Web uygulamasını kur
How to install the app on iOS
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
- Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.
Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Popüler Konu 2025 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı
- Konu Sahibi Eldorin
- Başlangıç Tarihi
Ayrıntılı Düzenleme
Kimler kimler yazdı?- 6 Mart 2019
- 42
- 61
- 88
- 33
Herşey yolundaymış sadece uçuşta sık sık yürümeye çalışın benim ilk gün biraz ağrım oldu geri kalan günler çok rahat geçirdim. Nereye gidiyorsunuz bilmiyorum ama biz balideydik. Daha önce de gitmiştik hiç dikkat etmememize rağmen sıkıntı yaşamamıştık. Meğerse bali belly diye bir virüs varmış sudan bulaşan. dişlerimizi bile içme suyuyla fırçamamıza rağmen eşimde bende rahatsızlandık. Neyse ki ilaç kullanmadan sadece su içerek 2 günde düzeldik ikimizde. Eğer böyle bir ülkeye gidiyorsanız buzlu hiç birşey içmeyin iyi tatilerBen de suan 9. Haftadayim ve 11.haftada uzakdoguya gidiyorum 12 gunlugune. Suan cok gerildim . Umarim sizinki de iyidir. Sonuc ne cikti?
- 12 Ocak 2022
- 1.771
- 1.045
- 63
Benim gec dollenme cnm ondan belli degil ama 5+3 gibi filan gidersen karindan gozukur yani beta 6000 filandi benim o sekilde dusunTeşekkür ederim canım. Vajinal bakılmaktan korkuyorumda. Sona der tarihine göre hangisiydi hatırlıyor musun. Senin hesaplamalarına göre
- 4 Kasım 2019
- 1.760
- 2.828
- 133
Aranızda bağırsak problemleri yaşayan var mı? orta yerimden çatlamak üzereyim karnım gazdan davul gibi, ağrısı sırtıma omuzlarıma vuruyor. 3 gündür tuvalete de çıkamıyorum resmen bağırsaklarım istifa etmiş gibi. Neler neler denedim ama çare bulamadım artık karın ağrısından kafam da gidik
- 6 Mart 2024
- 2.075
- 1.913
- 48
Her sabah ve akşam 5 kayısı yiyin rahat geçer gunlerınızAranızda bağırsak problemleri yaşayan var mı? orta yerimden çatlamak üzereyim karnım gazdan davul gibi, ağrısı sırtıma omuzlarıma vuruyor. 3 gündür tuvalete de çıkamıyorum resmen bağırsaklarım istifa etmiş gibi. Neler neler denedim ama çare bulamadım artık karın ağrısından kafam da gidik
- 4 Kasım 2019
- 1.760
- 2.828
- 133
Ne kayısısı ne eriği kaldı hiç biri fayda etmiyorHer sabah ve akşam 5 kayısı yiyin rahat geçer gunlerınız
- 6 Mart 2024
- 2.075
- 1.913
- 48
O zaman sabahları zeytınyagı ıcıceksınız :)Ne kayısısı ne eriği kaldı hiç biri fayda etmiyor
- 6 Mart 2019
- 42
- 61
- 88
- 33
Bol lifli gıdalar tüketiyor musunuz?Aranızda bağırsak problemleri yaşayan var mı? orta yerimden çatlamak üzereyim karnım gazdan davul gibi, ağrısı sırtıma omuzlarıma vuruyor. 3 gündür tuvalete de çıkamıyorum resmen bağırsaklarım istifa etmiş gibi. Neler neler denedim ama çare bulamadım artık karın ağrısından kafam da gidik
- 13 Aralık 2024
- 53
- 61
- 3
Ben çektim ve maalesef tam 2. adet günümde lekelenmem başladı tabi tamamen denkgelmiş de olabilir. İstirahat edebiliyorsanız edin bence çok yormayın kendinizi7+6 yim bugun, dun bugun adet gunlerimdi ve kasiklarimda baya baski olmaya basladi agri seklinde ve karnmn yanlarinda ağrı oluyor adet zamani bnm oralarim agrirdi
İkinci adet doneminde agrilar adet oncesi gibi agrilar ceken oldumu iki gundur agrim vr cok endiseliyim.
- 6 Mart 2024
- 2.075
- 1.913
- 48
Bende 7. Haftaya girdim die sabah 7. Haftada neler yaşanır die googleden baktım ağrılar artıyor :) bebişin el ayak tomurcukları büyüyor7+6 yim bugun, dun bugun adet gunlerimdi ve kasiklarimda baya baski olmaya basladi agri seklinde ve karnmn yanlarinda ağrı oluyor adet zamani bnm oralarim agrirdi
İkinci adet doneminde agrilar adet oncesi gibi agrilar ceken oldumu iki gundur agrim vr cok endiseliyim.
7 Haftalık Gebelikte Annedeki Değişiklikler
Gebeliğin yedinci haftasında annedeki değişiklikler, fiziksel ve ruhsal boyutta gözlenir. Anne adayı, kendini sürekli yorgun hissedebilir. Bunun yanında karnında büyüme başlar. Bel ve sırt ağrısı şikayeti, şişkinlik, gaz sancısı, kasık ağrısı gibi şikayetleri olabilir. Bu fiziksel şikayetlerin de etkisiyle ruhsal olarak da yorgun hissedebilir. Hafif tüylenme, artan sivilceler de yaygın şikayetlerdir. Memelerde büyüme ise gözle görülür derecededir.- 12 Ocak 2022
- 1.771
- 1.045
- 63
Evet dinlendim, bugun sanki daha az zaten ben progestan kullaniyorum oyuzden lekelenmem olmadı ama kullanmasam belkide olrdu cnku baya agrim oldu. Teşekkür ederimBen çektim ve maalesef tam 2. adet günümde lekelenmem başladı tabi tamamen denkgelmiş de olabilir. İstirahat edebiliyorsanız edin bence çok yormayın kendinizi
- 13 Aralık 2024
- 53
- 61
- 3
Günaydın kızlar bugün dr tekrar kontrol etmek istemişti, biraz kanama alanı gördü maalesef sıkıntılı bir yerde değil ama istirahat gerekli dedi. Bebiko iyi çok şükür ama gittim oğlumdaki gebelik günlerine, gözlerim doldu. Pazartesi tekrar bakıp gerekirse rapor vereceğim bu sefer dedi. Bakalım sağlıkla ilerler inşallah süreçlerimiz
- 4 Kasım 2019
- 1.760
- 2.828
- 133
Evet beslenmeme çok dikkat ediyorum aslında, zaten bu gaz sancısı mideye baskı yaptığı için bir şey de yiyemiyorumBol lifli gıdalar tüketiyor musunuz?
- 12 Ocak 2022
- 1.771
- 1.045
- 63
Evet cogu var tesekkur ederim biryandanda ii bisey demekki hersey yolunda insaallahBende 7. Haftaya girdim die sabah 7. Haftada neler yaşanır die googleden baktım ağrılar artıyor :) bebişin el ayak tomurcukları büyüyor
7 Haftalık Gebelikte Annedeki Değişiklikler
Gebeliğin yedinci haftasında annedeki değişiklikler, fiziksel ve ruhsal boyutta gözlenir. Anne adayı, kendini sürekli yorgun hissedebilir. Bunun yanında karnında büyüme başlar. Bel ve sırt ağrısı şikayeti, şişkinlik, gaz sancısı, kasık ağrısı gibi şikayetleri olabilir. Bu fiziksel şikayetlerin de etkisiyle ruhsal olarak da yorgun hissedebilir. Hafif tüylenme, artan sivilceler de yaygın şikayetlerdir. Memelerde büyüme ise gözle görülür derecededir.
- 4 Kasım 2019
- 1.760
- 2.828
- 133
Canım benim de tam döngüm şuan bebiş olmasa bugün yarın adet olurdum. Ondan olsa gerek ben de epey şiddetli kasık ağrıları yaşıyorum. Gaz problemim de var o da etkiliyor sanırımEvet dinlendim, bugun sanki daha az zaten ben progestan kullaniyorum oyuzden lekelenmem olmadı ama kullanmasam belkide olrdu cnku baya agrim oldu. Teşekkür ederim
- 12 Ocak 2022
- 1.771
- 1.045
- 63
Cnm bu durumda drlr kabizlik icin filan ilac veriyor eger cok zora giriyorsa durumunuz drunuza soyleyin mutlakaAranızda bağırsak problemleri yaşayan var mı? orta yerimden çatlamak üzereyim karnım gazdan davul gibi, ağrısı sırtıma omuzlarıma vuruyor. 3 gündür tuvalete de çıkamıyorum resmen bağırsaklarım istifa etmiş gibi. Neler neler denedim ama çare bulamadım artık karın ağrısından kafam da gidik
Bazen ne yaparsan yap gecmiyor cunku bu durum.
- 6 Mart 2024
- 2.075
- 1.913
- 48
Happy Mom .Evet cogu var tesekkur ederim biryandanda ii bisey demekki hersey yolunda insaallah
Programı yükleyip hafta hafta neler olduğunu okuyabilirsiniz
- 12 Ocak 2022
- 1.771
- 1.045
- 63
Evet evet var okuyorum ordan ama ona yormadim direk adet donemim die endiselendm :) mersiHappy Mom .
Programı yükleyip hafta hafta neler olduğunu okuyabilirsiniz
- 4 Kasım 2019
- 1.760
- 2.828
- 133
Evet aynen öyle ben de az önce ilaç aldım dayanamayıpCnm bu durumda drlr kabizlik icin filan ilac veriyor eger cok zora giriyorsa durumunuz drunuza soyleyin mutlaka
Bazen ne yaparsan yap gecmiyor cunku bu durum.