• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Popüler Konu 2025 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    81
Burada bir arkadaş yazmıştı gece kalkıp demir ilacımı içip geri yatıyorum o zaman mide bulantısı olmuyor diye, ben de öyle yapıyorum birkaç gündür. Güzel bir fikirmiş teşekkür ederim arkadaşım. Kim yazmıştı unuttum ama teşekkür etmek istedim. ❤️❤️

Bu dönemler inanılmaz hareketliler . Benim biri bugün kontrolde döndü direk başı aşağı . Yerleri çok olduğu için fırıl fırıl dönüyorlar . İnşallah 10 gün güzelce dinlen .
İnsallah dönerr bebişim kafası aşağıda olduğu için kasık ağrılarım ve vajinamds batma oluyor ara ara özeldeki doktorum düzenli kasılman yoksa yat dinlen geldiğinde bakarız hatırlat dedi kötü olursan da gel dedi 10 ocakta ona kontrolümüz var insallah döner 🙂🙏

Arkadaşlar sizin nasıl gidiyor süreciniz? Karnınız belirginleşti mi? Bulantılarınız tamamen geçti mi? Ağrılarınız oluyor mu gece özellikle? Vitamin kullanıyor musunuz?
Bulamtım bar hala ilaç kullanmasam duramıyorum karnım belirginleşti omega ve kan ilacı kullanıyorum

Arkadaşlar sizin nasıl gidiyor süreciniz? Karnınız belirginleşti mi? Bulantılarınız tamamen geçti mi? Ağrılarınız oluyor mu gece özellikle? Vitamin kullanıyor musunuz?
Ben henüz 12+1 im bulantılar geçmedi ilaç kullanıyorum ama bu gece içmedim . İlaç da midemi bulandırıyor 😞 bakalım bi iki gün deneyeceğim ilaçsız da durabiliyorsam . Kızımda 16. Hafta da bulantı tamamen bitmişti . İnşallah bunda da geçer . Biraz tansiyon sorunum var tuzsuz yemeye başladım bakalım çözüm olur mu

Ben henüz 12+1 im bulantılar geçmedi ilaç kullanıyorum ama bu gece içmedim . İlaç da midemi bulandırıyor 😞 bakalım bi iki gün deneyeceğim ilaçsız da durabiliyorsam . Kızımda 16. Hafta da bulantı tamamen bitmişti . İnşallah bunda da geçer . Biraz tansiyon sorunum var tuzsuz yemeye başladım bakalım çözüm olur mu
17+2hala ilaç kullanıyorum bulantılarım geçmedi 🥹

Kızlar hamileyken yalnız kalıyor musunuz hiç ? Memleketimizde değiliz , eşimin annesi rahatsızlandı memlekete gitti. Bende kuzenimde kalıyorum. Ama başka yerde kalmaktan nefret ediyorum. Eşim gecikirse eve geçip tek kalmayı düşünüyorum mecburen. İşe gidip geliyorum ve düzenim alt üst oldu. Başka yerde kalınca tüm düzen vozuluyor. Herkes tek kalma hamilesin vs diye korkuttu beni o yüzden kuzenimde kalıyordum. Yanıma gelip kwlcwk kimse yok bu arada ailem vs bu şehirde değil
Eğer bi sıkıntınız ve korkunuz yoksa yalnız kalmak problem olmaz inş.
Benim hamilelikten hariç depremden sonra yalnız kalma korkum oluşmuştu. O yüzden gece yalnız kalamam. Ki öncesinde hiç böyle bi endişem yoktu.
Aileler bizimde yok. Komşu kızına sesleniyorum kalamayacak gibi olunca🙂
Rabbim bidaha o günleri göstermesin.

Kızlar ya herkes hamilelik uyku yapıyor fiyorda bende sanırım ters tepti. Her gece 3-4 arası uyanıyorum sonra sorlayıp 6 gibi tekrar uyuyorum ama işe gittiğim için 7de kalkıyorum. Gece erkende uyumuyorum. Gece uyanmamak için 12 den önce uyumuyorum. Ama yine de alarm gibi gece uyanıyorum. Çok yordu bu
Benim çok değişken ya. Bazı günler gündüz bile oturduğum yerde sızıp kalırken bazen de geç saate kadar uyku girmiyor gözüme bi enerji geliyor🤣 haftam haftamı tutmuyor

Bu korseler hakkında bilgisi olan var mi ? Yorumlarin geneli beli rahatlattığı, son aylarda yürüyüşü/hareketi kolaylaştırdığı yönünde. İşe yarıyor mu acaba gerçekten?
Ben hic ihtiyac duymadim, kisiden kisiye degisiyordur muhtemelen

Karnım biraz belirginleşti tabi. Ama çok değil. Bulantı daha az oluyor artık. BaZen kasılmakta ağrısı olabiliyor. Vitamin kullanıyorum 1 aydır. Onun dışında yatarak geçiriyorum şimdilik. Plasenta aşağıda olduğu için. Sizin nasıl geçiyor?

Kizlar gunaydinnn
Site o kadar kotu ki giresim gelmiyor kac gundur gozlerim bozulacak artik
16 haftaligim ama 26 haftalik gibi gobegim var benim ve sabah da var aksam da var hep var yani :anneadayı:

Eklentiler

• Screenshot_20250104_142458_Gallery.jpg
    Screenshot_20250104_142458_Gallery.jpg
    63,9 KB · Görüntüleme: 69
Kızlar yaklaşık 2 hafta önce koltuk altımda elime mercimek büyüklüğünde küçük sert bir şey geldi. İşin tuhaf kısmı tamamen bilinçsiz bir şekilde ablamla telefonda konuşurken elim rastgele koltuk altıma gitti ve onu farkettim. Acaba yeni oluşan bir şey mi yoksa uzun zamandır vardı ama yeni mi fatkettim hiç bilmiyorum. Önce eşime gösterdim tabi, küçüklüğünü gördüğünde epey bir dalga geçti benimle buna mı kafayı taktın diye... ama bence beni rahatlatma şeklini dalgayla gösterdi çünkü sonra kadın doğum doktoruna göster o zaman, bir şey varsa o seni yönlendirir dedi. Ben de kadın doğum doktoruma gösterdim, o da evet lenf bezlerinle alakalı bir şey var ama şu an yapılacak bir şey yok, boşuna endişe etme ve elinle oynama, 5 aylık olduğunda hala aynı şey duruyorsa memografi çektiririz dedi. Yaklaşık 1 ay sonra 5 aylık oluyoruz. Beni bir endişe sardı, 2 haftadır hala duruyor ama büyüme de yok çok şükür aynı boyutta. Ya geçmezse ve ciddi bir durumsa diye korkuyorum içten içe. Aslında uzun süredir aklımda değildi, az evvel öyle boş dururken yine bilinçsiz elim gitti. YouTubedan doktorların meme kanseri videolarını izledim, meme nasıl kontrol edilir filan, ben de denedim, koltuk altımdan başka yerde elime gelen bir şey yok. İnşaallah ciddi bir durum değildir, ya da gerçekten bir kitle bile varsa iyi huyludur inşaallah diye dua ediyorum sadece. Biliyorum şu an için duadan başka elimden gelen bir şey yok, yapabileceğim tek şey beklemek. Ama size de içimi dökmek istedim. Bakalım Mevla neler gösterecek.

Kızlar yaklaşık 2 hafta önce koltuk altımda elime mercimek büyüklüğünde küçük sert bir şey geldi. İşin tuhaf kısmı tamamen bilinçsiz bir şekilde ablamla telefonda konuşurken elim rastgele koltuk altıma gitti ve onu farkettim. Acaba yeni oluşan bir şey mi yoksa uzun zamandır vardı ama yeni mi fatkettim hiç bilmiyorum. Önce eşime gösterdim tabi, küçüklüğünü gördüğünde epey bir dalga geçti benimle buna mı kafayı taktın diye... ama bence beni rahatlatma şeklini dalgayla gösterdi çünkü sonra kadın doğum doktoruna göster o zaman, bir şey varsa o seni yönlendirir dedi. Ben de kadın doğum doktoruma gösterdim, o da evet lenf bezlerinle alakalı bir şey var ama şu an yapılacak bir şey yok, boşuna endişe etme ve elinle oynama, 5 aylık olduğunda hala aynı şey duruyorsa memografi çektiririz dedi. Yaklaşık 1 ay sonra 5 aylık oluyoruz. Beni bir endişe sardı, 2 haftadır hala duruyor ama büyüme de yok çok şükür aynı boyutta. Ya geçmezse ve ciddi bir durumsa diye korkuyorum içten içe. Aslında uzun süredir aklımda değildi, az evvel öyle boş dururken yine bilinçsiz elim gitti. YouTubedan doktorların meme kanseri videolarını izledim, meme nasıl kontrol edilir filan, ben de denedim, koltuk altımdan başka yerde elime gelen bir şey yok. İnşaallah ciddi bir durum değildir, ya da gerçekten bir kitle bile varsa iyi huyludur inşaallah diye dua ediyorum sadece. Biliyorum şu an için duadan başka elimden gelen bir şey yok, yapabileceğim tek şey beklemek. Ama size de içimi dökmek istedim. Bakalım Mevla neler gösterecek.
Bazen gebelikle ilgili hormonal degisiklikten kaynakli olabiliyormus, genellikle agri hizli buyume ates kizariklik vs yoksa normal bi durum gibi kabul edilebilirmis, meme dokusu genişledikçe koltuk altındaki lenf bezleri de etkilenebilir ve şişme görülebilirmis. Biz duamizi edelim ve en iyiyi dusunelim, inaniyorum ki kotu bi sey olmayacak, ileriki haftalarda usg ile bakilabilir, mr tomografi vs olmadikca sorun olmuyor diye biliyorum. Insallah korkulacak hicbi sey yoktur 🤲🏻

İnşallah kötü bişey yoktur gönlünü ferah tut benim koltuk altı göğüsler bacaklar gıdı kulak arkası gibi bir çok yerde irili ufaklı var lenf nodüllerim benimki çoğalan cinsten ama müdahale gerektirmediği için ağrı yapınca enfeksiyon kaptığını anlıyorum antibiyotik başlıyoruz hamilelikten bikac ay önce karaciğer duvarında da bikac tane görüldü çok temkinliyim hamilelikte antibiyotik kullanamadigim için acısına dayanamam diye enfeksiyon yapabilecek herşeyden kaçıyorum sana tavsiyem dokunma ve normal diye kabullen çünkü dokununca şişip ağrı yapabiliyor yinede içim rahatlasın dersen dahiliyeden yeşil alan açıp hemotolojiye ve endokrine görün orda detaylı tüm vücut usg yapılıyor lenf nodülü veya başka bişey olduğu ortay çıkar iyi kötü huylu olduğu herşeyi orda çözülür 🤗🤗

Bazen gebelikle ilgili hormonal degisiklikten kaynakli olabiliyormus, genellikle agri hizli buyume ates kizariklik vs yoksa normal bi durum gibi kabul edilebilirmis, meme dokusu genişledikçe koltuk altındaki lenf bezleri de etkilenebilir ve şişme görülebilirmis. Biz duamizi edelim ve en iyiyi dusunelim, inaniyorum ki kotu bi sey olmayacak, ileriki haftalarda usg ile bakilabilir, mr tomografi vs olmadikca sorun olmuyor diye biliyorum. Insallah korkulacak hicbi sey yoktur 🤲🏻
Ya var ya, ben de doktorun aynen böyle diyeceğini düşünmüştüm, yani hamilelikle alakalı normal böyle bezelerin oluşması endişe edilecek bir şey yok deseydi gerçekten unutur giderdim. Doktor da 5 aylık olunca baktıralım dediği için bir endişe sardı.

Benim baştan beri bulantım yok aç kalmadığım sürece gece sırt ağrısı arada karın ve göbek deliği ağrıyor anlık oluyor ama demir ve magnezyum kullanıyorum şimdilik göbekte aldı başını gidiyor hiç 15 haftalık gibi değilim 😅 geçenlerde düğüne gittim anneler ve kardeşler dışında kimse hamile olduğumu bilmiyordu ama göbüş ele verdi orda aileler öğrenmiş oldu

Kızlar lazere giden var mı gebelikte bn önceden 3 4 seans gitmiştim baya azalmıştı ve pcoaluydum bu nedenle baya bi tüylenmem var gebeliğimi öğrendikten sonra gitmedim bi doktora sordum biley olmaz demişti şimdi kendi doktoruma mesaj attım ne diyecek bakalım eğer bi sıkıntı olmazsa gidicem çünkü yarın önür doğum olacağı zmaan hazırlıksız tüylü bi şekilde doğjma girmek istemiYorum elbette doğum zamanı ağdaya giderim ama ya doğum olmazsa yine çıkarsa hep onu düşünüyorum bu konuda müzdaribim bilgisi olan yazabilir mi

Ya var ya, ben de doktorun aynen böyle diyeceğini düşünmüştüm, yani hamilelikle alakalı normal böyle bezelerin oluşması endişe edilecek bir şey yok deseydi gerçekten unutur giderdim. Doktor da 5 aylık olunca baktıralım dediği için bir endişe sardı.
Simdi bunun nedeni hormanal degisiklikten de olabilir, yag bezesi de olabilir, lenf bezinde dugum de olabilir, illa en kotu ihtimal olmak zorunda degil. Ama birkac sebebi oldugu icin doktorun da bosver bi sey yoktur demesi beklenemez elbette bilim isiginda bi baktirirsak iyi olur demesi cok normal, ne oldugunu bilirsin icin daha da rahat eder diye oyle soylemistir 😊 bizimle paylastigin iyi oldu, biz de dua edelim sana, onemli bi sey cikmayacak Allahin izniyle...

Kızlar lazere giden var mı gebelikte bn önceden 3 4 seans gitmiştim baya azalmıştı ve pcoaluydum bu nedenle baya bi tüylenmem var gebeliğimi öğrendikten sonra gitmedim bi doktora sordum biley olmaz demişti şimdi kendi doktoruma mesaj attım ne diyecek bakalım eğer bi sıkıntı olmazsa gidicem çünkü yarın önür doğum olacağı zmaan hazırlıksız tüylü bi şekilde doğjma girmek istemiYorum elbette doğum zamanı ağdaya giderim ama ya doğum olmazsa yine çıkarsa hep onu düşünüyorum bu konuda müzdaribim bilgisi olan yazabilir mi
Ben sormuştum doktora kanıtlanmış bı yan etkisi zararı yok ama ben tavsiye etmiyorum gitme zaten hormonlardan dolayı fayda etmeyecek doğumdan sonra gidersin demişti bende erteledim

Gebeyken lazere gidilmez diye biliyorum hem isinlardan bebis etkilenmesin diye hem dr nasil regl iken hormonlardan dolayi hem can cok yaniyor hem kil kokleri incelmiyor hamileyken de bu sekilde ve merkezler gebelere lazer onermiyor benim bildigim kadariyla.

Kizlar gunaydinnn
Site o kadar kotu ki giresim gelmiyor kac gundur gozlerim bozulacak artik
16 haftaligim ama 26 haftalik gibi gobegim var benim ve sabah da var aksam da var hep var yani :anneadayı:
Göbüşlerimiz aynı 😂 oh şimdi bebiş ne rahattır geniş geniş rahatça büyüsün diye seviniyorum bende 😅😅🤗 ama 3 ayda 3 kilo almışım onunda etkisi olabilir diye düşünüyorum

Back
X