Merhaba, sorduğunuz için teşekkür ederim karnım o kadar gaz doluymuş ki bebeği belli bir süre bulamadık ama şükür sıkıntı yok progestanı birer gün arayla kullanmaya başlamıştım, doktorum 10 gün boyunca yine her gün kullanmamı söyledi.Gittiniz mi doktora? Her şey yolundadır inşallah
Web uygulamasını kur
How to install the app on iOS
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
- Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.
Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Popüler Konu 2025 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı
- Konu Sahibi Eldorin
- Başlangıç Tarihi
Ayrıntılı Düzenleme
Kimler kimler yazdı?Sayfanın en aşağısında fırça gibi bi şey var onun yanında da ayar kısmı oradan yaptım ben dur Atacam sanaBenimki mor oluyor mavi veya pembe
Bana secenek sunmuyorki :)))
Benimki mor oluyor mavi veya pembe
Bana secenek sunmuyorki :)))
Eklentiler
Ben ailelere bile söylemedim. Kayınvalidem tüm sülalesine düşük yaptığımı anlattı. Kürtajdan eve geldim daha kendimi toplayamıyorum. Telefonu kulağıma dayıyodu ayşe teyzen geçmiş olsun dicek yok bilmemkim görüşcek. Herkesin yaşadığı bir değil. Benim 12 haftada birden suyum geldi ve arkasından hemen bebek geldi ve canlıydı ağzını elini kolunu oynattı can çekiştiğini gördüm. Üzerinden 3 sene geçti hala çok etkileniyorum. Ama etrafındaki insanlar aynı acıyı görmüyolar maalesef. Klasik şununda böyle olmuştu yok vah vah bilmem ne. İş yerinde bile geçmiş olsun diye yanıma gelen herkese birşeyler anlatmak zorunda kalmaktan tekrar tekrar üzülmekten çok yorulmuştum. Söylememek benim sağlığım açısından çoook daha önemli şu anAynı şeyleri yaşamışız ben de 12 haftalık bebeğimi kaybetmiştim ve bu gebeliğimde eşimin ailesi ve kendi ailem dışında kimse bilmiyor şuan 4 aylık olunca söyleriz diyorum
Teşekkürler Uc renk var hepsini ayri ayri sectim mor hepsi :)))) sizinkide morSayfanın en aşağısında fırça gibi bi şey var onun yanında da ayar kısmı oradan yaptım ben dur Atacam sana
Kadinlar kulubu pembe onda sorun yok agistos grubu mor degismiorda rengi
Son düzenleme:
Seni cok ii anliyorum aynilarini defalarca yaşadım once herkese hesap ver sonra dusunce herkese tekrr hesap ver vahlanmalarini dinle uzerine sacma konusmalari dinle insani bir kendiyle basbasa birakmazlar, bazen ayy soleydi karnin böyleydi vs cümleler ne kadr icin aciyacak bilmezler. Damdan duseni ancak damdan dusen anlar anladım ki senin acım cevrendekilrr icin cok siradan ama cevrendekilrinde kasigi kırılsa buyuk derdi olur... Seninki ne ki olur...Ben ailelere bile söylemedim. Kayınvalidem tüm sülalesine düşük yaptığımı anlattı. Kürtajdan eve geldim daha kendimi toplayamıyorum. Telefonu kulağıma dayıyodu ayşe teyzen geçmiş olsun dicek yok bilmemkim görüşcek. Herkesin yaşadığı bir değil. Benim 12 haftada birden suyum geldi ve arkasından hemen bebek geldi ve canlıydı ağzını elini kolunu oynattı can çekiştiğini gördüm. Üzerinden 3 sene geçti hala çok etkileniyorum. Ama etrafındaki insanlar aynı acıyı görmüyolar maalesef. Klasik şununda böyle olmuştu yok vah vah bilmem ne. İş yerinde bile geçmiş olsun diye yanıma gelen herkese birşeyler anlatmak zorunda kalmaktan tekrar tekrar üzülmekten çok yorulmuştum. Söylememek benim sağlığım açısından çoook daha önemli şu an
Hadi ya. İyi ki sormuşum 9. hafta bana da çok erken gelmişti. Biraz araştıracağım teşekkürlerBen fetal DNA 11. haftada yaptıracaktım ama doktor 12. haftadan sonra yapalım, daha önce yapılanlarda belirsiz sonuç ihtimali oluyor, bu sefer testi tekrarlamak ve sonuç için tekrar beklemeniz gerekiyor dedi. 12. Haftama da randevu bulamadım, 13. Haftada gideceğim herhalde bakalım.
Ben de yuruyus bandinda yurumeye basladim, bence sorun olmaz cok zorlamadikcaEliptik bisiklet sürmek zararlı mıdır ? 9. Hafta da. Evimde o var hareketsizlikten kilo aldım sanki epey geliyor bana.. zaten kilolu hamilelik geçiriyorum. Korkuyorum bazen
Bnm oluyo canım 6+6 yimKızlar 6. Haftada hiç sabah bulantınız olmuşmuydu
MerhabaKızlar merhaba bişey sormak istiyorum ilk kesenizi vajinal ultrason ile mi gördü doktorunuz. Yada karından kaç haftalıkken gözüktü ilk
Karindan gördü devlet hast. 5+0 dedi
Ama ozele gore 5+4 filandim. Ozelle devletin olcumleri farkli oyuzdn hangisi dogru emin deilim
Teşekkür ederim canım. Vajinal bakılmaktan korkuyorumda. Sona der tarihine göre hangisiydi hatırlıyor musun. Senin hesaplamalarına göreMerhaba
Karindan gördü devlet hast. 5+0 dedi
Ama ozele gore 5+4 filandim. Ozelle devletin olcumleri farkli oyuzdn hangisi dogru emin deilim
Benim ilk vajinal ultrasonla 5+2 de gördüKızlar merhaba bişey sormak istiyorum ilk kesenizi vajinal ultrason ile mi gördü doktorunuz. Yada karından kaç haftalıkken gözüktü ilk
sağlıcakla kucağınıza alın inşallah herhangi bir lekelenme falan olmadı değil mi sonrasındaBenim ilk vajinal ultrasonla 5+2 de gördü
Teşekkür ederimHoşgeldin hayırlı olsun
Çok sevindim sorun olmamasınaMerhaba, sorduğunuz için teşekkür ederim karnım o kadar gaz doluymuş ki bebeği belli bir süre bulamadık ama şükür sıkıntı yok progestanı birer gün arayla kullanmaya başlamıştım, doktorum 10 gün boyunca yine her gün kullanmamı söyledi.
Hayır hiçbir test zorunlu değil. İsterseniz yaptırıyorsunuz.Hanımlar 12 haftalıkken yapılan test zorunlu mu ?
Ben oğlumda yaptırmıştım, doktorum 12+0 da çağırmıştı ve önce kendi muayene edip öyle şimdi yaptırabilirsin demişti. Muhtemelen yine öyle olacak. Sebebini sormamıştım sanırım ama bu haftanın daha uygun olduğunu söylediğini hatırlıyorum. Testi yapanlar ısrarla 9-10 da almak istiyor.Hadi ya. İyi ki sormuşum 9. hafta bana da çok erken gelmişti. Biraz araştıracağım teşekkürler
Uygulamayı bulamadım ben ama nasıl indirebilirim ios için?Ah olabilir, uygulamada sikinti yok
Duzeltirler cok surmez sanirim