Benimde var üzülme düşündükçe gıcık oluyorum ama yapacak bişey yok diğer benlerimde büyüdğ ve koyulaştı zıkkımKoltuk altımda bile var ya
Web uygulamasını kur
How to install the app on iOS
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
- Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.
Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Popüler Konu 2025 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı
- Konu Sahibi cinnabon
- Başlangıç Tarihi
Ayrıntılı Düzenleme
Kimler kimler yazdı?Benimde aynen öyle canım ya. İnşallah geçerBenimde var üzülme düşündükçe gıcık oluyorum ama yapacak bişey yok diğer benlerimde büyüdğ ve koyulaştı zıkkım
- 26 Haziran 2012
- 1.781
- 2.023
- 333
Hahaha kız biz seni dogurttik nerdesin senKızlar iyiyim az uzanmıştım 3. alt değişikliğinden sonra gelen giden bişey olmadı onun için acilede gitmek istemedim beklemedeyim peçete koydum gelirse rengi belli olsun diye ayy ne yaşadım ben öyle ya gülmeli ıslatmalı
- 3 Mart 2017
- 2.786
- 3.115
- 133
- 33
Kız ne kadar geliyo gelen giden miktarı ne.Kızlar iyiyim az uzanmıştım 3. alt değişikliğinden sonra gelen giden bişey olmadı onun için acilede gitmek istemedim beklemedeyim peçete koydum gelirse rengi belli olsun diye ayy ne yaşadım ben öyle ya gülmeli ıslatmalı
- 26 Haziran 2012
- 1.781
- 2.023
- 333
Bnde de bı iki haftadır oluyor öyle sakız gibi oluyor geç farkedersem.Kızlar siyah iç çamaşırımın ağ kısmı bembeyaz olmuş akıntım çok gelmiş neden olur böyle
- 3 Mayıs 2024
- 757
- 986
- 18
- 29
3. sandalyede ıslanmasın diye eşim sen biraz yat en iyisi dediHahaha kız biz seni dogurttik nerdesin sen
- 3 Mart 2017
- 2.786
- 3.115
- 133
- 33
Yaaa yerimmmm benimkide öyle çok hıçkırıyo doktora sordum çok iyi bişey nefes egzersizleri yapıyor ciğerleri gelişiyor dediBenim kızcem hıçkırık kuşu oldu resmen yine başladı tık tık tık
- 3 Mart 2017
- 2.786
- 3.115
- 133
- 33
Normalse bu haftalarda okey şaşırdım az önce wc girince baktım simsiyah çamaşır beyaz olmuşBnde de bı iki haftadır oluyor öyle sakız gibi oluyor geç farkedersem.
- 26 Haziran 2012
- 1.781
- 2.023
- 333
İnternette de çok güzel şeyler yazıyor çok hıçkıran bebeler için uyutmuyor ama canı sağolsunYaaa yerimmmm benimkide öyle çok hıçkırıyo doktora sordum çok iyi bişey nefes egzersizleri yapıyor ciğerleri gelişiyor dedi
- 3 Mayıs 2024
- 757
- 986
- 18
- 29
3 tane iç çamaşır değiştirdim şarıl şarıl değil ama baya ıslanmıştı nasıl anlatayım 1 çay bardağı olmuştırKız ne kadar geliyo gelen giden miktarı ne.
- 27 Ağustos 2022
- 4.652
- 7.823
- 88
Kız gitsene acileKızlar iyiyim az uzanmıştım 3. alt değişikliğinden sonra gelen giden bişey olmadı onun için acilede gitmek istemedim beklemedeyim peçete koydum gelirse rengi belli olsun diye ayy ne yaşadım ben öyle ya gülmeli ıslatmalı
- 3 Mart 2017
- 2.786
- 3.115
- 133
- 33
Bugün yeğenimle konuştuk. 2 ay önce doğum yaptı oda. Diyoki bana teyze bu günlerinin kıymetini bil bolbol uyu ben uyymadığım her gün için pişmanım diyo dedim nereye uyuyim daha bu gece 4 te uyamdım 8 e kadar uyuyamadım geri kol uyuşmaları karın kasık ağrıları mide ağrıları. Doğururum en azından şerefimle namusumla uykusuz kalırım daha iyi sende haklısın diyoİnternette de çok güzel şeyler yazıyor çok hıçkıran bebeler için uyutmuyor ama canı sağolsun
- 3 Mart 2017
- 2.786
- 3.115
- 133
- 33
Y
Yaaa su o bence kesin doktorunla konuştun mu ?3 tane iç çamaşır değiştirdim şarıl şarıl değil ama baya ıslanmıştı nasıl anlatayım 1 çay bardağı olmuştır
- 26 Haziran 2012
- 1.781
- 2.023
- 333
Kokusuzsa takip et çantan vs hazır mı her ihtimali düşün yavrum su an3 tane iç çamaşır değiştirdim şarıl şarıl değil ama baya ıslanmıştı nasıl anlatayım 1 çay bardağı olmuştır
- 26 Haziran 2012
- 1.781
- 2.023
- 333
Evet uyu diyenleri de anlıyorum ama hemde anlamıyorum gece on kere çise kalkıyorum sağdan sola vinç yardımı ile dönüyorum kol uyuşuklugumu hiç demiyorum bile rüyamda kolumu kesiyolardi öyle bı acı ile uyandım bebe doğunca veririm anneme uyurum inşallah yaniBugün yeğenimle konuştuk. 2 ay önce doğum yaptı oda. Diyoki bana teyze bu günlerinin kıymetini bil bolbol uyu ben uyymadığım her gün için pişmanım diyo dedim nereye uyuyim daha bu gece 4 te uyamdım 8 e kadar uyuyamadım geri kol uyuşmaları karın kasık ağrıları mide ağrıları. Doğururum en azından şerefimle namusumla uykusuz kalırım daha iyi sende haklısın diyo
- 8 Aralık 2012
- 4.121
- 5.963
- 358
- 32
Doğurmadım hala sancı var mı yok mu onu anlamaya çalışıyorumcinnabon kuzum nasılsın durumlar ne?