• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Aralık-Ocak Ayı Gebelik Planlayanlar

Adet söktürücü özelliği yok olsaydı test pozitif olduğunda vermezdi sonuçta. Bırakınca sökülüyor adet gormon düştüğü için. Yalancı düşük gibi bişey oluyor sanırım. Ay ben galiba başlıcam ya içmeye. Yine olur da tutunmazsa artık kimse tutamaz beni ağlamaktan
Ama o olmasa da tutuncagı varsa tutunur Hezaman ona baglamamak gerekir. Öyle olsaydı drlar şart kooşardı folıkasit gb. Havuc tutunmaya cok yardımcı o yeterli şuanlık bana
Doğal 😌 hergun 2 havuc suyu ıcıyorum sıkıp

Kızlar kayınpederim hastaydı 4-5 gündür benim de burnum tıkanmaya başladı arada üşüme geliyor biliyorum parol içilebiliyor ama böyle oluşma evrelerinde parol dahi içmek istemiyorum bana akıl verin ne olur Çok halsizim Bir de yarın gezmeye gidecektik hep birlikte tarihi yerlere 😭😭

Kızlar kayınpederim hastaydı 4-5 gündür benim de burnum tıkanmaya başladı arada üşüme geliyor biliyorum parol içilebiliyor ama böyle oluşma evrelerinde parol dahi içmek istemiyorum bana akıl verin ne olur Çok halsizim Bir de yarın gezmeye gidecektik hep birlikte tarihi yerlere 😭😭
Canım ballı süt iç birde serum fizyolojik uygula burnuna çocuklara yapılandan ayagını sıcak tut gerekirse 2 corap giy ve bol c vitamini

Hee benm 11 gün var yazdırılmaz ozman yaa ptesı 9 kalacak. Merk ettm Dr gereklı derse yazdrablrm de gerk yok derse almam ya
Tabi sor canm doktorunada bunu adet agrısı için bile içiyorlar kötü hiçbir etkisi yok yani oyuzden rahat kullanmıştım ben kullanma talimatını okumak istersen bırakıyorum

Eklentiler

• IMG_20250103_234949.jpg
    IMG_20250103_234949.jpg
    193,2 KB · Görüntüleme: 6
  • IMG_20250103_235351.jpg
    IMG_20250103_235351.jpg
    171 KB · Görüntüleme: 6
  • IMG_20250103_235401.jpg
    IMG_20250103_235401.jpg
    213,8 KB · Görüntüleme: 8
Canım ballı süt iç birde serum fizyolojik uygula burnuna çocuklara yapılandan ayagını sıcak tut gerekirse 2 corap giy ve bol c vitamini
Portakal sıktı eşim maaileyiz malum şuan🤔😂 onu ıctımm terlemeye calısacagm bephantene pastil var soguk algınlığı ve bogaz ıcın acaba gebelik suphesınde ıcılır mı kı bı bakaym

Back
X