• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Popüler Konu 2025 Mayıs Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• ikiz kız

OY: 0 0,0%
  • ikiz erkek

• çoğul

• Ankete Katılan
    111
Bana da zorda kalmadan kullanmayalım ilaç diren bol bol yürüyüş yap diyor ama havalar soğudukça ayaklarımda üşüyor sanırım daha fena oluyor gaz sancısı bazen bıçak gibi saplanıyor kasıklarıma :(
Soğuk hava daha kötü etkiliyor ki zaten :( papatya çayı az da olsa iyi gelebiliyor. Bir zararı yok diye biliyorum onu bir sor isterse yine de içmeden. Ben kabızlığımı söyleyince şurup yazalım demişti, sonra unutmuş :( özür diliyorum ama bu hafta 1 kez çıkabildim o da travma oldu bana resmen.

Papatya çayı içiyorum canım ama işte onuda günde 1 defa içebiliyoruz :( Demir ilacı daha da kötü yapıyor ben ilk önce gyno ferro sanol kullanıyordum tablet olarak çok fazla mide bulantısı yaptığı için şimdi tüp ferrum a geçtik bununla mide bulantısı yaşamıyorum ama kabızlığımı daha da fena yaptı :(
Bende seninle aynıyım resmen hafta içinde 3 - 4 kilo alıp veriyorum tam olarak kaç kilo aldım başından beri onu anlamakta bile zorlanıyorum :(

Papatya çayı içiyorum canım ama işte onuda günde 1 defa içebiliyoruz :( Demir ilacı daha da kötü yapıyor ben ilk önce gyno ferro sanol kullanıyordum tablet olarak çok fazla mide bulantısı yaptığı için şimdi tüp ferrum a geçtik bununla mide bulantısı yaşamıyorum ama kabızlığımı daha da fena yaptı :(
Canım aktardan çir al ye çok işe yarıyor üç ay çektiğim kabızlığı onunla atlattım

O bölge ödemli olunca erkekle karışma ihtimali olabiliyormuş, doktorum böyle söylemişti ilk cinsiyet tahmininde. İnsan merak ediyor beklemek zor ama az kalmış detaylıya da üzülme lütfen
Çok teşekkür ederim bakalım hayırlısı olsun artık. P. Tesi gösterir diye düşünüyorum 🙏🤍

Seni çok iyi anlıyorum canım bende cinsiyeti yeni öğrendim sayılır gerçekten insan merak ediyor bilmek istiyor bana daha belli olmadı mı diye soranları boğasım geliyordu :(
Ama tabi ki en önemlisi sağlıklı olması az daha sabır canımm minik biraz inatçı olacak galiba :)
Evet zaten galiba etraftaki bu sorgu yüzünden ben bayağı kötü oldum bir de saklıyor demişler yani kocaman oldu nasıl doktor söylemez diye . Günde en az 7-8 kişi arıyor öğrenmedin mi daha diye bende hepsine kız dedim zaten Allah hayırlısını kolaylaştırıp nasip etsin artık ne diyelim 🙏😘

Kızlar selamm , ben şu gaz belasından bir türlü kurtulamadık kabızlık ve gaz tam gaz devam ediyor karnım patlayacak gibi şişiyor sürekli gaz sancım var sizin de böyle mi ? Yada çözüm bulduysanız lütfen söyleyin :(
Ben de hamilelikten öncede kabızlık sorunu vardı hamileliğimde pil noktasına ulaştı gündüz yeni hamileyim akşam olunca dokuz aylık gibi sağdan sola bile dönmede zorluk yaşıyorum ne gaz çıkıyo ne bişey. Eşim geçen bana kuru kayısı kuru üzüm kuru incir ve kuru dut getirdi o günden bu yana her gün lavaboya çıkıyorum hamdolsun. 🙏

Bende seninle aynıyım resmen hafta içinde 3 - 4 kilo alıp veriyorum tam olarak kaç kilo aldım başından beri onu anlamakta bile zorlanıyorum :(
Ne olacak böyle bilmiyorum, yediklerimi değişsem de değişmiyor. Gerçekten ben de öyleyim 1 ayda 2-3 kg fark atıyor dediğin gibi moralimi de bozuyor bu durum artık. :( Yarın doktoruma soracağım yine :(

Ben de hamilelikten öncede kabızlık sorunu vardı hamileliğimde pil noktasına ulaştı gündüz yeni hamileyim akşam olunca dokuz aylık gibi sağdan sola bile dönmede zorluk yaşıyorum ne gaz çıkıyo ne bişey. Eşim geçen bana kuru kayısı kuru üzüm kuru incir ve kuru dut getirdi o günden bu yana her gün lavaboya çıkıyorum hamdolsun. 🙏
İncir yiyemiyorum alerjim var ama diğerlerini hemen deniyim çok teşekkür ederim 🙏

Ne olacak böyle bilmiyorum, yediklerimi değişsem de değişmiyor. Gerçekten ben de öyleyim 1 ayda 2-3 kg fark atıyor dediğin gibi moralimi de bozuyor bu durum artık. :( Yarın doktoruma soracağım yine :(
Gerçekten bıktırıyor insanı sürekli şişkinlik durumu hiç bir iş yapasım gelmiyor hep patlayacak gibiyim :( benimde 2 hafta sonra detaylı ultrasonum var hemde kendi doktorumda randevum bu sefer kesinlikle ilaç şurup ne varsa isteyeceğim inşallah çare buluruz 🙏

Kızlar selamm , ben şu gaz belasından bir türlü kurtulamadık kabızlık ve gaz tam gaz devam ediyor karnım patlayacak gibi şişiyor sürekli gaz sancım var sizin de böyle mi ? Yada çözüm bulduysanız lütfen söyleyin :(
Akşamları gazdan kıvranıyorum resmen. Hayatımda toplam bu kadar gazım olmadı. YumurtLık bölgesinde sancı da yapıyor. Sürekli aksamları gaz cıkarıyorum afedersiniz yemek istemiyorum bişe gaz yapacak diye

Ağlamak üzereydim bugün :( yani tamam sağlıklı evet ama artık bilmek istiyorum kızım var bitane. P. Tesi detaylı var artık o söyler herhalde.ben sadece nasıl oluyo görmediği sizinkini pipi olsa görünmez mi benim için de geçerli ben herkese kız dedim zaten.
Bende %90 dediğinde herkese kız dedim :) ama çoğu kişi erkek o diyip durdu :) 18de gittiğimde koz demiştiniz kesinleştirelim alışverişe başlayacağım dedim baktı büyük ihtimalle kız dedi baktı baktı sen yinede alışveriş yapma dedi neden erkeğe dönmez herhalde dedim valla bana bu sefer erkek vibe verdi hem çocuk doğacak mı belli değil daha dedi hatta baya baktı baktı erkek gibi ya dedi bir ara bende baktım bacak arası boştu çok hafif beyaz çıkıntı kabarıklık tarzı birşey vardı boş işte dedim sen nasıl birşey bekliyorsun ki minik olur o şimdi dedi o kadar mecbur beklicez… burda da bir arkadaşın fetalde erkek olmasına rağmen doktor kız diyip duruyordu sonra anlaşılmıştı…

Bende %90 dediğinde herkese kız dedim :) ama çoğu kişi erkek o diyip durdu :) 18de gittiğimde koz demiştiniz kesinleştirelim alışverişe başlayacağım dedim baktı büyük ihtimalle kız dedi baktı baktı sen yinede alışveriş yapma dedi neden erkeğe dönmez herhalde dedim valla bana bu sefer erkek vibe verdi hem çocuk doğacak mı belli değil daha dedi hatta baya baktı baktı erkek gibi ya dedi bir ara bende baktım bacak arası boştu çok hafif beyaz çıkıntı kabarıklık tarzı birşey vardı boş işte dedim sen nasıl birşey bekliyorsun ki minik olur o şimdi dedi o kadar mecbur beklicez… burda da bir arkadaşın fetalde erkek olmasına rağmen doktor kız diyip duruyordu sonra anlaşılmıştı…
Ay Allah om ne zor bizimkinde bana duruşu kız dedi işte etraftada bir baskı var eşim annesine kız demiş. Annesi üzülmüş bayağı birde neyse Allah bazısına hiç çocuk nasip etmiyor felan demiş okadar üzücü konuşuyorlar ki. Allah hayırlısını nasip etsin dediğim gibi artık p. Tesi herşey öğrenilecek yani

Selammm kızlar. 20+4 olduk. Detaylı ultrasonumuz vardı bugün çok şükür her şey yolunda oğluş sağlıklı🧿 25cm 380gr olmuşuz 6 gün önden gidiyormuşuz. Plesanta yukarı cıkmıs. Köfte dudişli saçlı bir bey olarak gözüküyor. Bol bol tebessüm etti bize canım benim çoook tatlıydı😍kıpır kıpır hareket ediyordu ama ben tabii o kadar net hissetmiyorum hâla. Bi hafta 10 güne kadar cok daha net hissedersin dedi doktor. Bizden haberler böyle kızlarrr. Saatlerce izleyebilirdim🥹🥹

Benim de bu aralar çok gazım var canım hatta geçen gün kasıklarıma bir ağrı girdi çocuk geliyor sandım yerimden kıpırdayamadım gaz olduğunu da sonradan anladım çok kötü gerçekten ve karnım olduğundan daha da şiş inmiyor 🥺

Ay Allah om ne zor bizimkinde bana duruşu kız dedi işte etraftada bir baskı var eşim annesine kız demiş. Annesi üzülmüş bayağı birde neyse Allah bazısına hiç çocuk nasip etmiyor felan demiş okadar üzücü konuşuyorlar ki. Allah hayırlısını nasip etsin dediğim gibi artık p. Tesi herşey öğrenilecek yani
Yani herkes kızı da oğlu da olsun ister sende istersin bende isterim ama insanların bazı konuşmaları kırıcı evet aynısını ben ailemde yaşıyorum bizim taraf hep erkek ve kız olmuyor diye üzülüp çevrenin etkisinde kalıyorlardı eşimin tarafta kız onlarda erkek olmuyor diye aynı şey… Ne eksikse insan onu istiyor. Bir kızınız varmış birde oğlunuz olur inşallah her ikisinin de sevgisini tatmış olursunuz🙏🏼

Yani herkes kızı da oğlu da olsun ister sende istersin bende isterim ama insanların bazı konuşmaları kırıcı evet aynısını ben ailemde yaşıyorum bizim taraf hep erkek ve kız olmuyor diye üzülüp çevrenin etkisinde kalıyorlardı eşimin tarafta kız onlarda erkek olmuyor diye aynı şey… Ne eksikse insan onu istiyor. Bir kızınız varmış birde oğlunuz olur inşallah her ikisinin de sevgisini tatmış olursunuz

Back
X