- Konu Sahibi YagmurrTanem
- #5.481
A acemianne92 yaa eşim de deli gibi kız istiyo tabi sağlıkla gelmesi en öncelikli duamız.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Bana yorumlar eve nasıl sığacaksın . Ne yapacaksın çalışıyorsun gibi . Paylaşmak istemiyorum o yüzden hamileliği . Sağlıkla doğsun gerisini sonra düşünürüm diyorum . İnsanlar bencil ya valla. 1 çocuk fazlası düşmanı var etraftaCahil insanlar diyorum artık nerede ne konusacagini bilmiyorlar.
Benim ailem dışında kimse bilmiyor hala ama onlar bile yetiyorlar maşallah kulak ardi et amaan kime ne onlar mi bakicakninlarin evinemi gelicek kimseyi ilgilendirmezBana yorumlar eve nasıl sığacaksın . Ne yapacaksın çalışıyorsun gibi . Paylaşmak istemiyorum o yüzden hamileliği . Sağlıkla doğsun gerisini sonra düşünürüm diyorum . İnsanlar bencil ya valla. 1 çocuk fazlası düşmanı var etrafta
Kafam karışıyor içinde civa var yaptırma diyen olduBen yaptırmayı düşünmüyorum suanlik bilemiyorum ya
O civa değil, organik civa bileşiği, doğada bulunan metal bileşim civadan değil o zehirliyor, organik civa bileşiği vücuttan kolayca atılıyor zehir etkisi yok seyreltilmiş zaten, bunu söyleyene bı sormak lazım açık yaralarda enfeksiyon kaparsa ne olacak, doğumda tetanoz olmadığı için enfeksiyon kapmış kadınları bı araştırın derim ölümcül oluyor, etkilemek istemem ama cidden asi karsitligi diye sağlığınızdan olmayın birisi atmış birşey de arkası yok açıklaması yok, ha baktınız okudunuz araştırınız yatmadi mı kafanıza amenna ama sosyal medyada birisi sallamış birşey peşine düşmeyinKafam karışıyor içinde civa var yaptırma diyen oldu
Sayfanin en altina in sol alt köşede fırça var ona bas rengi degistirebiliyorusnAy sitenin rengi ne olmuş yine
Ben!Aiyy inşallah. Annelik delilik diyen kimdi ? Çok doğru söylüyormuş
Trabzonlu ahiretliğimim dediğini diyorum. Çok afedersiniz.Bana yorumlar eve nasıl sığacaksın . Ne yapacaksın çalışıyorsun gibi . Paylaşmak istemiyorum o yüzden hamileliği . Sağlıkla doğsun gerisini sonra düşünürüm diyorum . İnsanlar bencil ya valla. 1 çocuk fazlası düşmanı var etrafta
“Ağam bizimle eğleniiiiy!”Ay sitenin rengi ne olmuş yine
Ay evet bazı mesajları kim yazmış profil fotolarından ayırt ediyorum ben de profil fotomu yeni değişmiştim. Allahtan adım turuncu da oradan kurtarıyorumBen!
“Annelik manyaklık”
Lady Peacock
Trabzonlu ahiretliğimim dediğini diyorum. Çok afedersiniz.
“Afkursunlar”
“Ağam bizimle eğleniiiiy!”
Yeni ifadeleri hiç beğenmedim
Ayrıca siyah fonda ismi turuncu yazılmayan üyelerin isimleri görünmüyor.
Ahhh ahhh eskiden instagram Facebook falan yokken forum siteleri vardı oralarda takılırdık moderatör falandım hep şimdi yaşlandım mı ne oldu hiç bi şey bilmiyorum resmen sağol arkadaşımmmmSayfanin en altina in sol alt köşede fırça var ona bas rengi degistirebiliyorusn
ne demek herzaman benim de bilmediklerim var mesela siyah fon nasıl yapılıyorAhhh ahhh eskiden instagram Facebook falan yokken forum siteleri vardı oralarda takılırdık moderatör falandım hep şimdi yaşlandım mı ne oldu hiç bi şey bilmiyorum resmen sağol arkadaşımmmm
Ahahaha bilmiyorum benimki siyah şu an kendiliğinden olmuşne demek herzaman benim de bilmediklerim var mesela siyah fon nasıl yapılıyor
İsmimizi nasıl turuncu yapıyoruz?Ay evet bazı mesajları kim yazmış profil fotolarından ayırt ediyorum ben de profil fotomu yeni değişmiştim. Allahtan adım turuncu da oradan kurtarıyorum
Ahhh ahhh eskiden instagram Facebook falan yokken forum siteleri vardı oralarda takılırdık moderatör falandım hep şimdi yaşlandım mı ne oldu hiç bi şey bilmiyorum resmen sağol arkadaşımmmm
Fircanin yanindaki yuvarlak ayarlar isaretinden arka fon degisiyorAhahaha bilmiyorum benimki siyah şu an kendiliğinden olmuş
İyi sonuçlarini bekliyoruz canım Allah'ın izni ile neden bir ay? Çok uzun süre değil mi? Yurtdisinda mi yapiliyor testin?Kızlar bugün gittim fetal DNA için kan verdim sonuç 1 aya çıkar dediler hayırlısıyla güzel sonuclar alalım inşallah. Hepimiz de
Çoğu insan asi yaptırıyor diye biliyorum bir sorun yaşamıyorlar, yaptirmayanlar da durum ne bilmiyorum. ben yaptırmam gereken bütün aşıları yaptircam inşallahKafam karışıyor içinde civa var yaptırma diyen oldu
Neyse artik bende beyaz kullanayim hdhdhdAhahaha bilmiyorum benimki siyah şu an kendiliğinden olmuş
Ayy bende deninden beri renki bunu nereye bastım da karardı diyorumAy sitenin rengi ne olmuş yine
Ben 10+6 da yaptirdim. Evde gelip aldilar ve 12.000 tl ucretiydi. 10 gunde cikti sonucu. Cinsiyetide direkt mesajla bana bildirdiler. Arastirdigim bircok firma cinsiyet soylemek yasak anca bir problem varsa doktorunuza soyleyebiliriz demislerdiKızlar iyi akşamlar. Nipt testi yaptıran var mı aranızda bakındım ama göremedim çok da yorum var yaptıran varsa kaçıncı haftada yaptırdınız?
Benim 10+2oluyor doktorum yapalım dediği gün yeterli olur sanırım di miii. Adı neydi sakıncası yoksa sorsamBen 10+6 da yaptirdim. Evde gelip aldilar ve 12.000 tl ucretiydi. 10 gunde cikti sonucu. Cinsiyetide direkt mesajla bana bildirdiler. Arastirdigim bircok firma cinsiyet soylemek yasak anca bir problem varsa doktorunuza soyleyebiliriz demislerdi