• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Popüler Konu 2025 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    212
asu320 asu320 canım gittin mi kontrole ben şimdi çıktım ağrılarım boşa değilmis 3 cm açıklık varmış ama belli olmaz 5 cm le bile 1 hafta bekleyen oldu hareket falan yapma 38i doldursun yinede dedi
Yaaa ciddi misin canım 😬 ben 2 buçukta gidicem hazırlandım bekliyorum. Benim de mi öyle acaba . Ben bugün 38 oldum. Bana ne diyecek bakalım . Çok acıdı mı canım nasılsın

Bence bi kuaföre falan gidip hallettir en kolayı o şekilde 😅

Aaa acaba nişan mı ? Kontrole gittiğinde söyle mutlaka
Kuzum peceteye silince geldi az bişey sadece Nisan çok yoğun olmazmi acaba internette gorselleri öyle bilemedim 🥺gidince soylicem bakalım ne dicek enfeksiyon falan değildir inşallah gene 🙄

Kızlar biraz önce küçük tuvaletimi yaptiktan sonra peceteye kuruladigimda afedersiniz kahverengimsi bı akıntı geldi biraz önemli biseymidir acaba🥺
Nişan mı geldi acaba 🤔
Bende birazdan gidicem 38+0 çok heyecanlıyım ozeldemi doktoruma gidicem ☺️çatı muayenesi yapar doye düşünüyorum hiç olmadım biraz korkuyorum
hiç korkma ben de 38+0 da çatı muayenesi oldum hiç acımadı Kendini sıkma derin nefes al kendini sıkıp bacaklarını kasma.Zaten doktorlar neyi nasıl yapacaklarını çok iyi biliyor kendini sal gitsin🌺

Nişan mı geldi acaba 🤔

hiç korkma ben de 38+0 da çatı muayenesi oldum hiç acımadı Kendini sıkma derin nefes al kendini sıkıp bacaklarını kasma.Zaten doktorlar neyi nasıl yapacaklarını çok iyi biliyor kendini sal gitsin🌺
Bilmiyorum ki canım Nisan görselleri faha farklıydı internette bide iki gündür sabah tuvelete kalkıyorum sıkışık biraz iccamasirim ıslak oluyor idrsrmidir acaba suyum değildir dimi su olsa sürekli mi gelirdi😅değişik şeyler yaşıyorum bu siralar

Bende birazdan gidicem 38+0 çok heyecanlıyım ozeldemi doktoruma gidicem ☺️çatı muayenesi yapar doye düşünüyorum hiç olmadım biraz korkuyorum
Kasma kendini sakın ben ilk kastım acır gibi oldu bacaklarını rahat bırak saniyelik bisey jelle bakiyorlar zaten sonra daha iyi oldu

Bilmiyorum ki canım Nisan görselleri faha farklıydı internette bide iki gündür sabah tuvelete kalkıyorum sıkışık biraz iccamasirim ıslak oluyor idrsrmidir acaba suyum değildir dimi su olsa sürekli mi gelirdi😅değişik şeyler yaşıyorum bu siralar
Canım ben de daha gitmedim buçukta randevum . Çatı muaynesi olacak . Ağrılarım da var akşam 3 de çıkmış olurum haberleşelim 🥰🥰 seninki nişan olabilir dpktor söyler zaten

Yaaa ciddi misin canım 😬 ben 2 buçukta gidicem hazırlandım bekliyorum. Benim de mi öyle acaba . Ben bugün 38 oldum. Bana ne diyecek bakalım . Çok acıdı mı canım nasılsın
Saniyelik bisey canım sadece kasma rahat birakinca daha kolay bakıyor hemen bitiyor hadi guzel haberlerini bekliyoruzz

Benim vajinal akıntım oluyor bayadır ıslaklık oluyor ama beyaz akıntım da oluyor.Anlarız inşallah suyumuz gelince 😄

Ayy hadi bakalım kızlar güzel haberlerinizi bekliyoruz 🥰

Kızlar ben geldim hastaneden zaten çok kısa sürdü . 38 e girdik bugün bebiş 3700 çıktı ama yanılma payı olabilir dedi . Nst çok az bir sancı çıkmış dedi dpktor .
Bebiş iyice kanala yerleşmiş ağrıların olabilir normal sadece dinlenince geçmeyen düzenli sancılar olursa dikkate al dedi .
Ağrılarımdan bahsettim bu büyük tuvaletim varmış gibi olan histen . İstersen açıklık var mı bakayım normalde haftaya salı çatı muaynesi yapacaktım dedi .
Ben de kalsın hocam haftaya yapalım dedim korktum kızlar yapalım diyemedim haftaya yapılacak .
Normali deneriz olmazsa sezaryen olur dedi .

Kızlar herkese selam doğumdan sonra bir türlü yazamadım buraya alışma süreci içerisine girince 🥰 bu süreçte doğuran arkadaşlarımız olduysa herkese sağlıkla büyütmelerini nasip etsin Allah , bu arada suyum gelirse anlar mıyım diye şüphe görüyorum bende aynı şeyi düşünüyordum ama hiç merak etmeyin asla anlaşılmayacak gibi bir durum değilmiş 😅

Kızlar herkese selam doğumdan sonra bir türlü yazamadım buraya alışma süreci içerisine girince 🥰 bu süreçte doğuran arkadaşlarımız olduysa herkese sağlıkla büyütmelerini nasip etsin Allah , bu arada suyum gelirse anlar mıyım diye şüphe görüyorum bende aynı şeyi düşünüyordum ama hiç merak etmeyin asla anlaşılmayacak gibi bir durum değilmiş 😅
Kız sen ne ara doğurdun hic yazmadın hayırlı olsunn 🥰 bebiş nasıll

Benim suyum öyle bir geldi ki doktorum hemen sezeryana almak istedi hastahane de bi duşa girmek istedim önce duşa girdiğimde nişan geldi böyle kanlı bi et parçası işaret parmağı yarısı kadar düşünün o şekilde , epidural ile olmayı seçtim evet iğne biraz acı veriyor ama gerçekten sonrası beni çok zorlamadı üstelik aynı anda miyomlarım da alındı , hiç
Korkmayın emin olun çok daha güzel oluyor sonrası bebeğim 3.105 doğdu 37+1 de şükür bir sağlık problemi yaşamadık 2 gün hastahane de kalıp evimize geldik gebelik şekeri de vardı bende malum , inşallah herkes hayırla evladını kucağına alır

Kız sen ne ara doğurdun hic yazmadın hayırlı olsunn 🥰 bebiş nasıll
En son suyum geldiğini yazmıştım canım ondan beri inan telefonu daha yeni almaya fırsat buluyorum insan her an bebişini izlemek istiyormuş meğerse doğunca 🥰 bebiş iyi çok şükür hafif bi sarılık dışında sıkıntısı yok 🥰

Back
X