Kızlar yaklaşık 2 hafta önce koltuk altımda elime mercimek büyüklüğünde küçük sert bir şey geldi. İşin tuhaf kısmı tamamen bilinçsiz bir şekilde ablamla telefonda konuşurken elim rastgele koltuk altıma gitti ve onu farkettim. Acaba yeni oluşan bir şey mi yoksa uzun zamandır vardı ama yeni mi fatkettim hiç bilmiyorum. Önce eşime gösterdim tabi, küçüklüğünü gördüğünde epey bir dalga geçti benimle buna mı kafayı taktın diye... ama bence beni rahatlatma şeklini dalgayla gösterdi çünkü sonra kadın doğum doktoruna göster o zaman, bir şey varsa o seni yönlendirir dedi. Ben de kadın doğum doktoruma gösterdim, o da evet lenf bezlerinle alakalı bir şey var ama şu an yapılacak bir şey yok, boşuna endişe etme ve elinle oynama, 5 aylık olduğunda hala aynı şey duruyorsa memografi çektiririz dedi. Yaklaşık 1 ay sonra 5 aylık oluyoruz. Beni bir endişe sardı, 2 haftadır hala duruyor ama büyüme de yok çok şükür aynı boyutta. Ya geçmezse ve ciddi bir durumsa diye korkuyorum içten içe. Aslında uzun süredir aklımda değildi, az evvel öyle boş dururken yine bilinçsiz elim gitti. YouTubedan doktorların meme kanseri videolarını izledim, meme nasıl kontrol edilir filan, ben de denedim, koltuk altımdan başka yerde elime gelen bir şey yok. İnşaallah ciddi bir durum değildir, ya da gerçekten bir kitle bile varsa iyi huyludur inşaallah diye dua ediyorum sadece. Biliyorum şu an için duadan başka elimden gelen bir şey yok, yapabileceğim tek şey beklemek. Ama size de içimi dökmek istedim. Bakalım Mevla neler gösterecek.