• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Aralık-Ocak Ayı Gebelik Planlayanlar

Benim de ilk gebeliğim 2271 betaya rağmen kese gözükmemişti. Ertesi ay tekrar pozitif gördüm doktor hemen progestan başlattı ama o beta 6.83 çıktı 2 gün sonra 3.84 düştü. Döllenme oluyor da gerisi gelmiyor sanki. Yumurtlama günlerini değerlendirdik üst üste 3 gün. Çift taraflı toplu iğne ucu şeklinde batmalarım var yumurtladığımı düşünüyorum. ovülasyon testi kullanmıyorum takvim kullanıyorum ama akıntılarım ve takvim uyumlu. Acaba bu akşamdan başlasam mı riske atmadan ?
Progestan destekliyor cnm kullan ozman tekrar sen bebegin tutnması için

Bu ayda gecikme olursa aliyim bende reçetesiz satiliyormu fiyati ne kadr canim
Sağlık ocağında yazdırabilirsiniz daha uyguna geliyor recetesiz 400 fiyatı bak ilacın kullanma talimatını atayım oku canım

Eklentiler

• IMG_20250103_234949.jpg
    IMG_20250103_234949.jpg
    193,2 KB · Görüntüleme: 13
  • IMG_20250103_235351.jpg
    IMG_20250103_235351.jpg
    171 KB · Görüntüleme: 13
  • IMG_20250103_235401.jpg
    IMG_20250103_235401.jpg
    213,8 KB · Görüntüleme: 13
Ben gitmiştim her şey normal demişti. Geri çekilme yönteminde yillardir hiç kaza yaşamamış olduğum için şüphelendim, eşim de gidecek simdi

Merhaba, bende çok uzun zamandır geri çekilme yöntemini kullandım ve hiç kaza yaşamadım çevremde çoğu kişi bu yöntemle hamile kalınca bende bir sorun mu var diye düşünmedim değil 🤔.İnşallah bu ay hepimiz hayırlı ve kolay bir şekilde hamiş kalabiliriz💁🏻🌸

Merhaba, bende çok uzun zamandır geri çekilme yöntemini kullandım ve hiç kaza yaşamadım çevremde çoğu kişi bu yöntemle hamile kalınca bende bir sorun mu var diye düşünmedim değil 🤔.İnşallah bu ay hepimiz hayırlı ve kolay bir şekilde hamiş kalabiliriz💁🏻🌸
Bende 7 yıldır geri çekilme ile korundum hiç kaza yada adetimde gecikme yaşamadım şimdi 2 aydır korunmuyoruz ne sorun oluyormuş acaba dikkatimi çekti

Back
X