Popüler Konu 2025 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    208
Canım sarılıkta önemli olan ilk 10 gün, 10 günden sonra kan beyin bariyeri oluştuğu için bilirubin beyine hasar vermiyor o yüzden 1 ay sonraya kontrol vermiştir. Çişli bez sayısına göre ilerleyebilirsin mesela hem sayısına hemde çiş rengine göre. Baktın bez sayısı 5 6 dan az ve rengi koyu mamayı çoğalt
oglumda böyle bsy yasamayinca bunda tedirgin oluyorum.bez sayısı baya fazla çıkıyor onda sorun yok cnm.bazen kakali olunca fark edilmiyor ama öyle çok aşırı koyu değil cisleri
Hamileliğim bitiyor diye üzülen bir benim sanırım. Herkes biran önce doğurma peşinde 😅
Bende doğum yaptığımda sürekli elim karnima gidiyordu.daha dün bu vakitler karnimdaydi vs die huzunlenmistim.simdi de mutluyum kızım yanımda ama karnimda da çok mutluydum 🤗🥰😍

Ayy kızlar bende bugün kontrole gideceğim tarih verecekler doğum için şimdiye kadar böyle bişey yoktu ama bu gece uyku girmedi gözüme insanın evde bi evladı olunca korkuyormuş

Bende doğum yaptığımda sürekli elim karnima gidiyordu.daha dün bu vakitler karnimdaydi vs die huzunlenmistim.simdi de mutluyum kızım yanımda ama karnimda da çok mutluydum 🤗🥰😍
Kavuşmak çok güzel ama hamilelikte güzel ya 😍 bizde inşallah sağ sağlim kucağımıza alırız🌸 sende güzel gnlerde büyüt😊

oglumda böyle bsy yasamayinca bunda tedirgin oluyorum.bez sayısı baya fazla çıkıyor onda sorun yok cnm.bazen kakali olunca fark edilmiyor ama öyle çok aşırı koyu değil cisleri
Anlıyorum seni canım, ben sağlıkçı olup bilmeme aşırı tedirgindim. Bez sayısı fazlaysa çok iyi hızla düşer inşallah zaten bebeğin ten renginden de belli olur artarsa

Merhaba hanımlar ben Ekim annesiyim.
Emzirme konusunda çok sıkıntı yaşamış bir kardeşiniz olarak buraya bir site linki paylaşıyorum. Mutlaka inceleyin. İçindeki makaleleri okuyun eminim çooook faydasını göreceksiniz 💜 Emzirmek bilgi + psikolojik destek ile verimli oluyor. Ben geç kaldım siz kalmayın.
Faydalanan olursa dualarından eksik etmesin lütfen

Yok kuzum.pazartesi gittik .1 ay sonra kontrol dedi.ama haftaya gideriz kontrole.1 ay nedir ya.ben yine de 2yapayim bari.9du en son 11.5olmustu
Bizi 2 gunde bir cagirmisti dontor düsmeye basladigini ve kilo alimini begenince 1 aylik kontrolunde gorusuruz demisti
Günaydın kızlar ☀️
ben de bu gece uyuyamadım. Afedersiniz sürekli büyük tuvaletim var gibi hissedip WC de geçti gecem . Niye böyle oldu anlamadım. Bebiş de çok hareketliydi
Bel agrisi ve buyuk tuvalet var gibi hissetmek doguma gitmek demek diyor ablam bana 3 tane normal dogum yapti🤣

Hamileliğim bitiyor diye üzülen bir benim sanırım. Herkes biran önce doğurma peşinde 😅
Oğlumda yaşamıştım bunu hatta kıskanmistim herkesten karnındayken benimdi şimdi herkes görüyor öpüyor falan diye🤣 sonra o his geçti tabi🤣 simdi doğsun da sagsaglim diye gün sayıyorum hamilelik güzelde zorluğu da zor

Doğumdan sonra sık sık wc ye gitmemek şoka sokmuştu beni ki emzirmek aşırı susatıyor o kadar suya rağmen 😄 ama karnımda hareketlerini hissetmemekte bi kadar koymuştu 🥹🥲
Oğlumda o kadar tuvalette yaşıyordum ki doğum yaptım o gece tuvalete çıkmadan uyudum sabah kalkıp bakmıştım altıma mi yaptım acaba niye utanmadın diye 🤣🤣🤣🤣

Doğumdan sonra sık sık wc ye gitmemek şoka sokmuştu beni ki emzirmek aşırı susatıyor o kadar suya rağmen 😄 ama karnımda hareketlerini hissetmemekte bi kadar koymuştu 🥹🥲
Ya beni böyle düşündüren oğlum çok zor bi bebekti gerçekten başka çocuğa tövbe etmiştim😂 o zaman halbuki karnımdayken ne kadar rahatmışım derdim 😅 sanırım bundan dolayıda böyle düşünüyorum

Oğlumda yaşamıştım bunu hatta kıskanmistim herkesten karnındayken benimdi şimdi herkes görüyor öpüyor falan diye🤣 sonra o his geçti tabi🤣 simdi doğsun da sagsaglim diye gün sayıyorum hamilelik güzelde zorluğu da zor
Zorluğu son haftalarda çok fazla artık gerçekten hareket etmek yatakda dönmek bile eziyet 🥲 ama yinede genel olarak zor bi hamilelik geçirmediğim için güzel hatırlıcam hamileliğimi 😊 ben kime benzicek saçı gözü ağzı burnu çok merak ediyorum 😊

Günaydın arkadaşlar ben de kontrolden çıktım dün kendim kan idrar vs tahlil verdim şekerim yoktu ama biraz bozulmuş çok geç uyuyup geç yiyorum bazen de abartarak yiyorum vs neyse bebek de dönmemiş 36+3 ama bebek bebek önde gidiyor yani kesin sezeryan doğum olacak haftaya Cuma yapılması gerekenler konuşulacak gün de o zaman belli olacak hayırlısı bakalım. Su içemiyorum biraz da bacaklar şişmeye başladı belki dedi doğum sonrası kan sulandırıcı iğne yapabiliriz dedi bir süre ben de venöz yetmezliği ve lipödem de var ben de durum böyle Ocak 2 haftaya vuslat

Canım bende de kasılma bazen sık oluyor ama dayanılmayacak bir ağrım sizin olmadığı için doktora acile vs gitmedim doğrumu yaptım yanlışmi acaba
Yok canım şiddetli dayanılmaz ve çok sık olsaydı anlardın giderdin zaten okadar kasılma bende de oluyor bazı geceler 15 20 dk da bir kasılıyor ama bel kasık aprım olmadığı için önemsemiyorum çok bende

Kızlaaaar trendyoldan 350 tl ye yaptırdığım şu güzelliğe bakar mısınız 😍 içinde 50 adet çikolata var kızım açtı bi tane yedik aşırı lezzetli ve güzeldi çikolatası. Hediye olarakta böyle kolonya şişesi süsleyip göndermişler herşey çok kaliteli ve güzel bu fiyata böyle performans beklemiyordum 🥰 isteyen olursa link atarım

Eklentiler

• IMG_20241227_121328.jpg
    IMG_20241227_121328.jpg
    91,6 KB · Görüntüleme: 81
  • IMG_20241227_121302.jpg
    IMG_20241227_121302.jpg
    66,4 KB · Görüntüleme: 79
Kızlar bizimde hediyelikler geldi bugün, ama tam bir fiyasko, kargoda hep zarar görmüş, kutuları kır içinde ve bazı kutular kırık şekilde geldi🙄 şimdi hepsini tek tek açıp temizleyip düzeltiyorum
Canım kadın benim mesaja cevap vermiş bende konuştum paranı iade edecek 😅 etkili olduk bak

Bizi 2 gunde bir cagirmisti dontor düsmeye basladigini ve kilo alimini begenince 1 aylik kontrolunde gorusuruz demisti

Bel agrisi ve buyuk tuvalet var gibi hissetmek doguma gitmek demek diyor ablam bana 3 tane normal dogum yapti🤣
Yaaa ciddi misin canım 😨 gece duramadım hep büyük tuvaletim var gibi geldi gidiyorum bir şey de yok . Şimdi yine öyle. Regl sancısı gibi sancı da var .
Benim bu gece başladı bu his. Ablana sorar mısın böyle olduktan ne kadar süre sonra doğum olurmuş ?

Kızlaaaar trendyoldan 350 tl ye yaptırdığım şu güzelliğe bakar mısınız 😍 içinde 50 adet çikolata var kızım açtı bi tane yedik aşırı lezzetli ve güzeldi çikolatası. Hediye olarakta böyle kolonya şişesi süsleyip göndermişler herşey çok kaliteli ve güzel bu fiyata böyle performans beklemiyordum 🥰 isteyen olursa link atarım
çok güzel fiyatıda baya uyguna gelmiş canım bende dikdörtgen kutuda 100 lü bin tl ye vermiştim doğurmadan gelir inşallah😁

Evet canım harika görünüyor link piliss 😅

X