• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Popüler Konu 2025 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    212
Misafirliğe gittik geçenlerde görümcemin 3 oğlu var bi insan yanına bir çift kıyafet almaz mı ortanca oğlu altına çiş kaçırmış kayınvalidem benden kıyafet dileniyor çantamdan eşya alırken görmüş ver de giydirelim dedi ya senin küçük 2 çocuğun var biri 3.5 diğeri 2 yaşında yanına yedek bez bile almıyor o çocuk kaka yapıyor kalıyor öyle biri altına işiyor yanında eşya yok benim çocuklarım 5.5 yaşına girecek ben hala yanıma kıyafet alırım çocuk bu ne zaman be olacağı belli mi olur gitti çocuğumun 1 takım kıyafeti onu geri de alamam şimdi isteyemem getir diye oda getirmez zaten sürekli bize gelin uğrayın görüşelim diyor kendisi en son 4 sene önce oturmaya gelmiş evime ya kızlar aşırı doluyum öyle böyle değil ciddi
Sinir harbi yaşıyorum son zamanlarda man kafalı kocam da bana diyor ki kendini çok yoruyorsun bırak annem benim annemden bahsediyor yavaş yavaş yapar ne yapılacaksa daha doğuma 20 gün var diyor yemin ederim adamı bıçaklayasımm geliyor senin annen nerde dedim ya kadın hasta haliyle iş
Yapıyor kocamı bile göresim yok şu an keşke anasının evine gitse
Ay canim kendini yipratma ya onla kaliyoruz malesef ben bizimkilere bi püskürdüm el pençe divanlar artik🤣agza eden seviliyor
Hanimlar yapmak isteyen yine yapsın tabi ama sarı tülbent örtmek uzmanların istemedigi bir şey. Cunku sarı tülbentin yaptığı yansima yüzünden bebegin sararmaya başladığını farkedemezsiniz Allah korusun durum daha da kötüye gider. Eskiler sanıyordu ki sarı tülbent sayesinde bebek sariliga yakalanmiyordu , oysa gerçekte olan bebegin o sırada sarilikla mücadele ettiği . E tabi bizim gibi imkanları da yok hastaneye götürdükleri de yok sarılık olduğunu fark bile edemiyorlardi. Benim ilk bebegim olacak bazilariniz kadar tecrübem yok fakat izlediğim ve okuduğum kadarıyla sariligi önlemenin tek.yolu bol bol emzirmek, yeterli sut gelmiyorsa şekerinin düşmemesi için mamaya desteklemek
Bencede ben oglumda örttümde noldu yine de sarilik oldu malesef tek yol mama vermek mama da öcü degil korkmayin 2.5 ay sonra biraktirdi bize dr
Kızlar bende en son geçen ay kontrole gittim bir ay olıcak ayın 8nde gidicem inşallah 😅 çok merak ediyorum kilosu boyu gelişimi nasıl inşallah herşey yolundadır 😊 Sat’a göre 38 haftalık olıcam ama usg 2 gün daha küçük çıkıyodu kızım bakalım🎈
Kiz niye gidiyon evde dogur anaaaa senin şu doktora gitmeyislerin🤣

Evet kızlar o kadar sıkıntının acısı çıktı çok fazla kusmaya başladım :(
Çok geçmiş olsun 💐 bulantıya zencefil çayı iyi geliyor bi deneyin isterseniz
Doğuma yakın bebek aşağı iner derler ya bende tam tersi yukarı çıktı sanırım oturunca kaburgalarim batıyor :rolleyes:

Valla 2 gün önce doktor bebek kanala girmiş dedi ama aynı durum bende de var😂 hiç aşağı inmedi aksine sürekli ayaklar kaburgamda nefesim hala düzelmedi. Ağızdan çıkarcaz galiba sonunda😂😂
Benimde bebek iyice yerleşmiş dedi dr ama maşallah bacakları böğrümde 😂 kendini mi geriyor napıyorsa asla dik duramıyorum öyle durumlarda

Çok geçmiş olsun 💐 bulantıya zencefil çayı iyi geliyor bi deneyin isterseniz

Benimde bebek iyice yerleşmiş dedi dr ama maşallah bacakları böğrümde 😂 kendini mi geriyor napıyorsa asla dik duramıyorum öyle durumlarda
Bence de geriniyo gibi çünkü bazen alttan üstten aynı anda çıkacak gibi oluyo sonra bi anda balon sönüyormuş hissiyle rahatlıyorum. Anneme anlatıyorum bu hislerimi ne hıçkırık ne gerinme hiçbişey hissetmedik biz mal gibi doğurmuşuz diyo😂😂

Bence de geriniyo gibi çünkü bazen alttan üstten aynı anda çıkacak gibi oluyo sonra bi anda balon sönüyormuş hissiyle rahatlıyorum. Anneme anlatıyorum bu hislerimi ne hıçkırık ne gerinme hiçbişey hissetmedik biz mal gibi doğurmuşuz diyo😂😂
Ayy estağfurullah, bende anneme anlatıyorum kadında sıfır heyecan yaa 6 tane doğurunca böyle oluyor demekki 🤣

Ya ahhahaha annem de aynısı. Hiç hatırlamıyorum hıçkırık tuttuğunuzu diyor. Şu an mesela tık tık yavrum başladı yine nasıl hissetmez nasıl unutur🤣 bende doktora gittim Perşembe günü bebeğin kafası aşağıda ama artık beklediğimiz bı şey bu normal demişti. 20 ocağa gün verdi. İnşallah dayanır benim tavşanım o güne kadar 🐇🥕

Hayir 😂 ama oda süsleme malzemeleri falan var valizler küçük biri büyük. sanırım düzeltcem tatile mi gidiyorsun diyorlar ama hepsi gerekli sjdjfj
Şimdi bende tatile mi gidiyosun bacım dicektim de hamilesin üzmek istemedim ama eminim.gereklidiir yani aldıkların🤣 ama şaka bı yana sus pus varsa biri o olsa biri snein biri bebişin eşyaları olabilir 🫣😅

Valla ufak bı şok oldum ama zaten susletmeyecektim. Organizasyon tutarsam vermem lazimmis o parayı haraç mi.kesiyosumuz hayırdır diyemedim😁
Ayy Allah'ım ya bu özel hastaneler de nerden nasıl para alcaz die bakıyor😡rahmetli annem hastayken özel hastanede bı operasyon geçirmişti.ucreti önceden ödüyorsun fln.neyse bı hafta da kaldı.cikarken bı ücret daha aldılar .neymiş operasyonda pamuk kullanmislar onun ucretiymis 😡sövüyorsun fln ama mecbur ödüyorsun😡

Back
X