• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Popüler Konu 2025 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    30
Cahil insanlar diyorum artık nerede ne konusacagini bilmiyorlar.
Bana yorumlar eve nasıl sığacaksın . Ne yapacaksın çalışıyorsun gibi . Paylaşmak istemiyorum o yüzden hamileliği . Sağlıkla doğsun gerisini sonra düşünürüm diyorum . İnsanlar bencil ya valla. 1 çocuk fazlası düşmanı var etrafta :(

Bana yorumlar eve nasıl sığacaksın . Ne yapacaksın çalışıyorsun gibi . Paylaşmak istemiyorum o yüzden hamileliği . Sağlıkla doğsun gerisini sonra düşünürüm diyorum . İnsanlar bencil ya valla. 1 çocuk fazlası düşmanı var etrafta :(
Benim ailem dışında kimse bilmiyor hala ama onlar bile yetiyorlar maşallah 🤣 kulak ardi et amaan kime ne onlar mi bakicakninlarin evinemi gelicek kimseyi ilgilendirmez

Kafam karışıyor içinde civa var yaptırma diyen oldu
O civa değil, organik civa bileşiği, doğada bulunan metal bileşim civadan değil o zehirliyor, organik civa bileşiği vücuttan kolayca atılıyor zehir etkisi yok seyreltilmiş zaten, bunu söyleyene bı sormak lazım açık yaralarda enfeksiyon kaparsa ne olacak, doğumda tetanoz olmadığı için enfeksiyon kapmış kadınları bı araştırın derim ölümcül oluyor, etkilemek istemem ama cidden asi karsitligi diye sağlığınızdan olmayın birisi atmış birşey de arkası yok açıklaması yok, ha baktınız okudunuz araştırınız yatmadi mı kafanıza amenna ama sosyal medyada birisi sallamış birşey peşine düşmeyin

Aiyy inşallah. Annelik delilik diyen kimdi ? Çok doğru söylüyormuş 😀😀
Ben!

Annelik manyaklık
Lady Peacock :confused:
Trabzonlu ahiretliğimim dediğini diyorum. Çok afedersiniz.
“Afkursunlar” :cool:
Ay sitenin rengi ne olmuş yine 😀😀😀
“Ağam bizimle eğleniiiiy!” :KK53:
Yeni ifadeleri hiç beğenmedim En Büyük KK
Ayrıca siyah fonda ismi turuncu yazılmayan üyelerin isimleri görünmüyor.

Ben!

Annelik manyaklık
Lady Peacock :confused:

Trabzonlu ahiretliğimim dediğini diyorum. Çok afedersiniz.
“Afkursunlar” :cool:

“Ağam bizimle eğleniiiiy!” :KK53:
Yeni ifadeleri hiç beğenmedim En Büyük KK
Ayrıca siyah fonda ismi turuncu yazılmayan üyelerin isimleri görünmüyor.
Ay evet bazı mesajları kim yazmış profil fotolarından ayırt ediyorum 😀 ben de profil fotomu yeni değişmiştim. Allahtan adım turuncu da oradan kurtarıyorum 😀😀

Sayfanin en altina in sol alt köşede fırça var ona bas rengi degistirebiliyorusn
Ahhh ahhh eskiden instagram Facebook falan yokken forum siteleri vardı oralarda takılırdık moderatör falandım hep 😀 şimdi yaşlandım mı ne oldu hiç bi şey bilmiyorum resmen 😀 sağol arkadaşımmmm 😀

Ahhh ahhh eskiden instagram Facebook falan yokken forum siteleri vardı oralarda takılırdık moderatör falandım hep 😀 şimdi yaşlandım mı ne oldu hiç bi şey bilmiyorum resmen 😀 sağol arkadaşımmmm 😀
ne demek herzaman 🥰 benim de bilmediklerim var mesela siyah fon nasıl yapılıyor 🤣🤣

Ay evet bazı mesajları kim yazmış profil fotolarından ayırt ediyorum 😀 ben de profil fotomu yeni değişmiştim. Allahtan adım turuncu da oradan kurtarıyorum 😀😀

İsmimizi nasıl turuncu yapıyoruz? 🙃

Kızlar iyi akşamlar. Nipt testi yaptıran var mı aranızda bakındım ama göremedim çok da yorum var 🫣😃yaptıran varsa kaçıncı haftada yaptırdınız? ☺️
Ben 10+6 da yaptirdim. Evde gelip aldilar ve 12.000 tl ucretiydi. 10 gunde cikti sonucu. Cinsiyetide direkt mesajla bana bildirdiler. Arastirdigim bircok firma cinsiyet soylemek yasak anca bir problem varsa doktorunuza soyleyebiliriz demislerdi 😒

Ben 10+6 da yaptirdim. Evde gelip aldilar ve 12.000 tl ucretiydi. 10 gunde cikti sonucu. Cinsiyetide direkt mesajla bana bildirdiler. Arastirdigim bircok firma cinsiyet soylemek yasak anca bir problem varsa doktorunuza soyleyebiliriz demislerdi 😒
Benim 10+2oluyor doktorum yapalım dediği gün yeterli olur sanırım di miii. Adı neydi sakıncası yoksa sorsam ☺️

Back
X