Web uygulamasını kur
How to install the app on iOS
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
- Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.
Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Popüler Konu 2025 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı
- Konu Sahibi cinnabon
- Başlangıç Tarihi
Ayrıntılı Düzenleme
Kimler kimler yazdı?- 16 Şubat 2020
- 1.952
- 1.867
- 83
Yok canım bizim doktor 10 gün için almıyor nst için alıyor sadece 200₺Kızlar Perşembe günü doktora gittim haftaya Perşembe tekrar gel dedi ücret ödemeyecegim değil mi
Kızlar dünden beri böyle baş ense ağrısı olunca tansiyonumu ölçtüm büyük 13-14 küçük 8-9 arasında çıkıyor yoğurt limon verdi annem düşürdü ama ben biraz endişelendim tansiyonla ilgili böyle sorun yaşayan var mı şurda iki gün kaldı doğuma eşim yarın gelecek bu nerden çıktı böyle
- 26 Haziran 2012
- 1.779
- 2.023
- 333
Sordum ben Perşembe günü daha değişmedi doğum ne zman dedi 20 sine gün verdi dedim o zmana kadar değişmez dediYılbaşından sonra özelde doğum yapanlar fiyatlar değişmiş miydi bende yarın sorayım doktora
- 27 Aralık 2019
- 9.172
- 10.815
- 248
Denemedim canım ıhlamur vsrdı evde bu gece onu denim önce. Baika birşey katmama gerek var mı ıhlamuraIhlamur iyi gelmedi mi canim
- 13 Kasım 2020
- 1.295
- 2.463
- 83
Ben 18/12 tansiyonla doğuma girdim ama bende 32.haftada baslamisti ilaç da kullaniyordum. Doktoruna mutlaka bilgi ver ilaç önerebilir. Günde 3-4 kez de tansİyonunu ölç ve takipte ol derim. Çok yüksek değil ama takipte olmak da fayda var.Kızlar dünden beri böyle baş ense ağrısı olunca tansiyonumu ölçtüm büyük 13-14 küçük 8-9 arasında çıkıyor yoğurt limon verdi annem düşürdü ama ben biraz endişelendim tansiyonla ilgili böyle sorun yaşayan var mı şurda iki gün kaldı doğuma eşim yarın gelecek bu nerden çıktı böyle
Ölçüyorum da şimdi kafaya da taktım tansiyon aletini takınca nabzım daha da yükseliyor hissediyorum panik oluyorum zaten doğum yaklaştıkça stres oldum büyük oğlum da bu ara herşeyi bahane edip ağlıyor baya gerildim ondan oldu sanırımBen 18/12 tansiyonla doğuma girdim ama bende 32.haftada baslamisti ilaç da kullaniyordum. Doktoruna mutlaka bilgi ver ilaç önerebilir. Günde 3-4 kez de tansİyonunu ölç ve takipte ol derim. Çok yüksek değil ama takipte olmak da fayda var.
- 29 Nisan 2021
- 4.925
- 7.488
- 108
Ay inşallah bizimki de hemen değişmez yaSordum ben Perşembe günü daha değişmedi doğum ne zman dedi 20 sine gün verdi dedim o zmana kadar değişmez dedi
- 28 Ağustos 2023
- 1.681
- 1.497
- 53
- 32
10 gün ücret alınmıyor canımKızlar Perşembe günü doktora gittim haftaya Perşembe tekrar gel dedi ücret ödemeyecegim değil mi
- 28 Ağustos 2023
- 1.681
- 1.497
- 53
- 32
Ben daha doğum yapmadım ama 1 ocakta %30 zaman geldi dedi doktorum .Yılbaşından sonra özelde doğum yapanlar fiyatlar değişmiş miydi bende yarın sorayım doktora
- 16 Şubat 2020
- 1.952
- 1.867
- 83
Gecen hafta bende yazmıştım baş ağrısından süphelendim 14/8 cikiyordu limonlu su icip dinlenince 12/7 dusuyordu normalde 9/6 cikar doktorla bikac kez konustuk surekli ölç cok yukselmesin stres yapma hamur isi yeme dedi dikkat ediyorum yarin kontrolum var yine yazarım canım ama acik bisey olsa doktor soylerdi sen danıştın mı doktoraKızlar dünden beri böyle baş ense ağrısı olunca tansiyonumu ölçtüm büyük 13-14 küçük 8-9 arasında çıkıyor yoğurt limon verdi annem düşürdü ama ben biraz endişelendim tansiyonla ilgili böyle sorun yaşayan var mı şurda iki gün kaldı doğuma eşim yarın gelecek bu nerden çıktı böyle
- 16 Şubat 2020
- 1.952
- 1.867
- 83
Gecen hafta beraber gitmistik yine dogurmadik kontrolun ne zamanBen daha doğum yapmadım ama 1 ocakta %30 zaman geldi dedi doktorum .
- 12 Kasım 2021
- 3.558
- 4.368
- 83
Bizim doktor iki hastane ile çalışıyor mesela, biri %40 zam yapmış, diğeri yapmamış henüz..Yılbaşından sonra özelde doğum yapanlar fiyatlar değişmiş miydi bende yarın sorayım doktora
Doktora sormadım dün gece başladı gün içinde normaldi şimdi yine hafiften başım agrıdı ya eşim gelseydi yarın acil doğuma alalım derler diye korktum zaten nasipse salı günü olacak doğum çok stresliyim ondan oluyor. Sen yarın yazar mısın ne dediğini olmadı yarın da böyle olursa giderim doktora. Hayırlısıyla sağlıkla doğarsaydıkGecen hafta bende yazmıştım baş ağrısından süphelendim 14/8 cikiyordu limonlu su icip dinlenince 12/7 dusuyordu normalde 9/6 cikar doktorla bikac kez konustuk surekli ölç cok yukselmesin stres yapma hamur isi yeme dedi dikkat ediyorum yarin kontrolum var yine yazarım canım ama acik bisey olsa doktor soylerdi sen danıştın mı doktora
- 12 Kasım 2021
- 3.558
- 4.368
- 83
Ben 12-13 gündür tansiyonla uğraşıyorum ama 14/9 e kadar normal merak etme.. bu değerin üstü çıkacak ve bir kerelik değil bir süre o yüksek değerde kalırsa sorun var dedi doktor. İlaç kullanıyorum ona rağmen değerim ara ara 15/10 oluyor..Kızlar dünden beri böyle baş ense ağrısı olunca tansiyonumu ölçtüm büyük 13-14 küçük 8-9 arasında çıkıyor yoğurt limon verdi annem düşürdü ama ben biraz endişelendim tansiyonla ilgili böyle sorun yaşayan var mı şurda iki gün kaldı doğuma eşim yarın gelecek bu nerden çıktı böyle
2 gün kalmış hiç stres yapma, doktoruna haber ver tabi ama bişey olmaz
- 26 Haziran 2012
- 1.779
- 2.023
- 333
Ben üç gün üst üste ıhlamur içtim iyi geldi bal vs koymadım karabiber koy diyen de var ama bilmiyorumDenemedim canım ıhlamur vsrdı evde bu gece onu denim önce. Baika birşey katmama gerek var mı ıhlamura
- 27 Aralık 2019
- 9.172
- 10.815
- 248
çok sağol canım bu gece içmeye başlarım. İnşallah banada fayda ederBen üç gün üst üste ıhlamur içtim iyi geldi bal vs koymadım karabiber koy diyen de var ama bilmiyorum
- 8 Aralık 2012
- 4.120
- 5.958
- 358
- 32
Kızlar benim yarın sabah 7 de doğumum var bize dua edin
Oda süsleme için organizasyon ayarlamıştım resim attılar , odamızda hazırmış. Heyecanla sabahı bekliyoruz
Oda süsleme için organizasyon ayarlamıştım resim attılar , odamızda hazırmış. Heyecanla sabahı bekliyoruz
Eklentiler