Popüler Konu 2025 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    223
Kızlar sizin bebeler ağlamadan duruyomu bizimki ya emiyor ya uyuyor ya ağlıyor geceleri çok ikiniyor bu sira

Kızlar sizin bebeler ağlamadan duruyomu bizimki ya emiyor ya uyuyor ya ağlıyor geceleri çok ikiniyor bu sira
Canım gaz sancısı çekiyordur ben masaj yapıyorum birde çocuk doktoru probiyotik damla verdi günde 1 kez 5 damla şeklinde çok şükür bizimki rahat büyük tuvaletini de rahat yapıyor

Canım gaz sancısı çekiyordur ben masaj yapıyorum birde çocuk doktoru probiyotik damla verdi günde 1 kez 5 damla şeklinde çok şükür bizimki rahat büyük tuvaletini de rahat yapıyor

Bizde dün aldık hangi saatte vermek lazım acaba

Cnm bu soyulamalar normlamis annem dedi. Benim bebiste de var. Benimki de döküntü de olduğu için ben kantaron yagi kullaniyorum. Kizimda da onu kullandim cok iyi geldi. Ama döküntü gecince zeytinyagi kullanacagim. Her gun kulak arkasi diz arkasi koltuk alti vs yağla mutlaka. Yag kullaniyorum cunku en dogali olsun istiyorum. Kremler ne de olsa kimyasal. Bebisimin dokuntusu hafifleyince zeytinyagi kullanmistim o da koltukalti pisik olmus acidi agladi yavrum.

Hangisini kullanıyorsunuz doktor en güzel probiyotik suan sütün dedi ama cok istersen biogaia yazayım dedi almadık oglum kolikti daha da sancılandırdı denemedigimiz damla yoktu bu sefer önce maflor deneyeceğim sanırım

Kızlar ben bebeği emzirirken uyuya kalıyor direk yatağına koyuyorum yanlışmi yapıyorum acaba gazını almam gerrrkmi her seferinde uyanmasın diye yatiriyom ben

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…