Popüler Konu 2025 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    226
Çok sağol canım ağrısı çok fena makinayla sağım yaptım az önce baktım bı sure sonra süt gelmedi bıraktım sonra elimle sağım denedim süt geldi nasıl oluyor makina mi iyi çekmiyor ben mi yapamıyorum sağ memede senin dediğin gibi bı düğüm var bastırınca baya yuvarlak geliyor solda yok mesela elimle biraz sagdim ama sonra bıraktım arada böyle sağım da yapayım ozaman

Ay çok sevindim bizim doğum tarihlerimiz de paralel demek ki normal bir şey. İnsanlar garip garip yorumlar yapıyorlar kendimi yetersiz hissediyorum böyle olunca
Değerler 10'un altındaysa ve düşüşe geçtiyse önemsemiyorlar doktorlar. Bol bol emzirin diyorlar. Diğer değerleri de normalse canınızı sıkmayın.

Evet benim de öyle makineye çok az geliyo normalde de. Hele böyle olduğunda hiç gelmiyordu. Elle sağım yapmak lazım. Çok zor vallahi kolay gelsin.

Her iki memeyi de veriyor musun? Bizim sağ sol beraber 1 saati buluyor

Benimki de böyle acaba sütüm mü yetmiyor diyorum sıktığımda süt geliyor.Memede kalmayı seviyorlar heralde.Emme süresi azalsa çok sevinirim
Ozamana kadar azalır diyordum azalmamıyor olması üzdü bir de göğüslerimde hep yara var o yüzden iyileşmiyor çünkü çok sık be siddetli emiyor. Her beslenmede iki göğsümü de veriyorum çünkü birini 40 dk emerek canına okuyacak

Gönül hoca diye bir dr göremedim ama orada Elif hocayı duymuştum iyi diye
merhaba ben ankara gazi hastanesi Erhan Demirdag hocada takipliydim. doğumumu da Erhan hoca ve ekibi yaptırdı. cok memnunum iyi bir doktor. özele gore c/s fiyatı da muayene fiyatı da cok iyi. devlet düşünürseniz bir arastirabilirsinjz.

Canım sen gümüş kapak falan takiyomusun benimde yara gümüş kapak taktım şimdi kalkana geçtim ama buda hijyenik gelmiyor bana uçlarının temas etmemesi.iyi.oluyor bişey takmadan duramiyom.ya

Geçen hafta 11 çıktı bizim. Yarın randevumuz var tekrardan bakalım kaç çıkıcak

Canım sen gümüş kapak falan takiyomusun benimde yara gümüş kapak taktım şimdi kalkana geçtim ama buda hijyenik gelmiyor bana uçlarının temas etmemesi.iyi.oluyor bişey takmadan duramiyom.ya
Hiçbir şey kullanmıyorum artık çünkü onları kullanınca da nemli kalıp yine iyileşmiyor şimdi sadece emzirdikten sonra lansioh krem sürüyorum ama yine de iyileşmiyor

Benim en başından beri boyle iste. 7_8 dk emio sonra memede uyuuakaliyo. Hadi dürttüm uyadirdim yine biraz emiuo uyuyo.

maşallah hayırlı olsun neler yaptınız ben de yurtdışındayım bi şeyler ayarlamak istiyorum oğlumun kırkı için ama hiç bilmiyorum bu adeti banyoya mı soksam suyuna para mı atsam napsam
Valla ben de instagramdan gördüğüm bi de annemin söylediği kadarıyla yaptım bişeyler. İyi niyetlerle yıkama suyuna 40 tane taş attım, altın, gümüş, nazar boncuğu koydım. Güzelce yıkadım, dua okudum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…