• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Popüler Konu 2025 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    212
Benimde aynı şekilde canım. 36+3 üm bende. Doktoruma sordum çok normal dedi. Vücut artık kendini doğuma hazırlıyor dedi. Akıntımda aynı şekilde beyaz ve fazla.
demek yaklaştı yani onun sinyallerini veriyor bak şuan gram ağrı yok ama bir başlıyor 5 6 saat yürüyemiyorum diyecek kadar gece geçiyor sağlıkla gelsinler yaa dün korkudan valizlerimi hazırladım.

canım tabi ki sen nasıl istiyorsan öyle yaparsın da ben kızımı sezaryen gününde hastaneye götürmeyi düşünüyorum. çok merakla hevesle bekliyor çünkü ilk onun kucağına vereceğiz. sağlıkla gelsin kuzun
Benimkide öyle aşırı hevesli ve şafak sayıyor kardeşinin geleceği güne. Tamamen psikolojik açıdan merak ediyorum bende hastaneye götürmek iyi bi fikir mi diye karar veremedim. Sizlerin fikirleriyle netleşicem 🥰

demek yaklaştı yani onun sinyallerini veriyor bak şuan gram ağrı yok ama bir başlıyor 5 6 saat yürüyemiyorum diyecek kadar gece geçiyor sağlıkla gelsinler yaa dün korkudan valizlerimi hazırladım.
Evet evet çok iyi anlıyorum seni benimde öyle. Magnezyum kullanıyor musun? Beni magnezyum bi nebze raharlatıyor.

Kızlar 2. Yada 3. Bebeklerini kucaklarına alacaklarına bir sorum var. Benimde 6 buçuk yaşında bi kızım var. 14 ocak salı günü allah kısmet ederse sezaryenle 2. Bebeğim gelecek. Size sorum, doğum yapacağım gün kızımk okula mı gönderelim yoksa hastanede yanımızda mı olmalı? Hangisi kızım açısından daha faydalı olur? 🥹
merhaba, siz doğumdan çıkıp biraz toparlandjginjzda yaniniza gelse daha iyi olur. siz de hem bebekle biraz uyumlanmis olursunuz emzirme vs . cunku sizi yorgun hasta gibi gorurse kardesini suclayabilir. benim de 3. dogumum olacak inşALLAH. ikinci dogumda oglum evde anneannesiyle kaldi 6 yas vwr aralarında. Eve bebekle geldiğimizde gordu bizi ben de toparlanmistim sorun yasamadik cok sukur.

Kızlar 2. Yada 3. Bebeklerini kucaklarına alacaklarına bir sorum var. Benimde 6 buçuk yaşında bi kızım var. 14 ocak salı günü allah kısmet ederse sezaryenle 2. Bebeğim gelecek. Size sorum, doğum yapacağım gün kızımk okula mı gönderelim yoksa hastanede yanımızda mı olmalı? Hangisi kızım açısından daha faydalı olur? 🥹
Benim oğlan da 5 yaşında bende 36+0 dayim muhtemelen aynı hafta doğum yapacaz🥹 bana da sordular oğlanı napcaksin o gün diye ama bende götürecem sanırım.ameliyata girmeden önce onu görmek öpmek bana iyi gelir yoksa aklım.onda kalır 🥹🥹🥹

özellikle doğum yapan annelere bu sorum son bir haftadır var ama dün çok uzun sürdü. belimde çok fazla ağrı var ama böyle karnıma yayilmiyor sancı değil çok eminim ama kızım 9 yasinda unuttum da açıkçası. Doğum başlasa zaten net anlarım da doğum yaklaşınca bu ağrılar oldu mu siyatik gibi adet olacağım da sökülebilir gibi hafif de beyaz akintim olmaya başladı ama yoğun ve çok değil. Yarın 36. haftaya giriyorum 35 bitti daha erken sanki bu haftalarda bu ağrılar başlamış miydi
Aynı haftalardayiz çalışıyor muydun. Hareketsizlikten de olabiliyor. Ben okuldaysam.hafta içi hiç olmuyor ama haftasonu evde çok yayiliyorum belim bacaklarım çok ağrıyor sızlıyor

Tam olarak benim de gündemimde bu var annem gelsin yanımızda diyor sonradan eşim gelip alsa nasıl olur okuldan bilmiyorum bende kararsızım

Aynı haftalardayiz çalışıyor muydun. Hareketsizlikten de olabiliyor. Ben okuldaysam.hafta içi hiç olmuyor ama haftasonu evde çok yayiliyorum belim bacaklarım çok ağrıyor sızlıyor
Ben serklajli gebeyim genelde yatarak geçti heyet raporluyum ama yemeklerden sonra evin içinde yürüyorum. onun etkisi var mutlaka. sanki kızımın doğumu da böyle başlamıştı bel ağrısıyla ama ne kadar sürdü hatırlamıyorum bir iki hafta agirdi mi direk sanciya mi döndü onu hatırlayamıyorum 9 yıl oldu

merhaba, siz doğumdan çıkıp biraz toparlandjginjzda yaniniza gelse daha iyi olur. siz de hem bebekle biraz uyumlanmis olursunuz emzirme vs . cunku sizi yorgun hasta gibi gorurse kardesini suclayabilir. benim de 3. dogumum olacak inşALLAH. ikinci dogumda oglum evde anneannesiyle kaldi 6 yas vwr aralarında. Eve bebekle geldiğimizde gordu bizi ben de toparlanmistim sorun yasamadik cok sukur.
Evet bunuda düşünüyorum mantıken.. Okuldan 5 buçukta çıkıyor yanıma gelmesi 6 o saate kadar toparlanmış olurum kendime gelmiş olurum diye düşündüm. Olası aksi bi durumda kızımda panik yapmamış olur o gelene kadar sorunlar çözülmüş olur dedim ama bilemedim işte annelik çok duygusal düşündürüyor insana 🥹

Benim oğlan da 5 yaşında bende 36+0 dayim muhtemelen aynı hafta doğum yapacaz🥹 bana da sordular oğlanı napcaksin o gün diye ama bende götürecem sanırım.ameliyata girmeden önce onu görmek öpmek bana iyi gelir yoksa aklım.onda kalır 🥹🥹🥹
Eveeeet bende onu düşünüyorum. Hem iyi gelir hemde daha çok aklım onda kalır mı acaba diyorum. Ameliyathaneye girerken ağlıycağım kesin kızım o şekilde görürse beni o daha çok ağlar falan arap saçına döndü beynimin içi 🥹

Tam olarak benim de gündemimde bu var annem gelsin yanımızda diyor sonradan eşim gelip alsa nasıl olur okuldan bilmiyorum bende kararsızım
Artı ve eksileriyle tamamen kızımın psikolojisine uygun karar vermek istiyorum işte napıcaz bakalım 🥹

Evet bunuda düşünüyorum mantıken.. Okuldan 5 buçukta çıkıyor yanıma gelmesi 6 o saate kadar toparlanmış olurum kendime gelmiş olurum diye düşündüm. Olası aksi bi durumda kızımda panik yapmamış olur o gelene kadar sorunlar çözülmüş olur dedim ama bilemedim işte annelik çok duygusal düşündürüyor insana 🥹
canım yaşı da önemli. benimki 9 yaşında herseyi biliyor. kardeşini suçlayacak yaşta değil. ama 6 yaşında olsaydı götüremezdim

Back
X