Ay canim kendini yipratma ya onla kaliyoruz malesef ben bizimkilere bi püskürdüm el pençe divanlar artikagza eden seviliyorMisafirliğe gittik geçenlerde görümcemin 3 oğlu var bi insan yanına bir çift kıyafet almaz mı ortanca oğlu altına çiş kaçırmış kayınvalidem benden kıyafet dileniyor çantamdan eşya alırken görmüş ver de giydirelim dedi ya senin küçük 2 çocuğun var biri 3.5 diğeri 2 yaşında yanına yedek bez bile almıyor o çocuk kaka yapıyor kalıyor öyle biri altına işiyor yanında eşya yok benim çocuklarım 5.5 yaşına girecek ben hala yanıma kıyafet alırım çocuk bu ne zaman be olacağı belli mi olur gitti çocuğumun 1 takım kıyafeti onu geri de alamam şimdi isteyemem getir diye oda getirmez zaten sürekli bize gelin uğrayın görüşelim diyor kendisi en son 4 sene önce oturmaya gelmiş evime ya kızlar aşırı doluyum öyle böyle değil ciddi
Sinir harbi yaşıyorum son zamanlarda man kafalı kocam da bana diyor ki kendini çok yoruyorsun bırak annem benim annemden bahsediyor yavaş yavaş yapar ne yapılacaksa daha doğuma 20 gün var diyor yemin ederim adamı bıçaklayasımm geliyor senin annen nerde dedim ya kadın hasta haliyle iş
Yapıyor kocamı bile göresim yok şu an keşke anasının evine gitse
Bencede ben oglumda örttümde noldu yine de sarilik oldu malesef tek yol mama vermek mama da öcü degil korkmayin 2.5 ay sonra biraktirdi bize drHanimlar yapmak isteyen yine yapsın tabi ama sarı tülbent örtmek uzmanların istemedigi bir şey. Cunku sarı tülbentin yaptığı yansima yüzünden bebegin sararmaya başladığını farkedemezsiniz Allah korusun durum daha da kötüye gider. Eskiler sanıyordu ki sarı tülbent sayesinde bebek sariliga yakalanmiyordu , oysa gerçekte olan bebegin o sırada sarilikla mücadele ettiği . E tabi bizim gibi imkanları da yok hastaneye götürdükleri de yok sarılık olduğunu fark bile edemiyorlardi. Benim ilk bebegim olacak bazilariniz kadar tecrübem yok fakat izlediğim ve okuduğum kadarıyla sariligi önlemenin tek.yolu bol bol emzirmek, yeterli sut gelmiyorsa şekerinin düşmemesi için mamaya desteklemek
Kiz niye gidiyon evde dogur anaaaa senin şu doktora gitmeyislerinKızlar bende en son geçen ay kontrole gittim bir ay olıcak ayın 8nde gidicem inşallah çok merak ediyorum kilosu boyu gelişimi nasıl inşallah herşey yolundadır Sat’a göre 38 haftalık olıcam ama usg 2 gün daha küçük çıkıyodu kızım bakalım