• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Popüler Konu 2025 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    30
Amiiin canım Allah razı olsun 🤲 fetal DNA yı üniversite yapıyormul sanırım ama ona göre randevu almam beklemem lazım sanırım bi de doktorum aynı şey dedi ama sanıeım firmalarla anlaşma içinde oldukları için nipt yaıyorlar ış asla fetal de yaptırabilirsin demedi bana. Bi de dediğini bilmiyorsum 2liyi yaptırıp oraya gitmem gerektiğini
Canım ben de doktorumdan öğrendim işte. Üniversite hastanesinin yaptığını duymuştum ama niyetim yoktu doktorum dedi diye gittik. İkilinin sonucuna baktı unideki doktor bugün akraba evliliği olup olmadığını, ilk çocuk mu ikinci mi, yaşımı falan sordu bilgileri inceledi öyle kan testine gönderdi. Randevu almadan gelin demişti genetikteki kız randevusuz sıra alıp gittik

Herkese merhaba nasılsınız ? Umarım hepiniz iyisinizdir. Baya oldu yazmayalı 🥹
Ben depresyon yaşıyorum ne yazık ki belki dertleşme olur diye yazdım. Psikolog imkanım olmadığı için devlette psikiyatriye gittim oda ilaç tavsiye etmiyorum daha kötü olursan o zaman kaygıların için belki ilaç yazabilirim dedi de hiç kullanmak istemiyorum zaten bebek için ama hiç rahatlama hissetmedim 5dk bile zor konuştuk şuan annemin yanında memleketteyim kızımla ilgilenip yardımcı oluyor sağolsun bian önce toparlanmak istiyorum 🥹🥹

Ben depresyon yaşıyorum ne yazık ki belki dertleşme olur diye yazdım. Psikolog imkanım olmadığı için devlette psikiyatriye gittim oda ilaç tavsiye etmiyorum daha kötü olursan o zaman kaygıların için belki ilaç yazabilirim dedi de hiç kullanmak istemiyorum zaten bebek için ama hiç rahatlama hissetmedim 5dk bile zor konuştuk şuan annemin yanında memleketteyim kızımla ilgilenip yardımcı oluyor sağolsun bian önce toparlanmak istiyorum 🥹🥹
Canım e devletten Psikolog randevusu alınabiliyor ücretsiz. Bir ay sonraya veriyorlarmış sanırım ama hiç yoktan iyidir.

Kizlar benim boğazım şişti birazda halsizlik var drum parol dışında bişey icemezsin dedi sarımsak yuttum antibiyotik niyetine başka yapabileceğim bişey varmı bitki çayı da icemiyoruz malum önerilere açığım 😊

Canım benim hamileligimi ilk ogrendigimde sigara bağımlılığım vardı öğrenince hemen bıraktım ama derin bı bosluk la birlikte kaygı stres duygu durum bozukluğu vs bı sürü şey yaşadım psikologa gitmeyi düşündüm takı herşeyin benim kafamda olduğunu anahtarin da benim elimde olduğunu farkedene kadar çok yıllar uğraştım bebek sahibi olmak için artık hiç istemiyorum dedim yaşım geciyo artık yapamam dedim hamile olduğumu öğrendim bütün hayatımı kocamla kendime göre ayarlamistim zaten olmaz diye uzun vadeli planlarımı ona göre yaptım birden ağır geldi sorumluluk çocuk bakmak vicdan azaplari vs ama Allah'a sığındım ne sıkıntın var bilmiyorum ama bak birde evladın varmış ona sarıl rabbine sığın en güzel ilaç onda derdin dermanı da onda bu mübarek gecelerde senin için duacı olacağım sende bol bol dua et Rabbimin kudreti büyük ona vereceği yük gelmez yeterki iste rabbim gönlüne ferahlık versin inşallah canım bütün kaygılarını gidersin hepsinin dermanı Allah şifanın anahtarıda sende unutma ❤️

Kizlar benim boğazım şişti birazda halsizlik var drum parol dışında bişey icemezsin dedi sarımsak yuttum antibiyotik niyetine başka yapabileceğim bişey varmı bitki çayı da icemiyoruz malum önerilere açığım 😊
Bende grip olmustum Ihlamur icebilirsin demisti doktorum. Bol bol sivi aldim birde c vitaminli meyveler ve dinlenme ile atlatmistim.

O civa değil, organik civa bileşiği, doğada bulunan metal bileşim civadan değil o zehirliyor, organik civa bileşiği vücuttan kolayca atılıyor zehir etkisi yok seyreltilmiş zaten, bunu söyleyene bı sormak lazım açık yaralarda enfeksiyon kaparsa ne olacak, doğumda tetanoz olmadığı için enfeksiyon kapmış kadınları bı araştırın derim ölümcül oluyor, etkilemek istemem ama cidden asi karsitligi diye sağlığınızdan olmayın birisi atmış birşey de arkası yok açıklaması yok, ha baktınız okudunuz araştırınız yatmadi mı kafanıza amenna ama sosyal medyada birisi sallamış birşey peşine düşmeyin
Görümcem bunu diyen kişi ben yaptırmadım dedi ben bugüne kadar tüm aşılarımı oldum karşıtlığım yok, o öyle diyince şaşırdım açıkçası çünkü yapılıyorsa önemlidir diye düşünüyorum acaba onun gibi düşünen var mı merak ettim

Kıyamam kuzum ya 🤣🤣 sadece 1. Sınıfta gelip yaptıklarında ağlamıştım sonra alıştım bir daha hiç böyle bir sıkıntım olmadı şükür 🤣 hatta ben ilaç yutamazdim lisede Dra gittim dedim Dr bey ben ilaç yutamiyorum iğne yazar mısınız Dr kızım sen manyak mısın herkes iğneden kaçar sen istiyorsun demişti 🤣🤣🤣

Hem de çok pis çığlık attiriyor insanlara diyemiyorsun da orama ağrı girdi diye 🤣🤣

Hakkınızda hayırlısı olsun sağlıkla gelsin inşallah 🥰

Amin canım..ben eskişehirdeyim Osmangazi tıp yapıyor oraya gittim. Yurtdışında yapılıyor evet. 1 ayı bulur dediler belki daha erken olur bilmiyorum ama. Ayrıntılı olacakmış herşeye bakiliyormus.

Ben bugün kan verdim nipt testi için canım. 13+0 bugün. Dr geçen hafta ikili yaptı onun sonucuyla gittim.

Bende kıza benzettim içime öyle doğdu sağlıkla gelsin minik 🥰
Dün doktoruma sorunca hastaneye gelsen iyi olur dedi biraz da şeffaf su gibi akintim vardı ödüm koptu gittim başka bir doktor vardı muayene oldum bebek gayet iyi rahim ağzı kapalı sorun yok dedi . Bu kuyruk sokumu agrisi bu haftalarda gebelikten dolayı olmaz dedi . Uzun süre ayakta kaldıysan ya da sert bi zeminde uzun süre oturduktan ondan olmuştur dedi bana 🙃

Dün doktoruma sorunca hastaneye gelsen iyi olur dedi biraz da şeffaf su gibi akintim vardı ödüm koptu gittim başka bir doktor vardı muayene oldum bebek gayet iyi rahim ağzı kapalı sorun yok dedi . Bu kuyruk sokumu agrisi bu haftalarda gebelikten dolayı olmaz dedi . Uzun süre ayakta kaldıysan ya da sert bi zeminde uzun süre oturduktan ondan olmuştur dedi bana 🙃
Benim su gibi akıntım oldu bugün, neden olmuş o akıntı bişi dedi mi doktor?

Back
X