Aralık-Ocak Ayı Gebelik Planlayanlar

Şimdi gez toz alışveriş yap disardi çik bı kahve iç keyfini çıkart canım bebisler rahat vücut istiyor anın tadını çıkartmaya çalış vallahi buaydan sonra bende takip etmiycem olması gerekeni yapıp bırakcam istediği zman bize gelecek emin ol hiç beklemedigin anda gelecek byle kendimizide uzuyoruz vudumuzuda etkilyoruz çünkü bu Rabbimin bize verdiği bir mucize çünkü çok şükür sağlıklıyiz ve hayattayız şükür edip sabırlı olmaktan başka çare yok inan 1.cocuk yada 2 çocuk için hiç fark etmez bu duyguyu yaşadığında sadce anlayacaksın evliliğin tadını çıkart bebisten sonra hayatın cokkl değişecek çünkü rabbim sana en kısa zamanda hayırlı sağlıklı bir evlat nasip etsin inşallah 🙏🏻
Çooookkk çokkk teşekkür ederim. Amin inşallah hepimiz güzel musmutlu haberlerle geliriz

Kızlar adetime 10 gün var ama neredeyse iki haftadır geçmeyen bel ve kasık sancılarım var Bi umut test yaptım erken biliyorum ama öğlen yaptığımda tek çizgiydi akşama doğru böyle olmuş kuruma çizgisi mi acaba

Eklentiler

• 1000047034.jpg
    1000047034.jpg
    92,8 KB · Görüntüleme: 43
Kızlar adetime 10 gün var ama neredeyse iki haftadır geçmeyen bel ve kasık sancılarım var Bi umut test yaptım erken biliyorum ama öğlen yaptığımda tek çizgiydi akşama doğru böyle olmuş kuruma çizgisi mi acaba
Balım bnce kuruma çizgisi bende de öyle olmuştu bir iki damla su damlar 10 dakika bekle geçerse kuruma çizgisi kuruyunca tekrar çıkuyor

Herkese selamlar 😇 Bilgili arkadaşlara bir sorum olucak.. reglime 6 gün kaldı ve adetlerim 28 günde bir çok düzenlidir. Daha önce hiç yaşamadığım birşey yaşadım. Son 2 saattir afedersiniz hafif pembe-kahve gibi bir akıntım oldu. Benim reglime 1 hafta kala hiç böyle lekelenmem olmaz ilk defa oldu. Yumurtlama günlerini de değerlendirdik. 20-21-22 ilişki oldu. Sizce regle 6 gün kala yerleşme kanaması olur mu? Bir de bu lekelenmeye bakılarak sizce ne zaman test yapayım? Yardımcı olursanız çok sevinirim arkadaşlar 🙏🏼😊

Herkese selamlar 😇 Bilgili arkadaşlara bir sorum olucak.. reglime 6 gün kaldı ve adetlerim 28 günde bir çok düzenlidir. Daha önce hiç yaşamadığım birşey yaşadım. Son 2 saattir afedersiniz hafif pembe-kahve gibi bir akıntım oldu. Benim reglime 1 hafta kala hiç böyle lekelenmem olmaz ilk defa oldu. Yumurtlama günlerini de değerlendirdik. 20-21-22 ilişki oldu. Sizce regle 6 gün kala yerleşme kanaması olur mu? Bir de bu lekelenmeye bakılarak sizce ne zaman test yapayım? Yardımcı olursanız çok sevinirim arkadaşlar 🙏🏼😊
Ayy çok heyecanlandım ben sizin yerinizde olsam hemen yapardım ama bence regle iki üç gün kala yapın hem net sonuç olur inşallah bebiş vardır🥺

Ayy çok heyecanlandım ben sizin yerinizde olsam hemen yapardım ama bence regle iki üç gün kala yapın hem net sonuç olur inşallah bebiş vardır🥺
Sormayın 2 saat önce lavaboda gördüm kalbim küt küt atmaya başladı 😌 çünkü daha önce hiç yaşamadım o yüzden beni inanılmaz umutlandırdı ☺️ Ama 1-2 gün lekelenmeyi takip edeyim diyorum.. inşallah regle dönmez ve çoğalmaz inşallah yerleşmedir 🙏🏼

Sormayın 2 saat önce lavaboda gördüm kalbim küt küt atmaya başladı 😌 çünkü daha önce hiç yaşamadım o yüzden beni inanılmaz umutlandırdı ☺️ Ama 1-2 gün lekelenmeyi takip edeyim diyorum.. inşallah regle dönmez ve çoğalmaz inşallah yerleşmedir 🙏🏼
İnşalllahhh ya bende heyecanlandım

Evet cnm bırak artık adetinden sayarak 14.yada 15 gün say yani yumurtlama olduktan sonra iciceksin sadece 10 gün sonra bırakacaksın bıraktıktan sonra 5 gün içinde regl bekleyeceksin gelmezse test yapacaksın hadi ins buayda sana vesile olur adet olunca bende başlayacağım
Balım ilacı yumurtlamadan sonra içeceksin dedin de bir tane mi iki tane mi içeyim

Evet kuruma ve çok idrar ve malesef çok erken bebek döllenme aşamasını bile tamamlanmıştır henüz adet gününüzü bekleyin bence

Büyük ihtimalle yerleşme gibi olabilir adete 1 gün kala varsa çıkar bence

X