• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Popüler Konu 2025 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    211
İnşallah Tuniş doğunca uyku konusunda babasına çeker. İyi geceler demesiyle uykuya geçmesi 5-6 saniye, top patlasa uyanmıyor 🤣 şuan için bana çekmiş ve bana çektiriyor 🤦🏼‍♀️
Haha inşallah 😂 valla bana hamilelikte bir şey oldu çok uyuyorum 😅 çocuk içerde tepşniyor ama uyanmıyorum. Baze eşim yaşıyormuşum diye kontrole geliyor 🤦🏼‍♀️😅
İnşallah bebek doğunca böyle olmam diyorum kendi kendime 😂😂
Günaydın kızlar, demin oğlum mememe o kadar bastırdı ki çığlık atacaktım acısından ve sonrasından 2 3 damla süt geldi ıslaklığı hissettimde baktım kazağıma kadar gelmiş 🙃. Neyseki 36+6 yım erken olsa endişelenirdim biraz 😇
Yaaa ikinci gebelikler bu yönden çok zor gerçekten. Dediğin gibi neyseki haftalarımız ileri artık doğsalar da bir sorun olmaz 🌸

Beş yaşındaki oğlum ateşlendi gece sabaha kadar öksürük ateş sayıkladi.yavrum. babası baktı saolsun ama bnde uyandım sürekli şimdi uyuyor babasıyla biz sersem gibiyiz😑🥹 bazen diyorum ki iki çocuğa nasıl bakacaksın be Mona🥺
Çok geçmiş olsun , nasıl oldu oğluşun ?
Bakarsın iki çocuğa ya merak etme. Bebek doğduktan sonra yüklenecek bu yetenek sana 😂
Göğüslerim inek gibi olsa da ben süt gelmeyecek diye çok korkuyorum. Ebe ile görüşmemde göğsünüze kimseyi dokundurmayım dedi. Benim anladığım anneler kvler falan süt var mı diye bakıyor herhalde. Doğumdan sonra ilk yarım saatte gelir süt dedi ama bilmediğim bir şey olduğu için panik halindeyim bu konuda 🤦🏼‍♀️ hamileliğe de tam alıştım sonuna gelmişiz 🤣
Ay bende de var o korku. Kafam kadar memem var ama süt gelmeyebilir tabi.
Hemşire neden kimseye elletme dedi ? Ben zaten elletemem kimseye de merak ettim 😅
Evet evet makata ve rahme de vurdu şuan yok olunca acile gideyim hemen açılmam oluyor belki de orda birşeyler pıt etti gece valla sağol canım bugün acile gitmezsem yarın kontrol var yine
Canım gittin mi acile ve ya kontrole ? Nasılsın

Kızlar son bir saatim çok zor geçti. Gece zaten uyumadım. Grip nezle gibi bir şey olmuşum burnum tıkalı sürekli hapşuruyorum hapşurdukça ağrı giriyor karnıma. Açım, yemek hazırlamaya çalışıyorum. Yemek yiyeyim de bi ilaç içeyim derdindeyim. İlaç da parol. Bi ara baya doğuracağım sandım. Ayakta durdurmuyordu sancılar. Tabi ben o sırada yine iş peşindeyim. Tunişin beşiğin yan şeylerini ilk geldiğinde yıkamıştım, aklımda bu hafta yine yıkamak vardı. Aha dedim doğurursam kalacak bunlar, sancıyla boğuşurken onları makinaya atmaya çalışıyorum. Ocakta yemek var, hapşurdukça bağırtıran ağrı giriyor. Tüm bunlar yaşanırken eşim salonda telefona bakıyor. Eşimde mükemmel bir insandır maşallah diyeyim de nazar değmesin. İmkanı olsa o hamile kalırdı 🤣 mala bağlamış o sırada. Sinir krizi geçirecektim nerdeyse. Kıvrana kıvrana yemeği hazırladım en son bi domates doğruyorum iyi misin diye geldi yanıma. Orda doğursam haberi olmayacak. Yemeği yedim yatacağım diyorum bir şey mi oldu diyor. Oğlum olacak ama erkeklerin gerçekten zekaları biraz kıt🤦🏼‍♀️ şükür şimdi iyiyim. 20-30dk içinde 4 5 sancı girdi. Muhtemelen peşpeşe çok hapşurunca oldu ama o an sadece doğum sancısı diye düşünebiliyordum. İnşallah bu hafta kolay geçer.
Kız bu kadar kötü olmuşsun ne yemek derdine düştün. Kalksın hazırlasın eşin. Benbolsam onu içerde oturtmazdım valla 😅 geçmiş olsun 🌸 şimdi nasılsın ?

Günaydın kızlar muayeneden çıktım 35+5 im oğlumun kilosu 3038 olmuş. Gebelik şekerime rağmen suyu vs iyi doktor sezeryan öneriyor gebelik şekerinden dolayı bende açıkcası yeterince strese girdiğimi düşünüyorum şekerden dolayı o yüzden 39. Haftada sezeryan mı olsam diye düşünüyorum. Haftaya çatı muayenesi olacak ona göre ve haftaya planlanmış olur doğum şekli. Napscağımı şaşırdım. Ama sezeryan olup şu şeker olayından kurtulmak istiyorum artık.
Maşallah kuzucuğa 🧿 eğer sezaryan istiyorsan çatı muayenesi olma boşuna bence hiç ama sen bilirsin tabi. Doğumun iki türlüsü de zor bence sonuçta içimizden insan çıkıyor. Canın nasıl istiyorsa , doktorun ne öneriyorsa onu yap bence

Çok geçmiş olsun , nasıl oldu oğluşun ?
Bakarsın iki çocuğa ya merak etme. Bebek doğduktan sonra yüklenecek bu yetenek sana 😂

Ay bende de var o korku. Kafam kadar memem var ama süt gelmeyebilir tabi.
Hemşire neden kimseye elletme dedi ? Ben zaten elletemem kimseye de merak ettim 😅

Canım gittin mi acile ve ya kontrole ? Nasılsın
Geldim canım kontrole amnisure testi negatif sızıntı yada su gelmesi açılma yok nst istedi öğlene kaldım , kilosu 2750 boyu 47 cm erkek bebeklerde su azlığı olabiliyormuş pipilerinin ucu bazen tıkanık oluyor dedi. 5 gün gerilik var bpd ‘de hala takip ederiz önemli değil benim için şuan nst önemli dedi. Geçen haftaki doktor içinde tam adamına gelmişsin deyip eleştirdi. O doktor yüzünden 3 hastahane gezmiştim 😒 nst den sonra kasılmalarımın sebebini soracam sizede bilgi verecem kızlar aynı kasılmaları olanlar için

Geldim canım kontrole amnisure testi negatif sızıntı yada su gelmesi açılma yok nst istedi öğlene kaldım , kilosu 2750 boyu 47 cm erkek bebeklerde su azlığı olabiliyormuş pipilerinin ucu bazen tıkanık oluyor dedi. 5 gün gerilik var bpd ‘de hala takip ederiz önemli değil benim için şuan nst önemli dedi. Geçen haftaki doktor içinde tam adamına gelmişsin deyip eleştirdi. O doktor yüzünden 3 hastahane gezmiştim 😒 nst den sonra kasılmalarımın sebebini soracam sizede bilgi verecem kızlar aynı kasılmaları olanlar için
Aaa çok güzel haberler 😍 gözün aydım canım

asu320 asu320 canım gittin mi kontrole ben şimdi çıktım ağrılarım boşa değilmis 3 cm açıklık varmış ama belli olmaz 5 cm le bile 1 hafta bekleyen oldu hareket falan yapma 38i doldursun yinede dedi
Canım senin sancın mı vardı benim de birkaç gündür karnım sertleşiyor kasılmalarım var ama sancım yok.Acaba ben de fark etmiyorum açılmam mı oluyor🤔

Kızlar biraz önce küçük tuvaletimi yaptiktan sonra peceteye kuruladigimda afedersiniz kahverengimsi bı akıntı geldi biraz önemli biseymidir acaba🥺

asu320 asu320 canım gittin mi kontrole ben şimdi çıktım ağrılarım boşa değilmis 3 cm açıklık varmış ama belli olmaz 5 cm le bile 1 hafta bekleyen oldu hareket falan yapma 38i doldursun yinede dedi
Bende birazdan gidicem 38+0 çok heyecanlıyım ozeldemi doktoruma gidicem ☺️çatı muayenesi yapar doye düşünüyorum hiç olmadım biraz korkuyorum

Back
X