- 8 Aralık 2012
- 3.716
- 5.091
- 32
Aynen ya kalın kalın çoraplar giyiyorum ama ısınmıyorAyaklarım soğuk buz gibi bacaklarım yanıyor benim de hormonlar manyak etti iyice beni neyse yatayım bari iyi sabahlar
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Aynen ya kalın kalın çoraplar giyiyorum ama ısınmıyorAyaklarım soğuk buz gibi bacaklarım yanıyor benim de hormonlar manyak etti iyice beni neyse yatayım bari iyi sabahlar
14-16 mayıs gibi ya da 13-15 gibiben de bi daha deniyorum iyi sabahlar şimdiden canim kan testi vermeye ne zaman gideceksin
Günaydın canım ağzın bal yesin hemşireye de şimdi yazdım gayet normal bu sürede diyor kan testi verene kadar mecbur pır pır senin de bebisin hayırlı olsun sağlıkla büyüsünCanım 8. Günün bugün tutmuş bence bende 29 nisanda transfer olmuştum bana olmadı ama grupta pozitif gören arkadaşların çoğu senin gibi yerleşme kanaması yaşadı. Hiç endişelenme yani
İnşallah güzel sonuçlar alırsınızKızlar kan verdim sağlık ocağına bakalım sonuç ne çıkacak bende katılrm inşallah
Ben 5. Gün görmüştüm çift çizgiyi ve aynı gün gidip kan testi verdim sonrakileri de 8. Gün ve 10. Günde verdim doktorlara kalsa daha yarın vermem gerekiyorduGünaydın canım ağzın bal yesin hemşireye de şimdi yazdım gayet normal bu sürede diyor kan testi verene kadar mecbur pır pır senin de bebisin hayırlı olsun sağlıkla büyüsün
Hadi bakalım heyecanlı bekleyiş başladı ne zaman çıkacakmış sonuç ?Kızlar kan verdim sağlık ocağına bakalım sonuç ne çıkacak bende katılrm inşallah
Amin canm inşallahİnşallah güzel sonuçlar alırsınız
14-16 mayısta yani 12 ve 14.gun oluyorBen 5. Gün görmüştüm çift çizgiyi ve aynı gün gidip kan testi verdim sonrakileri de 8. Gün ve 10. Günde verdim doktorlara kalsa daha yarın vermem gerekiyordu
Sen ne zaman vereceksin kanı ?
Öğlene kadar çıkar adete 5 gün kaldı. Aslında şüphelenmiyordum da memelerim çok sıızladı. Normalde bu kadar sıxlamazdi hamile olduğumda oluyordu ondan süphelendim verdim bakalmHadi bakalım heyecanlı bekleyiş başladı ne zaman çıkacakmış sonuç ?
İnşallah güzel sonuçlar alırsınızKızlar kan verdim sağlık ocağına bakalım sonuç ne çıkacak bende katılrm inşallah
Yaaa nasıl bekleyeceksin o kadar kaset test alıp 2 günde 1 koyulaşmayı takip edebilirsin o zamana kadar ben öyle yapmıştım.14-16 mayısta yani 12 ve 14.gun oluyor
Tecrübeli bi annesin galiba kaçıncı çocuk olacakÖğlene kadar çıkar adete 5 gün kaldı. Aslında şüphelenmiyordum da memelerim çok sıızladı. Normalde bu kadar sıxlamazdi hamile olduğumda oluyordu ondan süphelendim verdim bakalm
Hayırlı olsun inşallah tutunmustur bende çizgi gördümSelam kızlar dün test yaptım silik 2. çizgiyi gördüm tam seviniyordum bir kaç saat önce lekelenme oldu hemen durdu yerleşme kanaması olabilir mi 2 mayısta 2 adet 5.gun embriyosu transfer oldum 14 mayısta ve 16 mayısta kan vermeyi düşünüyorum işler yolunda gidiyorsa ben de aranızda olurum hepinize sağlıklı gebelikler dilerim Eki Görüntüle 3425350
Kendimi biliyorum bu defa da beta kaç oldu diye kafaya takicam 16 mayısta 2. kanı vermeden rahat yokYaaa nasıl bekleyeceksin o kadar kaset test alıp 2 günde 1 koyulaşmayı takip edebilirsin o zamana kadar ben öyle yapmıştım.
İnşallah bakalım salicam biraz çok stres yapıyorum sanki yapacak bir şey varmış gibiHayırlı olsun inşallah tutunmustur bende çizgi gördüm
İnşallah bebeklerimiz bizimledir. Benim de ilk gebeliğim hiçbir şikayetim ve kanamam yokken doktor kese komşuluğunda 22×10 mm kanama alanı gördü. Kanama alanı yeniymiş. Bebeğin kesesi sadece 5 mm yolk sac var. 5+1 de iken embriyo yoktu ama. Sanki tüm belirtilerim azaldı ki benim çok belirtim de yoktu. Şu an 5+4'teyim bebeğimin kalp atışını duyamayacağım ya da düşük yapacağım diye çok korkuyorum. Stres iyi bir şey değil. Ama nasıl yüksek düşük riskin var demelerine rağmen sakin kalabilirim ki? İnşallah sağlıkla doğarlar. Çok doluyum sizi de gerdi isem özür dilerim.İnşallah bakalım salicam biraz çok stres yapıyorum sanki yapacak bir şey varmış gibi
Allah kucağınıza almayı nasip etsin kanama alanı kendi kendine yok olan bir şey hiç canını sıkma ne güzel yolk sac da görülmüş 1-2 haftaya kalp atışlarını da duyarsınız kucağımıza alsak bile endişeler bitmeyecek ki bol su için dinlenin doktorunuz verdiyse progestan dex ihmal etmeyin her şey olacağına varıyor iyi düşünelim iyi olsunİnşallah bebeklerimiz bizimledir. Benim de ilk gebeliğim hiçbir şikayetim ve kanamam yokken doktor kese komşuluğunda 22×10 mm kanama alanı gördü. Kanama alanı yeniymiş. Bebeğin kesesi sadece 5 mm yolk sac var. 5+1 de iken embriyo yoktu ama. Sanki tüm belirtilerim azaldı ki benim çok belirtim de yoktu. Şu an 5+4'teyim bebeğimin kalp atışını duyamayacağım ya da düşük yapacağım diye çok korkuyorum. Stres iyi bir şey değil. Ama nasıl yüksek düşük riskin var demelerine rağmen sakin kalabilirim ki? İnşallah sağlıkla doğarlar. Çok doluyum sizi de gerdi isem özür dilerim.
O zaman bekle biraz daha az kaldı. Stres kötü ekliyor bebelerimizi , stresden uzak durmalıyızKendimi biliyorum bu defa da beta kaç oldu diye kafaya takicam 16 mayısta 2. kanı vermeden rahat yok
Çok teşekkür ederim inşallah birbirimize güzel haberler veririz.Allah kucağınıza almayı nasip etsin kanama alanı kendi kendine yok olan bir şey hiç canını sıkma ne güzel yolk sac da görülmüş 1-2 haftaya kalp atışlarını da duyarsınız kucağımıza alsak bile endişeler bitmeyecek ki bol su için dinlenin doktorunuz verdiyse progestan dex ihmal etmeyin her şey olacağına varıyor iyi düşünelim iyi olsun