Popüler Konu 2025 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    208
Kizlar kontroldeyim ultrasyon guzel gecti sezeryan icin dosya hazirlandi ekg ve kan bunlar dogum ucretine dahil degil mi siz biliyormusunuz ek ucret verdikte
sezeryan içinde oluyor diye biliyorum canım ama gün için anlaşma yaptınız dimi öncesinde🤔 Bnde geçen hafta kan idrar verdim hazırlık için ekstra bişey çıkmadı benim sigortada doğum teminatı olduğu için karşılıyormuş

Eklentiler

• IMG_0034.jpeg
    IMG_0034.jpeg
    198,1 KB · Görüntüleme: 46
sezeryan içinde oluyor diye biliyorum canım ama gün için anlaşma yaptınız dimi öncesinde🤔 Bnde geçen hafta kan idrar verdim hazırlık için ekstra bişey çıkmadı benim sigortada doğum teminatı olduğu için karşılıyormuş
Gun aldik canim ama 2 ocak oldugu icin sabitleme yapmamiz gerekiyor onu daha yapmadik ondan mi acaba ek aldilar sabitleme yaptigimizda acaba odedigimiz miktari keserlermi ucrettten bilgin var mi ?

Kızlaaaar trendyoldan 350 tl ye yaptırdığım şu güzelliğe bakar mısınız 😍 içinde 50 adet çikolata var kızım açtı bi tane yedik aşırı lezzetli ve güzeldi çikolatası. Hediye olarakta böyle kolonya şişesi süsleyip göndermişler herşey çok kaliteli ve güzel bu fiyata böyle performans beklemiyordum 🥰 isteyen olursa link atarım
Ben de alabilirim link

Yaaa ciddi misin canım 😨 gece duramadım hep büyük tuvaletim var gibi geldi gidiyorum bir şey de yok . Şimdi yine öyle. Regl sancısı gibi sancı da var .
Benim bu gece başladı bu his. Ablana sorar mısın böyle olduktan ne kadar süre sonra doğum olurmuş ?
O son dakikalar oluyo ama doğumun sonunda büyük tuvalet hissi yani son 1 saat gibi birşey

Yaaa ciddi misin canım 😨 gece duramadım hep büyük tuvaletim var gibi geldi gidiyorum bir şey de yok . Şimdi yine öyle. Regl sancısı gibi sancı da var .
Benim bu gece başladı bu his. Ablana sorar mısın böyle olduktan ne kadar süre sonra doğum olurmuş ?
Bende oluyor o his arada canim korkma gecen birsey ise gecmiyor surekliligini koruyir ise bir dr ile gorus ❤️

Ayy kızlar bende bugün kontrole gideceğim tarih verecekler doğum için şimdiye kadar böyle bişey yoktu ama bu gece uyku girmedi gözüme insanın evde bi evladı olunca korkuyormuş
Anne kv abla kardeş vs... Evde çocuğuna bakan biri varsa hiç korkma cnm.bende doğumda oğlumu düşünmekten bı hal oldum.hatta ambulansla sevk olcagim zaman .oğlumda benle gelse olur mu dedim alamiyoz dediler.cok şükür bı şekilde kizkardeslerim baktılar saolsunlar.biraz eziyeti oldu ama kuzenleri fln olunca oyaladilar.sen doğuma odaklan sağlıcakla kucağına al bebeğini inşallah 🤲 🤗
Kavuşmak çok güzel ama hamilelikte güzel ya 😍 bizde inşallah sağ sağlim kucağımıza alırız🌸 sende güzel gnlerde büyüt😊
Amin inşallah canım 🤲sağlıcakla gelsin minnaklar 🤲🤗
Bizi 2 gunde bir cagirmisti dontor düsmeye basladigini ve kilo alimini begenince 1 aylik kontrolunde gorusuruz demisti

Bel agrisi ve buyuk tuvalet var gibi hissetmek doguma gitmek demek diyor ablam bana 3 tane normal dogum yapti🤣
Cnm maşallah gram gram kilo alımı var.bakalim pazartesi bidaha gitcem.kendi çocuk Dr muz izinde olunca merkezden görevlendirme gelen bı Dr 1 ay sonra demiş.kendi Dr muz Çarşamba baktı pazartesi kontrol demişti.pazartesi de izine çıkmış .bu hafta pazartesi gelecek ozamn bidaha goturcem inşallah duser .
Anlıyorum seni canım, ben sağlıkçı olup bilmeme aşırı tedirgindim. Bez sayısı fazlaysa çok iyi hızla düşer inşallah zaten bebeğin ten renginden de belli olur artarsa
Evet yüzünün renginden belli oluyor.hatta eşim biraz düştü sanki dedi.ben sürekli bebekle olduğum için çok farkedemiom sanırım.
Günaydın arkadaşlar ben de kontrolden çıktım dün kendim kan idrar vs tahlil verdim şekerim yoktu ama biraz bozulmuş çok geç uyuyup geç yiyorum bazen de abartarak yiyorum vs neyse bebek de dönmemiş 36+3 ama bebek bebek önde gidiyor yani kesin sezeryan doğum olacak haftaya Cuma yapılması gerekenler konuşulacak gün de o zaman belli olacak hayırlısı bakalım. Su içemiyorum biraz da bacaklar şişmeye başladı belki dedi doğum sonrası kan sulandırıcı iğne yapabiliriz dedi bir süre ben de venöz yetmezliği ve lipödem de var ben de durum böyle Ocak 2 haftaya vuslat
Doğum sonrası bana da bi kac gün kan sulandirici yaptılar hastanede..hatta nöbetçi Dr eve de reçete yazdı 10tane kan sulandirici.ama sezaryen yapan Dr yazmamış.hemsireye sordum neden kan sulandirici yapıyorsunuz die.dogumdan sonra yapılıyor dedi.ama oğlumda yapılmamıştı hiç.
Kızlaaaar trendyoldan 350 tl ye yaptırdığım şu güzelliğe bakar mısınız 😍 içinde 50 adet çikolata var kızım açtı bi tane yedik aşırı lezzetli ve güzeldi çikolatası. Hediye olarakta böyle kolonya şişesi süsleyip göndermişler herşey çok kaliteli ve güzel bu fiyata böyle performans beklemiyordum 🥰 isteyen olursa link atarım
Çok güzel görünüyor cnm ya.valla aldığı parayı hakeden insanlar var hala 🤗
Bende etmistim donus olmus mu bilgisi olan var mi insalah magduriyeti giderir
Evet bi arkadas konuşmuş parasını iade etcekmis.

Kızlar kadın engeli kaldırmış, paramı iade etmek istiyor, iban istedi. Paramı iade etmesini istemedim ben sadece daha dürüst çalışmasını isterdim yada ne bileyim kusura bakmayın dikkatsizligim falan demesi bile yeterdi beni engellemesi sinir bozucuydu gerçekten. Hepinize teşekkür ederim 🙂 bana destek olduğunuz için ama para iadesi alsam da ürünleri gonderemem çünkü gerçekten yuruyemiyorum, çocuğu kreşten almaya bile eşim gidiyor. Hepinize teşekkür ederim ❤️🥰 SEVİLİYORSUNUZ ❤️❤️❤️❤️

Kızlar kadın engeli kaldırmış, paramı iade etmek istiyor, iban istedi. Paramı iade etmesini istemedim ben sadece daha dürüst çalışmasını isterdim yada ne bileyim kusura bakmayın dikkatsizligim falan demesi bile yeterdi beni engellemesi sinir bozucuydu gerçekten. Hepinize teşekkür ederim 🙂 bana destek olduğunuz için ama para iadesi alsam da ürünleri gonderemem çünkü gerçekten yuruyemiyorum, çocuğu kreşten almaya bile eşim gidiyor. Hepinize teşekkür ederim ❤️🥰 SEVİLİYORSUNUZ ❤️❤️❤️❤️
sen yeter ki kendini bebişini hiç üzme hep mutlu olun inşallah 🥰

Bu kadar mesaj , şikayet alınca utanmış olmalı 😂 bence paranın yarısını iade etmeli ama

Selam kızlar ben bugün doğum yaptım. Dün doktor kontrolüm vardı. Suyumun azaldığını ve düzenli sancılarım çıktı. 36+4 doğum gerçekleşti. Benim bebem 2700 kilo 47 cm doğdu. Çok şükür emme refleksi çok gelistigi için kuveze felan gerek duyulmadi. Sezeryandan sonra 40 dk sonra sütüm az da olsa gelmeye başladı. Direk emzirmeye başladım. Yarın bir aksilik olmaz ise taburcuyuz.
Gözünüz aydın. Sağlıkla büyütün inşALLAH:KK200:

Kızlar bebek hareketlerinizde azalma var mı, 37+2 deyiz hareket var ama eskisine göre azaldı.
Bu haftalarda hareketlerde azalma vs oluyormuş ama ne kadar oluyor bilemedim ki🤦🏻‍♀️
2 Ocak ta randevum var, en son da 1 hafta önce kontrolüm vardı, sıkıntı yoktu suyunda vs.
Acaba bi acile gitsem mi ya 🤷🏻‍♀️

Bugün baş dönmesi ile uyandım ilk kez 🥲 Tansiyonu ölçtüm normaldi bu saate kadar da geçmedi. Gece uyku sersemi tuvalete giderken de çok başım dönüyordu tutuna tutuna gittim. Başka yaşayan var mı ne yapsam iyi gelir ki acaba çok halsizim 😭

Bugün baş dönmesi ile uyandım ilk kez 🥲 Tansiyonu ölçtüm normaldi bu saate kadar da geçmedi. Gece uyku sersemi tuvalete giderken de çok başım dönüyordu tutuna tutuna gittim. Başka yaşayan var mı ne yapsam iyi gelir ki acaba çok halsizim 😭
Bebiş damarlara baskı yapıyor olabilir, sol yanınıza uzanıp dinlenin 🌸

X