• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Popüler Konu 2025 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    77
16+3 bugün benim sabah hafif kasığımda ağrı vardı ara ara girdi böyle sonra ılık duş aldım geçti şükür faydasi oluyor az çok
Bizim de dün iş yerinde klima arizaliydi ayaklarım falan baya üşüdü bütün gün işte de yoruldum sanırım ona bağlıyorum Allah'tan yarın sabahtan doktor randevum var yoksa içim içimi yerdi eve gider gitmez ayaklarıma sıcak su torbasi koyup yatıp dinlenicem ben de 🙏🏻

Bizim de dün iş yerinde klima arizaliydi ayaklarım falan baya üşüdü bütün gün işte de yoruldum sanırım ona bağlıyorum Allah'tan yarın sabahtan doktor randevum var yoksa içim içimi yerdi eve gider gitmez ayaklarıma sıcak su torbasi koyup yatıp dinlenicem ben de 🙏🏻
Bol bol dinlen kendini sıcak tut canım Allah'ın izniyle birşey olmaz🙏💜

Kızlar bu kumaş yazlık mı kışlık mı satıcı dört mevsimlik yazmış ama bilemedim

Eklentiler

• IMG_2898.png
    IMG_2898.png
    741,8 KB · Görüntüleme: 40
Kızlar selam normalde temmuz annesiyim ama ikiz gebelik olduğu için max.37. Hafta 27 hazirana denk geliyor . Muhtemelen haziran da bekleniyor . Bugün 12+0 perinatoloji de detaylı baktırdık . Çok şükür bebekler iyi hamd olsun . Biraz tansiyon problemim var . Tansiyon sorunu olan var mı yüksek tansiyon . Nasıl besleniyorsunuz . Şuan mide bulantılarından ne bulsam yiyorum modundayım . Kilo olarak normalim hala hamile kaldığım kilodayım ama iki bebek olduğundan tansiyon ve şeker riskim var . Cinsiyet olarak sa bir kız biri erkek olarak tahminde bulundu doktorum . Tabi değişebilir . Hayırlısı . 🌸🙏🏻 ne kız ne erkek tek dileğim sağlıkla dünyaya gelmeleri .

Kızlar 15+5 haftalık hamileyim bu haftalarda regli ağrısı gibi ağrı yasayaniniz var mi erken haftalarda normal oldugunu biliyorum ama bu haftada normal mi bilemedim kanama vs yok ama regli ağrısı gibi ağrı çekiyorum şu an bı tedirgin oldum 🥺
Canım ayaklarını üşütme . O da benzer ağrı yapıyor . Dün ben üşütmüşüm ağrı çektim tüm akşam .

Kızlarrr 15+5 teyim bugün devlette randevum vardı ikili test sonucu göstermek icin gittim doktorum ultrasonla baktı ama bebeğim kafasını rahim ağzına dayamış dönmüş yani dönermi dedi döner dedi ama korktum çalıştığım içinde 10 gün rapor yazdı dinlenmen lazim dedi

Kızlar selam normalde temmuz annesiyim ama ikiz gebelik olduğu için max.37. Hafta 27 hazirana denk geliyor . Muhtemelen haziran da bekleniyor . Bugün 12+0 perinatoloji de detaylı baktırdık . Çok şükür bebekler iyi hamd olsun . Biraz tansiyon problemim var . Tansiyon sorunu olan var mı yüksek tansiyon . Nasıl besleniyorsunuz . Şuan mide bulantılarından ne bulsam yiyorum modundayım . Kilo olarak normalim hala hamile kaldığım kilodayım ama iki bebek olduğundan tansiyon ve şeker riskim var . Cinsiyet olarak sa bir kız biri erkek olarak tahminde bulundu doktorum . Tabi değişebilir . Hayırlısı . 🌸🙏🏻 ne kız ne erkek tek dileğim sağlıkla dünyaya gelmeleri .
18 haftaligim, basindan beri tansiyon ve yuksek nabiz var ben tuzu tamamen kesmekte buldum cozumu, dusuk tansiyonlu oldugum icin 11e kadar yukseliyor buda beni asiri zorluyor ama doktor biset olmaz 11 12 alisik olmadigin icin zorlar sadece 12den sonralari tehlikeli dedi. Sende tuzu kes, cok farkediyor. Bide agir hamurisleri, tatlilar vs de yukseltiyor malsf. Ben bide limonlu su, nar eksili su vs iciyorm bide narenciye cok guzel dusuruyor bilgin olsun

Hamilelikte yanliz kalma meselesinide abartmayin bence, hamileyiz yatalak degiliz. İlk 4 5 haftallikken öluyordum mide bulantisi agri vs esim 3 hafta sehir disine gitti ben metroyla hastaneye gittim, yeri geldi esim yoktu yine metroyla acile gittim. Küt diye bayilip gidecek halimiz yokki bir problem oldugunda hastaneye gidebiliriz. Dus alirken cok dikkatli olmak gerek kayip dusmmek adina yeterli, ben 18 haftaligim 3 kere sehir disina gitmisti, hamileyiz diye kötürümmüyüz 😀

18 haftaligim, basindan beri tansiyon ve yuksek nabiz var ben tuzu tamamen kesmekte buldum cozumu, dusuk tansiyonlu oldugum icin 11e kadar yukseliyor buda beni asiri zorluyor ama doktor biset olmaz 11 12 alisik olmadigin icin zorlar sadece 12den sonralari tehlikeli dedi. Sende tuzu kes, cok farkediyor. Bide agir hamurisleri, tatlilar vs de yukseltiyor malsf. Ben bide limonlu su, nar eksili su vs iciyorm bide narenciye cok guzel dusuruyor bilgin olsun
Canım çok teşekkür ederim . Ben de bi diyetisyenden destek alayım diye düşündüm . Benim normal tansiyonum 11/8 gibi . 13 ü görünce nevrim dönüylr . Doktor da takip et bir tansiyon aleti al dedi evde zaten vardı . 14/9 u geçerse tehlikeli dedi . Muhtelemen normal tansiyonlarımıza göre 2 puan fark ederse riskli gibi . Benim zaten aritmi problemim de var :( hepsi etkiliyor . Bir şu ayları sağlıkla geçirseydik .

Kızlarrr 15+5 teyim bugün devlette randevum vardı ikili test sonucu göstermek icin gittim doktorum ultrasonla baktı ama bebeğim kafasını rahim ağzına dayamış dönmüş yani dönermi dedi döner dedi ama korktum çalıştığım içinde 10 gün rapor yazdı dinlenmen lazim dedi
Bu dönemler inanılmaz hareketliler . Benim biri bugün kontrolde döndü direk başı aşağı . Yerleri çok olduğu için fırıl fırıl dönüyorlar . İnşallah 10 gün güzelce dinlen .

Gündüzle gece aynı şey değil yalnız :) acil bi şeh olursa taksiye atlayabilirsiniz ya da yakınınızda herhangi bir arkadaşonıza eş dost a ulaşabilirsiniz. Gece karanlığında birilerine ulaşmak çok zor herkes telefonlarını sessize alıyor kapatıyor vs. Birilerine ulaşmak daha zor gibi. Ama teşekkür ederim
Kotu senaryolardan uzak durmak lazim
Aklina boyle seyleri getirme neyi cagirirsan o olur Allah korusun

Kızlar deprem zamanı üzüntüden bir anda tansiyonum 15e çıktı normalde 11lerde seyreder sağolsun eşim yoktu o sıra kayınvalidem hemen geldi annemin yaptığı organik nar ekşisi vardı bir kaşık verdi içtim inanır mısınız on dakika içinde ne mide bulantısı ne baş ağrısı kaldı bıçak gibi kesti. Ve tansiyonum düzeldi Katkısız olursa çok faydalı tansiyona bilginiz olsun. Yine de araştırarak kullanın

Rahime mi yakın yani canim? Asagi mi inmiş? İlaç verdi mi? Beb de sürekli yatiyorum.

Bu korseler hakkında bilgisi olan var mi ? Yorumlarin geneli beli rahatlattığı, son aylarda yürüyüşü/hareketi kolaylaştırdığı yönünde. İşe yarıyor mu acaba gerçekten?

Eklentiler

• Screenshot_2025-01-03-21-16-22-492_com.zzkko-edit.jpg
    Screenshot_2025-01-03-21-16-22-492_com.zzkko-edit.jpg
    88 KB · Görüntüleme: 21
Back
X