• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Popüler Konu 2025 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    76
Kızlar hamileyken yalnız kalıyor musunuz hiç ? Memleketimizde değiliz , eşimin annesi rahatsızlandı memlekete gitti. Bende kuzenimde kalıyorum. Ama başka yerde kalmaktan nefret ediyorum. Eşim gecikirse eve geçip tek kalmayı düşünüyorum mecburen. İşe gidip geliyorum ve düzenim alt üst oldu. Başka yerde kalınca tüm düzen vozuluyor. Herkes tek kalma hamilesin vs diye korkuttu beni o yüzden kuzenimde kalıyordum. Yanıma gelip kwlcwk kimse yok bu arada ailem vs bu şehirde değil

Kızlar hamileyken yalnız kalıyor musunuz hiç ? Memleketimizde değiliz , eşimin annesi rahatsızlandı memlekete gitti. Bende kuzenimde kalıyorum. Ama başka yerde kalmaktan nefret ediyorum. Eşim gecikirse eve geçip tek kalmayı düşünüyorum mecburen. İşe gidip geliyorum ve düzenim alt üst oldu. Başka yerde kalınca tüm düzen vozuluyor. Herkes tek kalma hamilesin vs diye korkuttu beni o yüzden kuzenimde kalıyordum. Yanıma gelip kwlcwk kimse yok bu arada ailem vs bu şehirde değil
Yalnizim
Neden yalniz kalinmasin anlamadim
Riskli gebelikte yalniz kalmamak gerek onu biliyorum da diger turlu anlamadim 😀

Benim eşim de askerde canım benim de kayınvalidem geliyor yanıma kalmak için evlerimiz çok yakın yatmadan yatmaya geliyor. Bende evim dışında başka bir yerde rahat edemem heralde eğer kuzeninin senin evine gelme şansı varsa o helsin en azından senin düzenin bozulmamış olur

Benim eşim de askerde canım benim de kayınvalidem geliyor yanıma kalmak için evlerimiz çok yakın yatmadan yatmaya geliyor. Bende evim dışında başka bir yerde rahat edemem heralde eğer kuzeninin senin evine gelme şansı varsa o helsin en azından senin düzenin bozulmamış olur
Yok onun çocukları var eşi var o hiç düzenini bozup gelemez

Yok onun çocukları var eşi var o hiç düzenini bozup gelemez
Ay bekar olsa neyse de ev şimdi kalabalık hemde çalışansın senin için çok zor olmalı. Ben kayınvalidem gelince bile düzenim bozuluyor kendi evimde. Bence hiç bir şey olmaz zaten eşinle sürekli irtibat halindesindir ben gece de tek kalabilirim asla korkmam sen bakma insanların lafına kendi evinde her şey daha güzel

Ay bekar olsa neyse de ev şimdi kalabalık hemde çalışansın senin için çok zor olmalı. Ben kayınvalidem gelince bile düzenim bozuluyor kendi evimde. Bence hiç bir şey olmaz zaten eşinle sürekli irtibat halindesindir ben gece de tek kalabilirim asla korkmam sen bakma insanların lafına kendi evinde her şey daha güzel
Haklısınız ben eve geçsem benim için daha iyi olur . Güvenlikli site zaten

Haklısınız ben eve geçsem benim için daha iyi olur . Güvenlikli site zaten
Koridorun isigini yakabilirsin belki, hormonlardan dolayi gece karisik ruya gorebiliyoruz, korkmayasin diye insanlar oyle soyluyordur muhtemelen. Ama guclu bi isik olunca uyandiginda ruyaymis ayrimina varmak daha kolay oluyor. Allahin izniyle hicbi sey olmaz. Telefon da yakininda olsun. 1-2 gece kalsan kendini guvende hissedersin uyurken zaten, alisirsin.

Koridorun isigini yakabilirsin belki, hormonlardan dolayi gece karisik ruya gorebiliyoruz, korkmayasin diye insanlar oyle soyluyordur muhtemelen. Ama guclu bi isik olunca uyandiginda ruyaymis ayrimina varmak daha kolay oluyor. Allahin izniyle hicbi sey olmaz. Telefon da yakininda olsun. 1-2 gece kalsan kendini guvende hissedersin uyurken zaten, alisirsin.
Evet zaten alışmayı da istiyorum. Çok teşekkür ederim🙏🏻

Bilmiyorum ki herkes acil bi şey olursa vs diye tutturdu🤣 gece yalnız mısınız
Gündüz yalnizim gece degil ama ya gunduzde acil bisey olsa mesela
Korkutmasinlar seni canim durduk yere
İlk gebeligin dimi
İlk olunca galiba bu kadar temkinli oluyoruz ama ben sabahdan aksam karanligina kadar yalnizim
Acil bisey olsa evin icinde kim gorup duyacak

Allah korusun tabi ama pek sorun olmaz bence. Doğuma yakın olsa ancak o zaman dert ederdim belki🤗

Gündüz yalnizim gece degil ama ya gunduzde acil bisey olsa mesela
Korkutmasinlar seni canim durduk yere
İlk gebeligin dimi
İlk olunca galiba bu kadar temkinli oluyoruz ama ben sabahdan aksam karanligina kadar yalnizim
Acil bisey olsa evin icinde kim gorup duyacak
Gündüzle gece aynı şey değil yalnız :) acil bi şeh olursa taksiye atlayabilirsiniz ya da yakınınızda herhangi bir arkadaşonıza eş dost a ulaşabilirsiniz. Gece karanlığında birilerine ulaşmak çok zor herkes telefonlarını sessize alıyor kapatıyor vs. Birilerine ulaşmak daha zor gibi. Ama teşekkür ederim

Kızlar 15+5 haftalık hamileyim bu haftalarda regli ağrısı gibi ağrı yasayaniniz var mi erken haftalarda normal oldugunu biliyorum ama bu haftada normal mi bilemedim kanama vs yok ama regli ağrısı gibi ağrı çekiyorum şu an bı tedirgin oldum 🥺

Neden baktı acaba? Kaçıncı haftadasınız? Benimki hiç bakmadı buna henüz sadece karından üstünkörü baktı:/
17+4 deyim bilmiyom ki bakalım dedi bende tamam dedim hiç araştırmamıştım da önceden ama tüp olduğu için alışığım ben vajinal ultrasona 😅 baya detay baktı her doktorun gidişatı da farklı oluyo

Kızlar 15+5 haftalık hamileyim bu haftalarda regli ağrısı gibi ağrı yasayaniniz var mi erken haftalarda normal oldugunu biliyorum ama bu haftada normal mi bilemedim kanama vs yok ama regli ağrısı gibi ağrı çekiyorum şu an bı tedirgin oldum 🥺
16+3 bugün benim sabah hafif kasığımda ağrı vardı ara ara girdi böyle sonra ılık duş aldım geçti şükür faydasi oluyor az çok

Back
X