• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Aralık-Ocak Ayı Gebelik Planlayanlar

Bende 7 yıldır geri çekilme ile korundum hiç kaza yada adetimde gecikme yaşamadım şimdi 2 aydır korunmuyoruz ne sorun oluyormuş acaba dikkatimi çekti
Sorun olarak değil de hani uzun süre bu yöntemi kullanıp hiç kazara nasıl hamile kalmadın diyenler olunca ben de bi düşündüm acaba korunmayı bırakınca da gebelik için bayağı ugrascam mi ki diye. Bir de rahim arkaya dönükmus bu da düşündüruyor bi tık bakalım nasip. Ben de 3 yıl bu şekilde korundum yeni bıraktık bakalım herhangi bir olumsuz etkisi olacak miymis göreceğiz canım bilmiyorum ☺️

Moral olarak kötüyüz canım Adana'da tekrar biyopsi yapıldı işte haftaya çıkacak sonuçları artık sonucuna göre ileriliycrk bekliyoruz inşallah ordaki sonuçlar iyi gelir
Amin canim insallah temiz gelsin. Hic moralinizi bozmayin hersey yoluna girer inşallah Allah yardımcınız olsun canim benim 🙏

Ya kizlar benim yumurtlama ovulasyona gore 12.gun olmuştu Bende ayin 10unda adet duzenszligi icin doktra gdicem tam 12.gunune denk geliyor gun doktora rica etsem yumurtlama varmi hocam desem alttn muayene ile veya utrasonla bakarmi ?
Doktorun insanlığına kalıyor devlette böyle canım sen yinede sor

Kızlar döngünün 21. Günü
27-31 gün arası regl oluyorum son döngülerimi baz alırsak

En son döngüm 27 gün sürdü

Bu pik mi ? Nedir anlamadım
Bata tahminim 7-8 gün var ama emin değilim
Yorumlar mısınız 🙏🏻

Eklentiler

• IMG_9147.jpeg
    IMG_9147.jpeg
    241,3 KB · Görüntüleme: 24
Bende oğluma hamileyken duphaston içmiştim belki o tutunmasına vesile olmuştur diye bugün yine aldım elimden ne gelirse deneycem bu ay hem kendime hem eşime bakalim
Nasıl aldın yazıyorlarmı
hadi hayırlısı inşAllah 🤲🥰
özelemi gidiyorsun takibe
Benim ki tutmadı bu ay duphostana tağmen dnbdbdbdb ayyy kafayı sıyırdım iyice
Ben reçetesiz aldım 400 küsür bir şeye aldım
Sana doktor sağlık ocağı filan yazardı aslında
Ben tüp mideliyim 1 bardağı 3 4 kerede içmem gerek o zaman da unutuyorum :(
kaçinca ayında korunmayı bıraktınız
Ben de yarın kendi şehrimdeki Dr ma msjla soracagk gerek var mı diye. Bence tesadüf oluyor riskli gebelkte eyvallah verılır ama gebelık var mı bılmeden içilenler tesadüf olabilir 😌
bizede yaz bende başlamak istiyorum bu arada hafif meme ucumda sızı başladı

Canim bende sanatoryuma gideyim diyordum bak nasil denk geldi. O hastanede aşılama veya yumurta takibi yapiliyor mu biliyor musun ? Bende gitmeyi düşünüyorum çünkü .
Ozeller gercekten asiri yüksek fiyatlari normal klinikler falan da öyle hepsi birbirinden pahali. Dogru daha basindasiniz biraz deneyin kac yillik evliydin canim sen ? Sene olarak kurtariyorsa gidip 1 yildir deniyoruz olmuyor diye infertilite bölümüne basvur. Bi yandan basla islemelere.
Ben zübeyde hanimda berna seckin hocadan ve elif aylin hocadan cok memnundum. Su an nerde gorevdeler bilmiyorum zübeyde hanima randevu verilmiyordu 2 gun once denedim.
canım aşılama yapılıyor mu inan ki bilmiyorum sadece kadın doğum bölümü var o da çok butik hatta doğum salonu gibi infertilite yok ama ondan eminim ben 1.5 yıldır evliyim canım

Benm de yasamadıgım kalmadı geçmiş döngüde o yüzden şimdi çok rhat kafam a ben yumjrtlamstm dmı dedm bugun okdr untmusum. Az önce ilişki oldu canm ama moralm bozuldu 2 ılskı yetmiyor mu dun gece de ısten geldm flm dedı eşim modum yerlerde onurum incindi içten içe.3 gün ard arda kalıtesız yaparmıs. Bu 3. Zten yedek kalite onemlı degl ki. S Sunsun9
Eşler de görev gibi yaptığımız için rahatsız oluyor galiba canım. Üzülmekte haklısın tabi. Bence bu durumu eşinle paylaşmalısın içine atarsan daha da büyür. Bence yeterince değerlendirmişsin bu ay artık kafanı rahat tutmaya çalış 🫶🏻

Ya kizlar benim yumurtlama ovulasyona gore 12.gun olmuştu Bende ayin 10unda adet duzenszligi icin doktra gdicem tam 12.gunune denk geliyor gun doktora rica etsem yumurtlama varmi hocam desem alttn muayene ile veya utrasonla bakarmi ?
Canım devlete mi gideceksin? Ben özele gitmiştim doktor ben sormadan hemen söyledi şurada şu kadar büyüklükte yumurta var muhtemelen şu gün çatlar filan diye
Eki Görüntüle 3531164 günaydın kızlar heyecandanmı yoksa hormonlardan mı bilmiyorum beni uyku tutmuyor normalde de çok uyuyan biri değilim aslında . Kızlar dün kan sonucum 187.66 gelmişti bu görselde kaset testlerde durum yarın tekrar kan verceğim . Bu sabah tekrar yaptım baya çizgi belirginleşmiş
Canımm maşallah 🧿 sağlıkla gelsin miniğin 🥰 bhcg artıyor o yüzden güzel koyulaşmış. Bu testin markası neydi

Canım devlete mi gideceksin? Ben özele gitmiştim doktor ben sormadan hemen söyledi şurada şu kadar büyüklükte yumurta var muhtemelen şu gün çatlar filan diye

Canımm maşallah 🧿 sağlıkla gelsin miniğin 🥰 bhcg artıyor o yüzden güzel koyulaşmış. Bu testin markası neydi
Laboquick ovülasyon yanında gelmişti

Eki Görüntüle 3531164 günaydın kızlar heyecandanmı yoksa hormonlardan mı bilmiyorum beni uyku tutmuyor normalde de çok uyuyan biri değilim aslında . Kızlar dün kan sonucum 187.66 gelmişti bu görselde kaset testlerde durum yarın tekrar kan verceğim . Bu sabah tekrar yaptım baya çizgi belirginleşmiş
Günaydın hayırlı olsun inşallah sağlıkla kucağına almak nasip olur

Back
X