Geçmiş olsun canım. Elinle duş altında sağım yapabilirsin. Ben öyle atlattım. Taş gibi düğümler vardı ağlaya ağlaya bastıra bastıra açtım oraları. Bazı yerleri morartmışım hatta. Ertesi gün düzeldi. Ama çok canım yandı
Çok sağol canım ağrısı çok fena makinayla sağım yaptım az önce baktım bı sure sonra süt gelmedi bıraktım sonra elimle sağım denedim süt geldi nasıl oluyor makina mi iyi çekmiyor ben mi yapamıyorum sağ memede senin dediğin gibi bı düğüm var bastırınca baya yuvarlak geliyor solda yok mesela elimle biraz sagdim ama sonra bıraktım arada böyle sağım da yapayım ozaman
Ay çok sevindim bizim doğum tarihlerimiz de paralel demek ki normal bir şey. İnsanlar garip garip yorumlar yapıyorlar kendimi yetersiz hissediyorum böyle olunca
Çok sağol canım ağrısı çok fena makinayla sağım yaptım az önce baktım bı sure sonra süt gelmedi bıraktım sonra elimle sağım denedim süt geldi nasıl oluyor makina mi iyi çekmiyor ben mi yapamıyorum sağ memede senin dediğin gibi bı düğüm var bastırınca baya yuvarlak geliyor solda yok mesela elimle biraz sagdim ama sonra bıraktım arada böyle sağım da yapayım ozaman
Kızlar merhaba bebekleriniz kaç dakika memede kalıyor ortalama geçen hafta 20-25 dakika emen bebeğim şu an 7-8 dakika emiyor doyuyor sanırım çünkü uyuyor ve huzursuzluğu da olmuyor ama emme süresi azaldı sanki
Ozamana kadar azalır diyordum azalmamıyor olması üzdü bir de göğüslerimde hep yara var o yüzden iyileşmiyor çünkü çok sık be siddetli emiyor. Her beslenmede iki göğsümü de veriyorum çünkü birini 40 dk emerek canına okuyacak
merhaba ben ankara gazi hastanesi Erhan Demirdag hocada takipliydim. doğumumu da Erhan hoca ve ekibi yaptırdı. cok memnunum iyi bir doktor. özele gore c/s fiyatı da muayene fiyatı da cok iyi. devlet düşünürseniz bir arastirabilirsinjz.
Ozamana kadar azalır diyordum azalmamıyor olması üzdü bir de göğüslerimde hep yara var o yüzden iyileşmiyor çünkü çok sık be siddetli emiyor. Her beslenmede iki göğsümü de veriyorum çünkü birini 40 dk emerek canına okuyacak
Canım sen gümüş kapak falan takiyomusun benimde yara gümüş kapak taktım şimdi kalkana geçtim ama buda hijyenik gelmiyor bana uçlarının temas etmemesi.iyi.oluyor bişey takmadan duramiyom.ya
Merhabalar sizin sarılık değeriniz neydi benim doktorum zamanla geçicek o konu kapandı dedi 1 ay kontrolünde ama hala gözlerinde hafif sarılık var yğzü de hafif ama vucudunda yok. Bazı doktorlar çok önemsemiyor sanırım 5'li değerleri ama siz takipteymişsiniz merak ettim detayını günlerimiz de yakın
Canım sen gümüş kapak falan takiyomusun benimde yara gümüş kapak taktım şimdi kalkana geçtim ama buda hijyenik gelmiyor bana uçlarının temas etmemesi.iyi.oluyor bişey takmadan duramiyom.ya
Hiçbir şey kullanmıyorum artık çünkü onları kullanınca da nemli kalıp yine iyileşmiyor şimdi sadece emzirdikten sonra lansioh krem sürüyorum ama yine de iyileşmiyor
maşallah hayırlı olsun neler yaptınız ben de yurtdışındayım bi şeyler ayarlamak istiyorum oğlumun kırkı için ama hiç bilmiyorum bu adeti banyoya mı soksam suyuna para mı atsam napsam
Kızlar merhaba bebekleriniz kaç dakika memede kalıyor ortalama geçen hafta 20-25 dakika emen bebeğim şu an 7-8 dakika emiyor doyuyor sanırım çünkü uyuyor ve huzursuzluğu da olmuyor ama emme süresi azaldı sanki
maşallah hayırlı olsun neler yaptınız ben de yurtdışındayım bi şeyler ayarlamak istiyorum oğlumun kırkı için ama hiç bilmiyorum bu adeti banyoya mı soksam suyuna para mı atsam napsam
Valla ben de instagramdan gördüğüm bi de annemin söylediği kadarıyla yaptım bişeyler. İyi niyetlerle yıkama suyuna 40 tane taş attım, altın, gümüş, nazar boncuğu koydım. Güzelce yıkadım, dua okudum.