Popüler Konu 2025 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    211
İnşallah Tuniş doğunca uyku konusunda babasına çeker. İyi geceler demesiyle uykuya geçmesi 5-6 saniye, top patlasa uyanmıyor şuan için bana çekmiş ve bana çektiriyor
Haha inşallah valla bana hamilelikte bir şey oldu çok uyuyorum çocuk içerde tepşniyor ama uyanmıyorum. Baze eşim yaşıyormuşum diye kontrole geliyor
İnşallah bebek doğunca böyle olmam diyorum kendi kendime
Yaaa ikinci gebelikler bu yönden çok zor gerçekten. Dediğin gibi neyseki haftalarımız ileri artık doğsalar da bir sorun olmaz

Çok geçmiş olsun , nasıl oldu oğluşun ?
Bakarsın iki çocuğa ya merak etme. Bebek doğduktan sonra yüklenecek bu yetenek sana
Ay bende de var o korku. Kafam kadar memem var ama süt gelmeyebilir tabi.
Hemşire neden kimseye elletme dedi ? Ben zaten elletemem kimseye de merak ettim
Evet evet makata ve rahme de vurdu şuan yok olunca acile gideyim hemen açılmam oluyor belki de orda birşeyler pıt etti gece valla sağol canım bugün acile gitmezsem yarın kontrol var yine
Canım gittin mi acile ve ya kontrole ? Nasılsın

Kız bu kadar kötü olmuşsun ne yemek derdine düştün. Kalksın hazırlasın eşin. Benbolsam onu içerde oturtmazdım valla geçmiş olsun şimdi nasılsın ?

Maşallah kuzucuğa eğer sezaryan istiyorsan çatı muayenesi olma boşuna bence hiç ama sen bilirsin tabi. Doğumun iki türlüsü de zor bence sonuçta içimizden insan çıkıyor. Canın nasıl istiyorsa , doktorun ne öneriyorsa onu yap bence

Geldim canım kontrole amnisure testi negatif sızıntı yada su gelmesi açılma yok nst istedi öğlene kaldım , kilosu 2750 boyu 47 cm erkek bebeklerde su azlığı olabiliyormuş pipilerinin ucu bazen tıkanık oluyor dedi. 5 gün gerilik var bpd ‘de hala takip ederiz önemli değil benim için şuan nst önemli dedi. Geçen haftaki doktor içinde tam adamına gelmişsin deyip eleştirdi. O doktor yüzünden 3 hastahane gezmiştim nst den sonra kasılmalarımın sebebini soracam sizede bilgi verecem kızlar aynı kasılmaları olanlar için

Aaa çok güzel haberler gözün aydım canım

asu320 canım gittin mi kontrole ben şimdi çıktım ağrılarım boşa değilmis 3 cm açıklık varmış ama belli olmaz 5 cm le bile 1 hafta bekleyen oldu hareket falan yapma 38i doldursun yinede dedi
Canım senin sancın mı vardı benim de birkaç gündür karnım sertleşiyor kasılmalarım var ama sancım yok.Acaba ben de fark etmiyorum açılmam mı oluyor

Kızlar biraz önce küçük tuvaletimi yaptiktan sonra peceteye kuruladigimda afedersiniz kahverengimsi bı akıntı geldi biraz önemli biseymidir acaba

asu320 canım gittin mi kontrole ben şimdi çıktım ağrılarım boşa değilmis 3 cm açıklık varmış ama belli olmaz 5 cm le bile 1 hafta bekleyen oldu hareket falan yapma 38i doldursun yinede dedi
Bende birazdan gidicem 38+0 çok heyecanlıyım ozeldemi doktoruma gidicem çatı muayenesi yapar doye düşünüyorum hiç olmadım biraz korkuyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…