• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Popüler Konu 2025 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    214
Kızlar Perşembe günü doktora gittim haftaya Perşembe tekrar gel dedi ücret ödemeyecegim değil mi

Yılbaşından sonra özelde doğum yapanlar fiyatlar değişmiş miydi bende yarın sorayım doktora

Kızlar dünden beri böyle baş ense ağrısı olunca tansiyonumu ölçtüm büyük 13-14 küçük 8-9 arasında çıkıyor yoğurt limon verdi annem düşürdü ama ben biraz endişelendim tansiyonla ilgili böyle sorun yaşayan var mı şurda iki gün kaldı doğuma eşim yarın gelecek bu nerden çıktı böyle 😭

Kızlar dünden beri böyle baş ense ağrısı olunca tansiyonumu ölçtüm büyük 13-14 küçük 8-9 arasında çıkıyor yoğurt limon verdi annem düşürdü ama ben biraz endişelendim tansiyonla ilgili böyle sorun yaşayan var mı şurda iki gün kaldı doğuma eşim yarın gelecek bu nerden çıktı böyle 😭
Ben 18/12 tansiyonla doğuma girdim ama bende 32.haftada baslamisti ilaç da kullaniyordum. Doktoruna mutlaka bilgi ver ilaç önerebilir. Günde 3-4 kez de tansİyonunu ölç ve takipte ol derim. Çok yüksek değil ama takipte olmak da fayda var.

Ben 18/12 tansiyonla doğuma girdim ama bende 32.haftada baslamisti ilaç da kullaniyordum. Doktoruna mutlaka bilgi ver ilaç önerebilir. Günde 3-4 kez de tansİyonunu ölç ve takipte ol derim. Çok yüksek değil ama takipte olmak da fayda var.
Ölçüyorum da şimdi kafaya da taktım tansiyon aletini takınca nabzım daha da yükseliyor hissediyorum panik oluyorum zaten doğum yaklaştıkça stres oldum büyük oğlum da bu ara herşeyi bahane edip ağlıyor baya gerildim ondan oldu sanırım

Gecen hafta bende yazmıştım baş ağrısından süphelendim 14/8 cikiyordu limonlu su icip dinlenince 12/7 dusuyordu normalde 9/6 cikar doktorla bikac kez konustuk surekli ölç cok yukselmesin stres yapma hamur isi yeme dedi dikkat ediyorum yarin kontrolum var yine yazarım canım ama acik bisey olsa doktor soylerdi sen danıştın mı doktora

Gecen hafta bende yazmıştım baş ağrısından süphelendim 14/8 cikiyordu limonlu su icip dinlenince 12/7 dusuyordu normalde 9/6 cikar doktorla bikac kez konustuk surekli ölç cok yukselmesin stres yapma hamur isi yeme dedi dikkat ediyorum yarin kontrolum var yine yazarım canım ama acik bisey olsa doktor soylerdi sen danıştın mı doktora
Doktora sormadım dün gece başladı gün içinde normaldi şimdi yine hafiften başım agrıdı ya eşim gelseydi yarın acil doğuma alalım derler diye korktum zaten nasipse salı günü olacak doğum çok stresliyim ondan oluyor. Sen yarın yazar mısın ne dediğini olmadı yarın da böyle olursa giderim doktora. Hayırlısıyla sağlıkla doğarsaydık 🤲🏻

Ben 12-13 gündür tansiyonla uğraşıyorum ama 14/9 e kadar normal merak etme.. bu değerin üstü çıkacak ve bir kerelik değil bir süre o yüksek değerde kalırsa sorun var dedi doktor. İlaç kullanıyorum ona rağmen değerim ara ara 15/10 oluyor..
2 gün kalmış hiç stres yapma, doktoruna haber ver tabi ama bişey olmaz

Kizlar ben bu hafta nst'ye giricem. Doktorumun muayenehanesine gidiyorum normalde ama anlaşmalı olduğu ve dogum yapacagim hastaneye ismimi soyle ve nst yaptiricam de dedi. Ben sormayi unuttum dun doktoruma. Nst icin hastane extra bir para aliyor mu?

Kızlar benim yarın sabah 7 de doğumum var 🌸 bize dua edin ❤️
Oda süsleme için organizasyon ayarlamıştım resim attılar , odamızda hazırmış. Heyecanla sabahı bekliyoruz 😍

Eklentiler

• bee348cc-8b0d-4f07-9d11-b5d04ab787d3.jpeg
    bee348cc-8b0d-4f07-9d11-b5d04ab787d3.jpeg
    177,4 KB · Görüntüleme: 101
  • d14338a6-d7a0-4ac3-b5c3-4ad304713351.jpeg
    d14338a6-d7a0-4ac3-b5c3-4ad304713351.jpeg
    247,6 KB · Görüntüleme: 103
Back