Popüler Konu 2025 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    208
Hangi sayfadan almıştın ?

Çok sevindim canım mesajını görünce şükürler olsun kavuştun sağ salim bebişine darısı bizlerin başına bol bol sev vakit geçir kuzunla
Bebişi kaç ölçmüşlerdi kaç çıktı canım . Biliyorsun benim bebişe de seninki gibi önden diyorlar .

Bende hem boyun hem bel fıtığı var. Sezaryen oldum. Bana doktorum fıtık yeriyle, sezaryen için iğne vurulan yerin alakası olmadığını söyledi
Valla ben devlete gittim beyin cerrahiye. Biz bişey diyemeyiz yakın zamanda olan görüntüleme de yok biz buna karar veremeyiz normalde de sıkıntı olabilir sezeryande de falan deyip beni azarladı..
Devlete gittim mr falan çekilebileceğimi söylemedi aksine azarladı. Kendi doktoruma söyledim başka doktora git mr çekebiliyorlar falan dedi ama haftaya karar vermemiz gerekiyor doğum şekline bu kadar kısa sürede nasıl nerde çektirecegim bilmiyorum akışına bırakıp genel anestezi mi olsam diye de düşünmüyo değilim ama bilmiyorum..

Ben de hiç anlamıyorum canım kasılmadan falan . İnşallah zorlanmazsın . Sancı değildir umarım bize de yaz mutlaka
şu braxton hicks denen yalancı sancılardan oldu sanırım canım aralıkları kısalmadı çünkügece gece korkuttu beni doğursam kimsede yok erkenden gelmesinler diye haftaya çağırdım herkesi

Gözün aydın canım maşallah oğluna. Çok heyecanlı ben de doğum yapanları okudukça ağlıyorum

Aralıkların daha kısa olması gerekiyor takip etmeye devam et bu arada da maden suyu , magnezyum falan bir şey iç
Ben de normal dogum bekliyorum da ogrenmek istedim. Sanci gelince maden suyu magnezyum falan icmek mi gerek? Hani oyleyse ina gore hazırlıklı olayim bende

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…