirdi 20.haftadan sonra kullanmaya başla dedi.Bende kullanıyorum doktor kabızlık yapabilir diyerek vermişti ama bende ters etki gösterdi ben kabızlık sorunu yaşıyordum demir hapını kullanmaya başladığımdan beri her gün tuvalete çıkıyorum
Cnm bende feremat kullanıyordum kabız oldum baya.dr a dedim Dr da kabızlık yapmaz aksine ishal yapar dedi.bulanti da yaptığı için biraktirdi Dr 20.haftadan sonra başla bulantin biraz gexmis olur dedi.heralde 10gune kadar başlarım ya.Sizde sidefer mi kullanıyorsunuz normalde kabızlık nedir bilmem ben doktor feremat mı ne vermıştı o mag etti beni zaten her yediğim gaz yapab bi bğnyem var ferematla birlikte kabızlık zorladı beni
Sidefer inş çözer bu durumj normale dönerim