• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Popüler Konu 2025 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    214
Kızlar iyiyim az uzanmıştım 3. alt değişikliğinden sonra gelen giden bişey olmadı onun için acilede gitmek istemedim beklemedeyim peçete koydum gelirse rengi belli olsun diye🥹 ayy ne yaşadım ben öyle ya gülmeli ıslatmalı😂
Hahaha kız biz seni dogurttik nerdesin sen 😅😅

Kızlar iyiyim az uzanmıştım 3. alt değişikliğinden sonra gelen giden bişey olmadı onun için acilede gitmek istemedim beklemedeyim peçete koydum gelirse rengi belli olsun diye🥹 ayy ne yaşadım ben öyle ya gülmeli ıslatmalı😂
Kız ne kadar geliyo gelen giden miktarı ne.

Kızlar siyah iç çamaşırımın ağ kısmı bembeyaz olmuş akıntım çok gelmiş neden olur böyle

İnternette de çok güzel şeyler yazıyor çok hıçkıran bebeler için 🥹 uyutmuyor ama canı sağolsun
Bugün yeğenimle konuştuk. 2 ay önce doğum yaptı oda. Diyoki bana teyze bu günlerinin kıymetini bil bolbol uyu ben uyymadığım her gün için pişmanım diyo dedim nereye uyuyim daha bu gece 4 te uyamdım 8 e kadar uyuyamadım geri kol uyuşmaları karın kasık ağrıları mide ağrıları. Doğururum en azından şerefimle namusumla uykusuz kalırım daha iyi 😂 sende haklısın diyo 🤭

Bugün yeğenimle konuştuk. 2 ay önce doğum yaptı oda. Diyoki bana teyze bu günlerinin kıymetini bil bolbol uyu ben uyymadığım her gün için pişmanım diyo dedim nereye uyuyim daha bu gece 4 te uyamdım 8 e kadar uyuyamadım geri kol uyuşmaları karın kasık ağrıları mide ağrıları. Doğururum en azından şerefimle namusumla uykusuz kalırım daha iyi 😂 sende haklısın diyo 🤭
Evet uyu diyenleri de anlıyorum ama hemde anlamıyorum gece on kere çise kalkıyorum sağdan sola vinç yardımı ile dönüyorum kol uyuşuklugumu hiç demiyorum bile rüyamda kolumu kesiyolardi öyle bı acı ile uyandım 😅😅 bebe doğunca veririm anneme uyurum inşallah yani🥹

Back