- Konu Sahibi denizadamasal
- #9.021
Hemen hemen aynı ikisde aynı görevi görüyor aslında istersen kullanma talimatına bak senProgestanla aynı mı acaba. Ben de mi öyle kullanmalıyım ?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Hemen hemen aynı ikisde aynı görevi görüyor aslında istersen kullanma talimatına bak senProgestanla aynı mı acaba. Ben de mi öyle kullanmalıyım ?
İnşallah bu ay olur ya inşallahOh iyi bari yakalamışken bırakma iyi degerlendir
Hemen hemen aynı ikisde aynı görevi görüyor aslında istersen kullanma talimatına bak sen
.Zamanı ile ilgili birşey yazmıyor. Çatlama 1indeydi. Bat 15 ocak. Yani 2 gün sonra içmeliyim senin söylediğine göre.
İnşallah canım buay benimde bu güzel haberi almaya cok ihtiyacım varİnşallah bu ay olur ya inşallah
Catlamdan sonra içebilirsin zaten sıkıntı olmaz cnm adet olursan bırakırsın inşallah olmazsınZamanı ile ilgili birşey yazmıyor. Çatlama 1indeydi. Bat 15 ocak. Yani 2 gün sonra içmeliyim senin söylediğine göre.
Sorun olarak değil de hani uzun süre bu yöntemi kullanıp hiç kazara nasıl hamile kalmadın diyenler olunca ben de bi düşündüm acaba korunmayı bırakınca da gebelik için bayağı ugrascam mi ki diye. Bir de rahim arkaya dönükmus bu da düşündüruyor bi tık bakalım nasip. Ben de 3 yıl bu şekilde korundum yeni bıraktık bakalım herhangi bir olumsuz etkisi olacak miymis göreceğiz canım bilmiyorumBende 7 yıldır geri çekilme ile korundum hiç kaza yada adetimde gecikme yaşamadım şimdi 2 aydır korunmuyoruz ne sorun oluyormuş acaba dikkatimi çekti
Amin canim insallah temiz gelsin. Hic moralinizi bozmayin hersey yoluna girer inşallah Allah yardımcınız olsun canim benimMoral olarak kötüyüz canım Adana'da tekrar biyopsi yapıldı işte haftaya çıkacak sonuçları artık sonucuna göre ileriliycrk bekliyoruz inşallah ordaki sonuçlar iyi gelir
Cok yakınmış tarihlerimiz bende 16 kasimda kürtaj oldum.41 gün falan daha yeni
Doktorun insanlığına kalıyor devlette böyle canım sen yinede sorYa kizlar benim yumurtlama ovulasyona gore 12.gun olmuştu Bende ayin 10unda adet duzenszligi icin doktra gdicem tam 12.gunune denk geliyor gun doktora rica etsem yumurtlama varmi hocam desem alttn muayene ile veya utrasonla bakarmi ?
Nasıl aldın yazıyorlarmıBende oğluma hamileyken duphaston içmiştim belki o tutunmasına vesile olmuştur diye bugün yine aldım elimden ne gelirse deneycem bu ay hem kendime hem eşime bakalim
özelemi gidiyorsun takibehadi hayırlısı inşAllah
Benim ki tutmadı bu ay duphostana tağmen dnbdbdbdb ayyy kafayı sıyırdım iyice
Sana doktor sağlık ocağı filan yazardı aslındaBen reçetesiz aldım 400 küsür bir şeye aldım
kaçinca ayında korunmayı bıraktınızBen tüp mideliyim 1 bardağı 3 4 kerede içmem gerek o zaman da unutuyorum
bizede yaz bende başlamak istiyorum bu arada hafif meme ucumda sızı başladıBen de yarın kendi şehrimdeki Dr ma msjla soracagk gerek var mı diye. Bence tesadüf oluyor riskli gebelkte eyvallah verılır ama gebelık var mı bılmeden içilenler tesadüf olabilir
canım aşılama yapılıyor mu inan ki bilmiyorum sadece kadın doğum bölümü var o da çok butik hatta doğum salonu gibi infertilite yok ama ondan eminim ben 1.5 yıldır evliyim canımCanim bende sanatoryuma gideyim diyordum bak nasil denk geldi. O hastanede aşılama veya yumurta takibi yapiliyor mu biliyor musun ? Bende gitmeyi düşünüyorum çünkü .
Ozeller gercekten asiri yüksek fiyatlari normal klinikler falan da öyle hepsi birbirinden pahali. Dogru daha basindasiniz biraz deneyin kac yillik evliydin canim sen ? Sene olarak kurtariyorsa gidip 1 yildir deniyoruz olmuyor diye infertilite bölümüne basvur. Bi yandan basla islemelere.
Ben zübeyde hanimda berna seckin hocadan ve elif aylin hocadan cok memnundum. Su an nerde gorevdeler bilmiyorum zübeyde hanima randevu verilmiyordu 2 gun once denedim.
evet canım özelNasıl aldın yazıyorlarmı
özelemi gidiyorsun takibe
Sana doktor sağlık ocağı filan yazardı aslında
kaçinca ayında korunmayı bıraktınız
bizede yaz bende başlamak istiyorum bu arada hafif meme ucumda sızı başladı
Eşler de görev gibi yaptığımız için rahatsız oluyor galiba canım. Üzülmekte haklısın tabi. Bence bu durumu eşinle paylaşmalısın içine atarsan daha da büyür. Bence yeterince değerlendirmişsin bu ay artık kafanı rahat tutmaya çalışBenm de yasamadıgım kalmadı geçmiş döngüde o yüzden şimdi çok rhat kafam a ben yumjrtlamstm dmı dedm bugun okdr untmusum. Az önce ilişki oldu canm ama moralm bozuldu 2 ılskı yetmiyor mu dun gece de ısten geldm flm dedı eşim modum yerlerde onurum incindi içten içe.3 gün ard arda kalıtesız yaparmıs. Bu 3. Zten yedek kalite onemlı degl ki. S Sunsun9
Canım devlete mi gideceksin? Ben özele gitmiştim doktor ben sormadan hemen söyledi şurada şu kadar büyüklükte yumurta var muhtemelen şu gün çatlar filan diyeYa kizlar benim yumurtlama ovulasyona gore 12.gun olmuştu Bende ayin 10unda adet duzenszligi icin doktra gdicem tam 12.gunune denk geliyor gun doktora rica etsem yumurtlama varmi hocam desem alttn muayene ile veya utrasonla bakarmi ?
Canımm maşallah sağlıkla gelsin miniğin bhcg artıyor o yüzden güzel koyulaşmış. Bu testin markası neydiEki Görüntüle 3531164 günaydın kızlar heyecandanmı yoksa hormonlardan mı bilmiyorum beni uyku tutmuyor normalde de çok uyuyan biri değilim aslında . Kızlar dün kan sonucum 187.66 gelmişti bu görselde kaset testlerde durum yarın tekrar kan verceğim . Bu sabah tekrar yaptım baya çizgi belirginleşmiş
Laboquick ovülasyon yanında gelmiştiCanım devlete mi gideceksin? Ben özele gitmiştim doktor ben sormadan hemen söyledi şurada şu kadar büyüklükte yumurta var muhtemelen şu gün çatlar filan diye
Canımm maşallah sağlıkla gelsin miniğin bhcg artıyor o yüzden güzel koyulaşmış. Bu testin markası neydi
Günaydın hayırlı olsun inşallah sağlıkla kucağına almak nasip olurEki Görüntüle 3531164 günaydın kızlar heyecandanmı yoksa hormonlardan mı bilmiyorum beni uyku tutmuyor normalde de çok uyuyan biri değilim aslında . Kızlar dün kan sonucum 187.66 gelmişti bu görselde kaset testlerde durum yarın tekrar kan verceğim . Bu sabah tekrar yaptım baya çizgi belirginleşmiş