• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Popüler Konu 2025 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    212
Benimde son 2-3 haftadır çatlaklarım ekstra arttı ya. Alt karnımda var. Bir sürü krem, yağ sürüyorum ama çatlak oldu gene 😔🤷🏼‍♀️
Ama Hamilelik çizgisinin rengi çok koyulaşmadı bende. Annem durup durup bu niye koyulaşmadı diyor 😂
Kac kilo aldiniz toplamda?

Ben size asıl boynumu göstereyim kızlar. Tek boynum olsa yine iyi omzum, ensem, koltuk altıma kadar her yer böyle yüzlerce benle doldu. Hep yara yapıyorum, bi kese bile yapamadım boynuma aylardır. Doktor da doğumdan 4 5 ay sonra geçer bazılarında leke olur bazılarında ben dedi. Diğer benlerimde büyüdü. Göbeğimdeki küçücüktü devasa oldu 🤦🏼‍♀️ Normalde de benli biriyim ama bu da biraz abartı bence 🤣
Ay bnm de öyle boynum fln. 2tane de özel bolgede çıkmış.hatta kontrole gidecegimde jilet yapıyordum. sanırım jilete geldi görmüyordum karnimdan çünkü🥴🫡😔.biraz geçiyor doğumdan sonra ama tam kaybolmuyor.diger benler de büyüyor doğru dion.bende de yüzümde olmak üzere 3 4 tane ben var.onlar da büyüyor.dogum sonrası iniyor galiba 🥴

Kızlar ya biraz önce tuvalette çok değişik mukuslu sarı kocaman ve biraz sert bir şey geldi elime. Daha doğrusu şöyle oldu peçeteyle sildim bir şey hissettim elimi attım bildiğiniz elimle çektim ve baya büyük sümüğümsü bir parça geldi. Ben enfeksiyon için antibiyotik kullanıyorum acaba ondan mı oldu diye düşündüm. Sizce doktora gitmelik bir şey mi. Resmini çektim ama iğrenç bir görüntü olduğu için atmıyorum buraya. Ama büyük bir balgam gibi de hayal edebilirsiniz. Sarı renk
O bendede oluyor bikaçkere oldu aynı dediğin gibi bişey olmaz 🤣

Sıradakiler için yaşadıklarımı yazmak istedim. 38. Haftadayken pazartesi günü saat 11 gibi az suyum geldi. Az az su gelmeye başlayıp iç çamaşırım ıslanınca doktorumu aradım. O da doğumun başlamış olabileceğini, kontrole gelmem gerektiğini söyledi. Kontrole gittiğimde 3 cm açıklık vardı ve yatışım yapıldı. Öncelikle 1 saatlik sonrasında 2 saatlık catı muayenesi yapıldı ve ertesi sabah 9 a kadar sonuç değişmedi . Hala 3 cm idi. Doktorum artık beklemenın boşa olduğumu, suyum geldikten sonra 24 saat içinde doğumun gerçekleşmesi gerektiğini anlatınca sezeryana girmek durumunda kaldık. Bebeğin çıkması 9 dk olmak ğzere 30 dk sürdü yada sürmedi. Sonrasında bebişle odadaydık. Hepinize hayırlı doğumlar diliyorum, psikolojinizi dinç tutmayı lütfen unutmayın ❤️💐

Sıradakiler için yaşadıklarımı yazmak istedim. 38. Haftadayken pazartesi günü saat 11 gibi az suyum geldi. Az az su gelmeye başlayıp iç çamaşırım ıslanınca doktorumu aradım. O da doğumun başlamış olabileceğini, kontrole gelmem gerektiğini söyledi. Kontrole gittiğimde 3 cm açıklık vardı ve yatışım yapıldı. Öncelikle 1 saatlik sonrasında 2 saatlık catı muayenesi yapıldı ve ertesi sabah 9 a kadar sonuç değişmedi . Hala 3 cm idi. Doktorum artık beklemenın boşa olduğumu, suyum geldikten sonra 24 saat içinde doğumun gerçekleşmesi gerektiğini anlatınca sezeryana girmek durumunda kaldık. Bebeğin çıkması 9 dk olmak ğzere 30 dk sürdü yada sürmedi. Sonrasında bebişle odadaydık. Hepinize hayırlı doğumlar diliyorum, psikolojinizi dinç tutmayı lütfen unutmayın ❤️💐
Ne güzel su gibi geçmiş ♥️ kizcenizle ailenizle bı ömür sağlıklı bir yaşam diliyorum 🧚🏻‍♀️✨

En enterasanıda uyusun diye dört göz bekleyip uyuyunca telefondan resimlerine bakmak oluyor 😂
Oğlumu babayla kayınvalideme gönderiyorum bazen bana sen dinlen diyorlar bi iki saat geçince ben başlıyorum bunlara hadi gelin demeye. İnsan nasıl alışıyorsa rezilliğe rahat batıyor 🤣

Suyun gelince suni sanci verilmeden bekleyip direkt sezeryana mi alindiniz?

Sana katılıyorum. Su var insan kendisi iyi olunca cocuga da bakiyor iyi kötü yasantisini sürdürüyor. Rahatsiz olunca heryeri agri icinde hicbir seyin tadi olmuyor. Kolaylikla su gunleri bi atlatsaydik artik🤷🤷
Aynen öyle valla. İnşallah sağlıkla vaktimizi tamamlayıp yavrularımıza kavuşuruz ❣️

Oğlumu babayla kayınvalideme gönderiyorum bazen bana sen dinlen diyorlar bi iki saat geçince ben başlıyorum bunlara hadi gelin demeye. İnsan nasıl alışıyorsa rezilliğe rahat batıyor 🤣
Ayyy dimiiii 😂 olsun yaaaa iyiki varlar ben eşime hep diyorum kızımın adı Duru, Durudan önce biz napıyomuşuz hayat ne kadar sıkıcı ve boşmuş diye. Allah sağlıklı uzun ömür nasip etsin her birine ❣️

Gözünüz aydın, sağlıkla büyütün inşallah 🥰

Kızlar benim bebek gece hiccc uyanmıyor kalkıyorum tuvalete gidiyorum evin içinde yürüyorum karnıma hafif hafif vuruyorum kalkmıyor sabah olunca kalkıyor anca hasta bebek diye çok korkuyorum 😥
Bu iyi bir şey seninle birlikte uyuyor demek ki ayrıca doğduktan sonra da rutini buna yakın olacak gece uyuyacak yani. bunu 3 yıl 2 saatten fazla üst üste uyumamış bir anne olarak yazıyorum.

özellikle doğum yapan annelere bu sorum son bir haftadır var ama dün çok uzun sürdü. belimde çok fazla ağrı var ama böyle karnıma yayilmiyor sancı değil çok eminim ama kızım 9 yasinda unuttum da açıkçası. Doğum başlasa zaten net anlarım da doğum yaklaşınca bu ağrılar oldu mu siyatik gibi adet olacağım da sökülebilir gibi hafif de beyaz akintim olmaya başladı ama yoğun ve çok değil. Yarın 36. haftaya giriyorum 35 bitti daha erken sanki bu haftalarda bu ağrılar başlamış miydi

Kızlar 2. Yada 3. Bebeklerini kucaklarına alacaklarına bir sorum var. Benimde 6 buçuk yaşında bi kızım var. 14 ocak salı günü allah kısmet ederse sezaryenle 2. Bebeğim gelecek. Size sorum, doğum yapacağım gün kızımk okula mı gönderelim yoksa hastanede yanımızda mı olmalı? Hangisi kızım açısından daha faydalı olur? 🥹

özellikle doğum yapan annelere bu sorum son bir haftadır var ama dün çok uzun sürdü. belimde çok fazla ağrı var ama böyle karnıma yayilmiyor sancı değil çok eminim ama kızım 9 yasinda unuttum da açıkçası. Doğum başlasa zaten net anlarım da doğum yaklaşınca bu ağrılar oldu mu siyatik gibi adet olacağım da sökülebilir gibi hafif de beyaz akintim olmaya başladı ama yoğun ve çok değil. Yarın 36. haftaya giriyorum 35 bitti daha erken sanki bu haftalarda bu ağrılar başlamış miydi
Benimde aynı şekilde canım. 36+3 üm bende. Doktoruma sordum çok normal dedi. Vücut artık kendini doğuma hazırlıyor dedi. Akıntımda aynı şekilde beyaz ve fazla.

Kızlar 2. Yada 3. Bebeklerini kucaklarına alacaklarına bir sorum var. Benimde 6 buçuk yaşında bi kızım var. 14 ocak salı günü allah kısmet ederse sezaryenle 2. Bebeğim gelecek. Size sorum, doğum yapacağım gün kızımk okula mı gönderelim yoksa hastanede yanımızda mı olmalı? Hangisi kızım açısından daha faydalı olur? 🥹
canım tabi ki sen nasıl istiyorsan öyle yaparsın da ben kızımı sezaryen gününde hastaneye götürmeyi düşünüyorum. çok merakla hevesle bekliyor çünkü ilk onun kucağına vereceğiz. sağlıkla gelsin kuzun

Back
X