• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Popüler Konu 2025 Mayıs Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• ikiz kız

OY: 0 0,0%
  • ikiz erkek

• çoğul

• Ankete Katılan
    112
Yani herkes kızı da oğlu da olsun ister sende istersin bende isterim ama insanların bazı konuşmaları kırıcı evet aynısını ben ailemde yaşıyorum bizim taraf hep erkek ve kız olmuyor diye üzülüp çevrenin etkisinde kalıyorlardı eşimin tarafta kız onlarda erkek olmuyor diye aynı şey… Ne eksikse insan onu istiyor. Bir kızınız varmış birde oğlunuz olur inşallah her ikisinin de sevgisini tatmış olursunuz🙏🏼
Amin hayırlısıyla inşallah çok teşekkür ederim ☺️ 🙏

Selammm kızlar. 20+4 olduk. Detaylı ultrasonumuz vardı bugün çok şükür her şey yolunda oğluş sağlıklı🧿 25cm 380gr olmuşuz 6 gün önden gidiyormuşuz. Plesanta yukarı cıkmıs. Köfte dudişli saçlı bir bey olarak gözüküyor. Bol bol tebessüm etti bize canım benim çoook tatlıydı😍kıpır kıpır hareket ediyordu ama ben tabii o kadar net hissetmiyorum hâla. Bi hafta 10 güne kadar cok daha net hissedersin dedi doktor. Bizden haberler böyle kızlarrr. Saatlerce izleyebilirdim🥹🥹
Canım merhaba senin adına çok sevindim, benimde plasenta aşağıdaydı ama rahmi tamamen kapatmış olarak gözüküyordu seninki de mi tamamen kapalıydı?

Kizlar prego concorde bebek arabasi aldik. Koltugun yonunu degistirmeden kolunun yonunu degistirerek cift yonlu yapabiliyorsun, videolarini izledim baya pratik. Kenya alcaktim ama bu daha kolay geldi koltugu degistirmekle ugrasmaktansa, siz de bakin belki hosunuza gider:) trendyolda sepete ekleyince fiyat dusuyor 2-3 bin kadar

Kızlar e bebekte ateş ölçerlerde ve lansinoh ürünlerinde indirim var. Benim aklımda hep braun vardı fakat nexus markasının ürünlerini hep görüyordum trendyol yorumları da baya iyi hem alından hem kulaktan ölçülüyor. Onu aldım indirim çekim de vardı baya uyguna geldi bakın isterseniz.😊

Canim tavsiyenle ben de nexus aldim:) kullandirtmasin allah tabi ama bulunsun:))

Kızlar selamm , ben şu gaz belasından bir türlü kurtulamadık kabızlık ve gaz tam gaz devam ediyor karnım patlayacak gibi şişiyor sürekli gaz sancım var sizin de böyle mi ? Yada çözüm bulduysanız lütfen söyleyin :(
İlhan sarı hamileler için zeytinyağı var harika ötesi öneririm..

Daha az önce ona bakıyordum🙈 bende arada kaldım hangisi daha iyi olur acaba? Yorumları iyi çünkü ama ikisini de deneyimleyen biri var mıdır acaba aramızda?
Braun olanin ucu kalin oldugu icin bebislerin burnuna girmiyo diye okudum :( nexusun yorumlari iyiydi ama bakalim biri bizi aydinlatsin:) serum fizyolojik aldim bir de simdiden, cevrem cok faydasini gordu onlarin fiyatlar kesin artar diye. Bir de erkek bebekler icin alt degistirme pedlerini cok alin diyolar 🤣 onun da stoguna basladim

Braun olanin ucu kalin oldugu icin bebislerin burnuna girmiyo diye okudum :( nexusun yorumlari iyiydi ama bakalim biri bizi aydinlatsin:) serum fizyolojik aldim bir de simdiden, cevrem cok faydasini gordu onlarin fiyatlar kesin artar diye. Bir de erkek bebekler icin alt degistirme pedlerini cok alin diyolar 🤣 onun da stoguna basladim
Canım geçen instagramda filenin alt değiştirme pedi ile ilgili bir video gördüm baya beğenilmiş geçen gittiğimde 1 paket aldım. Benim etkilenme hızı hahah :D

Bir de ben çoğunlukla yıkanılabilir alt açma örtüsü kullanmayı düşünüyorum. O bir paketi hastane için aldım. Hatta şunu almayı düşünüyorum aklında olsun seninde.

Güzel anneler anne adayları öncelikle inşallah hepinizle sağlıkla bebeklerinizi kucağınıza alırsınız inşallah çocuğu olanlarda Allah uzun ömürler versin... Şimdi sizlerden ricam cinsiyeten anlayan varsa benim bebisime bir tahminde bulunabilir misinz 11 haftalık buarada ☺️ şimdiden çok teşekkür ederim

Eklentiler

• 1000926651.jpg
    1000926651.jpg
    65,7 KB · Görüntüleme: 7
SixFeetUnder SixFeetUnder

Evet canım ben de bunu alicam ustune tek kullanimlik sericem, cunku onu mu silim bebegi mi siliyim ugrasamam direkt atarim diye dusundum🤣 aslinda yaz gelmeden gunes kremi de almamiz lazim bebeler icin yaz gelince iyice pahalanir aimdi bile pahali.. aklima geldikleri yaziyorum 🤣[/url]

iyi geceler kızlar çok kötü gribe yakalandım başım ve vücudum çok ağrıyor ne yapabilirim ya da hastahaneye gitsem serum felan takarlar mı normalde atom serum sarı olan çok iyi geliyor ama şimdi zararlı mı yaparlar mı bilmiyorum

evet ilk bebek canım , inşallah öyledir 10 gün önce daha çok hissediyordum gün içerisinde şimdi azaldı o yüzden korkuyorum :/
Günleri günlerine tutmuyo canım yakın zamanda daha çok hissedersin iilk hamilelikte maalesef bu tedirginlik oluyor hissetmediği için çok doktoru aramışlığım vardı ilkinde.
Selammm kızlar. 20+4 olduk. Detaylı ultrasonumuz vardı bugün çok şükür her şey yolunda oğluş sağlıklı🧿 25cm 380gr olmuşuz 6 gün önden gidiyormuşuz. Plesanta yukarı cıkmıs. Köfte dudişli saçlı bir bey olarak gözüküyor. Bol bol tebessüm etti bize canım benim çoook tatlıydı😍kıpır kıpır hareket ediyordu ama ben tabii o kadar net hissetmiyorum hâla. Bi hafta 10 güne kadar cok daha net hissedersin dedi doktor. Bizden haberler böyle kızlarrr. Saatlerce izleyebilirdim🥹🥹
Çok şükür hayırlı olsun canım sağlıkla gelsin inşallah 🙏
Daha az önce ona bakıyordum🙈 bende arada kaldım hangisi daha iyi olur acaba? Yorumları iyi çünkü ama ikisini de deneyimleyen biri var mıdır acaba aramızda?
Ben hem manuel kullandım hem de Braun pilli olanı oğlumda hala kullanıyorum. Şöyle söyleyeyim manuel bebek hastaysa sizi de hasta ediyor maalesef sonuçta nefesle çekiyosunuz. Braun 10 aydan beri kullanıyorum oğlumla 3 yaşında şuan çok memnunum. Önce serum suyu ile yıkayıp sonra da çekiyorum şırınga için silikon aparat aldım burnunu da acıtmasın diye
Canım onun iki ucu var biri kalın biri daha ince ben 10. Aydan sonra kullanmaya başladım ama yine de tam bilmiyorum ama çok memnunum.
iyi geceler kızlar çok kötü gribe yakalandım başım ve vücudum çok ağrıyor ne yapabilirim ya da hastahaneye gitsem serum felan takarlar mı normalde atom serum sarı olan çok iyi geliyor ama şimdi zararlı mı yaparlar mı bilmiyorum
Çok geçmiş olsun canım kadın doğum acil varsa git istersen ama parol serum veriyolar en fazla bize diye biliyorum

SixFeetUnder SixFeetUnder

Evet canım ben de bunu alicam ustune tek kullanimlik sericem, cunku onu mu silim bebegi mi siliyim ugrasamam direkt atarim diye dusundum🤣 aslinda yaz gelmeden gunes kremi de almamiz lazim bebeler icin yaz gelince iyice pahalanir aimdi bile pahali.. aklima geldikleri yaziyorum 🤣[/url]
Yaa henüz güneş kremine sıra gelmedi bende 🫣😁 iyi bir araştırma yapmak lazım.

Ağlamak üzereydim bugün :( yani tamam sağlıklı evet ama artık bilmek istiyorum kızım var bitane. P. Tesi detaylı var artık o söyler herhalde.ben sadece nasıl oluyo görmediği sizinkini pipi olsa görünmez mi benim için de geçerli ben herkese kız dedim zaten.
Bende aynı durumdaydim hep kiza benziyor deniyordu.dun detaylıdq netlesti kız bebekmis.detaylida netleşmek zorunda cunk7 bebegin genitql organindan tut bebegin rahmine yumurtaliklarinq ladar incelemeleri gerekiyor. Erkekse de aynı şekilde pipi yapisini tesisleri incelemeleri gerekiyor.yani detaylidan cinsiyeti öğrenmeden çıkman imkansiz

Back
X