• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Popüler Konu 2025 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    30
Benim doktorum 10. Hafta itibariyle yaptirabilirsin demisti. Zaten labda kacinci haftada oldugunuzu soruyor erkense size soylerler mutlaka. Heralde reklama girmiyordur sisli galen lab 🙈
Teşekkür ederim 🤗 bize de aradığımız yer 10.hafta itibariyle yapılıyor dedi eksik materyal olursa şayet tekrar ücretsiz kan alıyoruz sadece süre uzamış oluyor dedi ☺️

iyi akşamlarr 11 haftalık olduk biz doktor kıza benziyor dedi sizce

Eklentiler

• IMG_3071.png
    IMG_3071.png
    556,6 KB · Görüntüleme: 43
Pazartesi gece yaşadım öyle bir sızıydı ki uykudan uyandırdı.Dayanamadımm hemen doktora gittim sorun mu var acaba diye . Kızdılar hatta bana bu gayet normal işte bağlardan dokulardan falan görmeden rahat edemem dedim. Ultrasona aldı drek ağrı yerine koymasını istedim baktık ki bebiş orda ☺️tam ağrı olan yerde kese ve bebiş bu haftada hızlı büyüme yaşadığında ordaki bağların ağrısıymış rahat olsun yani için🥰bu arada bende 13+1 de gittim sağ taraftaydı benimde ağrım
Ayy canım çok teşekkür ederiiimm içimi rahatlattın benimde bebiş sağ tarafta demek ki ağrı normal

Ilk okulda aşı yapacakları zaman okuldan kaçıyordumno küçücük boyumla tellerin arasindan çıkmıştım yolda annemle karsilasmam sonucu zorla okula götürülüp aşı oldum travma kaldi galiba cok acımıştı 🤣🤣
Kıyamam kuzum ya 🤣🤣 sadece 1. Sınıfta gelip yaptıklarında ağlamıştım sonra alıştım bir daha hiç böyle bir sıkıntım olmadı şükür 🤣 hatta ben ilaç yutamazdim lisede Dra gittim dedim Dr bey ben ilaç yutamiyorum iğne yazar mısınız Dr kızım sen manyak mısın herkes iğneden kaçar sen istiyorsun demişti 🤣🤣🤣
Ay bende sadece bende var da bi sorun var diye korktum ya çığlık attırıyor gercekten😀
Hem de çok pis çığlık attiriyor insanlara diyemiyorsun da orama ağrı girdi diye 🤣🤣
A acemianne92 yaa eşim de deli gibi kız istiyo tabi sağlıkla gelmesi en öncelikli duamız. 🥺🥺🌸🌼
Hakkınızda hayırlısı olsun sağlıkla gelsin inşallah 🥰
İyi sonuçlarini bekliyoruz canım Allah'ın izni ile 🤲🏼 neden bir ay? Çok uzun süre değil mi? Yurtdisinda mi yapiliyor testin?
Amin canım..ben eskişehirdeyim Osmangazi tıp yapıyor oraya gittim. Yurtdışında yapılıyor evet. 1 ayı bulur dediler belki daha erken olur bilmiyorum ama. Ayrıntılı olacakmış herşeye bakiliyormus.
Kızlar iyi akşamlar. Nipt testi yaptıran var mı aranızda bakındım ama göremedim çok da yorum var 🫣😃yaptıran varsa kaçıncı haftada yaptırdınız? ☺️
Ben bugün kan verdim nipt testi için canım. 13+0 bugün. Dr geçen hafta ikili yaptı onun sonucuyla gittim.
iyi akşamlarr 11 haftalık olduk biz doktor kıza benziyor dedi sizce
Bende kıza benzettim içime öyle doğdu sağlıkla gelsin minik 🥰

Ben bugün kan verdim nipt testi için canım. 13+0 bugün. Dr geçen hafta ikili yaptı onun sonucuyla gittim.
13.haftayo hayatta bekleyemem 🫣 hadi en kötü 11beklerim ama doktorum 10yeterli olur dedi aradığımız yer de. 2li yaptırmayacağım için direkt nipt onu da vakit kaybetmeden yaptırayım dedim canım kayıplarımm var çünkü

13.haftayo hayatta bekleyemem 🫣 hadi en kötü 11beklerim ama doktorum 10yeterli olur dedi aradığımız yer de. 2li yaptırmayacağım için direkt nipt onu da vakit kaybetmeden yaptırayım dedim canım kayıplarımm var çünkü
Canım ben 11+6 da 2. Kontrole gittim yaptırmak gibi bir niyetim yoktu. Üni hastanesi uygun fiyata yapıyor bence yaptırın dedi doktorum biz öyle niyetlendik. 11+6 da ikili için kan verdim onun sonucu ile gitmen gerek dedi. Araya yılbaşı tatil falan girdi. 12+6 da sonucu alıp bugün de ancak gidebildim. Allah bu sefer kucağını boş birakmasin sağlıkla al kucağına inşallah ❤️🤲

Canım ben 11+6 da 2. Kontrole gittim yaptırmak gibi bir niyetim yoktu. Üni hastanesi uygun fiyata yapıyor bence yaptırın dedi doktorum biz öyle niyetlendik. 11+6 da ikili için kan verdim onun sonucu ile gitmen gerek dedi. Araya yılbaşı tatil falan girdi. 12+6 da sonucu alıp bugün de ancak gidebildim. Allah bu sefer kucağını boş birakmasin sağlıkla al kucağına inşallah ❤️🤲
Amiiin canım Allah razı olsun 🤲 fetal DNA yı üniversite yapıyormul sanırım ama ona göre randevu almam beklemem lazım sanırım bi de doktorum aynı şey dedi ama sanıeım firmalarla anlaşma içinde oldukları için nipt yaıyorlar ış asla fetal de yaptırabilirsin demedi bana. Bi de dediğini bilmiyorsum 2liyi yaptırıp oraya gitmem gerektiğini

Her şey Allahtan..Geçecek biliyorum ama şu an çok kötüyüm, yaşayıp acımızı imtihandır demekten başka çare yok. Hepinize sağlıklı doğumlar diliyorum. Allaha emanet olun❤️
Bende yaşadım çok zor Rabbim sabır versin inşallah. Hiç beklemediğin anda mutluluk gözyaşları döktürsün inşallah hayırlısıyla tez zamanda sağlıklı sıhhatli yavrularını sağlıkla sıhhatle kucağına almayı nasip eylesin. Devam etmek bile zorlaşabiliyor yaşananlardan sonra ama biz isteyelim o verecek inşallah, Kün fe yekün.

Sıkıca sarılıyorum sana 🌸

Back
X