Insallah canimEvet haklısın drda aynını dedi
Benim biraz agrikarm var suan regl donemindeyim herlde ondan, bu agrilarm gecsinde, en azindan haftada iki kısa yusuyuse çıkayım.
Amin evlatlarimizi kucagimiza alinca hepsi gececek insaallah
Web uygulamasını kur
How to install the app on iOS
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
- Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.
Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Popüler Konu 2025 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı
- Konu Sahibi Eldorin
- Başlangıç Tarihi
Ayrıntılı Düzenleme
Kimler kimler yazdı?Ben uygulamadan giriyorum bende sorun yok.Herkesin aynı canım
Sitede var canm rengi değişti filan baya sıkıntılıBen uygulamadan giriyorum bende sorun yok.
Ah olabilir, uygulamada sikinti yokSitede var canm rengi değişti filan baya sıkıntılı
Duzeltirler cok surmez sanirim
İnşallah valla çok kötü olduAh olabilir, uygulamada sikinti yok
Duzeltirler cok surmez sanirim
Benim rengide bazen mor oluor filan :) demekki genel sıkıntı tskler
Herkesin aynı canım
Uygulamasi varmi ki ben bulamadımBen uygulamadan giriyorum bende sorun yok.
Şu an görünmüyor gerçi işaretlenmemiştir umarımMerhabalar ben yanlışlıkla ikiz kız butonunu işaretledim. Onu nasıl düzeltebiliriz acaba?
Şuan 7+2 deyim.9 hafta sonuna dogru basladi kanamalarim. Ama benim beta disinda progesteronum da cok dusuktu.
Siz kacinci haftadasiniz? Beta artislariniz progesteronunuz vs nasil?
4+1de 346,
5+6 da 4166,
6+1 de 5066 şeklindeydi. 6+3 te bebeği ve kalp atışını gördü doktor ve 5+6 ile uyumlu dedi. Beta için hiç yorum yapmadı diğer doktor alakası yok dedi. Progesteron hiç bakılmad gebelik sürecinde. Sadece adetin 21. Günün bakılmıştı yani gebeliği öğrenmeden 1 hafta önce. O da 14 çıkmış.
Ben de suan 9. Haftadayim ve 11.haftada uzakdoguya gidiyorum 12 gunlugune. Suan cok gerildim . Umarim sizinki de iyidir. Sonuc ne cikti?Kızlar bende birazdan doktora gidicem dua edin lütfen. Uzakdoğuya tatile gitmiştik. Son gün sanırım zehirlendim kusma ishal 12 saat boyunca sadece kustum. Bugün iyiyim çok şükür ama bebeğe dair hiç bi belirtim yok bali belly diye bi hastalık varmış uçakta 4-5 kişi benim durumumdaydı umarım bebek etkilenmemiştir
Benim de ayni sinir oldum yaHerkesin aynı canım
büyük ihtimalle hepimiz böyleyiz, anneliğin şanındandır endişeKızlar , yarın itibari ile 6. Haftaya giriyorum.
Her şey yolunda mı diye çok meraklanıyorum, bebeğim görünecek mi kalbi atacak mı her şey yolunda gidecek mi , istemeden kafama takılıyor , hani kötü şeyler düşünmüyorum ama merak doluyum benim gibi olan var mı
Ben o yüzden direkt herşeyi mavi seçtim gözüm yoruldu diğer türlüBenim rengide bazen mor oluor filan :) demekki genel sıkıntı tskler
Benimki mor oluyor mavi veya pembeBen o yüzden direkt herşeyi mavi seçtim gözüm yoruldu diğer türlü
Bana secenek sunmuyorki :)))
önceden eliptik yapıyor muydun? ben doktoruma sporu sordum bana geçmişim varsa devam edebilirsin demişti ama bence yine de en doğrusu doktoruna danışman. eliptik kardiyo sonuçta çok zorlamadan yapman bana yanlış değil gibi geliyor ama işte ben uzman değilim bişe değilim, doktor bilir en iyiEliptik bisiklet sürmek zararlı mıdır ? 9. Hafta da. Evimde o var hareketsizlikten kilo aldım sanki epey geliyor bana.. zaten kilolu hamilelik geçiriyorum. Korkuyorum bazen
En guvenlisi dumduz yuruyus gibi geliyor bana, youtube da oldugu yerde yuruyus yaptiran egzersizler vardi leslie filan onlari daha hafifleterek yapmak daha mantikli bence, bu arada benim durumumda bana sadece wc kalkacak sekilde yatmam onerildi ama sorunsuz gebeliklerde gunde yarim saat bir saat hafif egzersizler oneriliyorEliptik bisiklet sürmek zararlı mıdır ? 9. Hafta da. Evimde o var hareketsizlikten kilo aldım sanki epey geliyor bana.. zaten kilolu hamilelik geçiriyorum. Korkuyorum bazen
Yapıyordum 18 ine kadar bekleyelim bakalım ne diyecek doktor. Pturarak yaparım olmadı..önceden eliptik yapıyor muydun? ben doktoruma sporu sordum bana geçmişim varsa devam edebilirsin demişti ama bence yine de en doğrusu doktoruna danışman. eliptik kardiyo sonuçta çok zorlamadan yapman bana yanlış değil gibi geliyor ama işte ben uzman değilim bişe değilim, doktor bilir en iyi
Bende çok zor zamanlardan geçtim bana sa öyle ama ben artık yata yata şiştm midem de bulanmıyor maşallah diyeyim ama yani bu sefer boğazı tutmak çok zorEn guvenlisi dumduz yuruyus gibi geliyor bana, youtube da oldugu yerde yuruyus yaptiran egzersizler vardi leslie filan onlari daha hafifleterek yapmak daha mantikli bence, bu arada benim durumumda bana sadece wc kalkacak sekilde yatmam onerildi ama sorunsuz gebeliklerde gunde yarim saat bir saat hafif egzersizler oneriliyor