Hangi sayfadan almıştın ?Canım sadece kargocularin değil, alım yaptigim kişinin de kusuru, kırık kutuları bantlayip kullanmış, ürünün kendinde de kusurlar var, bilmiyorum hakkımı helal etmiyorum inan, bu dönemde çöpe atılacak param yok benim, kadına durumu yazdım beni engellemiş Instagramdan. Yazıklar olsun
Aralıkların daha kısa olması gerekiyor takip etmeye devam et bu arada da maden suyu , magnezyum falan bir şey içkızlar yarım saatte bi 2 3 kere kasılmam oldu en sonda 20 dk ya düştü bu düzenli demek mi oluyor ki
Evet konuştum engelledi beni canım 1280 TL verdim, kargo da 170 TL.Ya aslında çok tatlı ve güzelmiş , neden düzgün paketlememişler kikonuştun mu aldığın yer ile ? Ne kadar para vermiştin ?
Rukiye yaman,RY tasarımHangi sayfadan almıştın ?
Takipteyim canım en son 15 dk önce oldu alt tarafımada vurdu ağrısıKuzum takip etmeye devam et lütfen bizede bildir. Sıklığı artarsa kasık yada bel ağrısı eklenirse doktoruna bildir muhakkak
Magnezyumu akşam içmiştim sodada içmiştim de yarım daha içeyim zararı olmaz heraldeAralıkların daha kısa olması gerekiyor takip etmeye devam et bu arada da maden suyu , magnezyum falan bir şey iç
Biz de yazalım buraya . Hepimizi engelleyemez herhalde . İnsan hevesle kargo beklerken yazık yani . Utanmıyor daEvet konuştum engelledi beni canım 1280 TL verdim, kargo da 170 TL.
Rukiye yaman,RY tasarım
Ben de hiç anlamıyorum canım kasılmadan falan . İnşallah zorlanmazsın . Sancı değildir umarım bize de yaz mutlakaMagnezyumu akşam içmiştim sodada içmiştim de yarım daha içeyim zararı olmaz heralde
Çok sevindim canım mesajını görünceKızlar merhaba,
Bebek dün saat 10'da spinal anestezi ile sezaryen ile dünyaya geldi. Bebek doğduktan sonra 1 gün özel olarak takip edildim ama yoğun bakımda değildi hepsi. Oğlum çok şeker. Doğunca çok ağladı benim yanıma koyduklarında sustu. Sürekli memede kalmak istiyor ama emmiyor. Öylece uyumak istiyor. Annesi olduğumdan bana tanıdığı tüm ayrıcalıklar için çok şanslıyımO kadar uykusuzum ve yorgunum ki burayı takip edemedim yazmak istesem de.
Hayır zararı olmaz , magnezyumu da günde 2 kereye kadar içebilşyoruzMagnezyumu akşam içmiştim sodada içmiştim de yarım daha içeyim zararı olmaz heralde
Bence bu sayfayı şikayet edelim hepimiz girip. Böyle bir şey olamazEvet konuştum engelledi beni canım 1280 TL verdim, kargo da 170 TL.
Rukiye yaman,RY tasarım
Sayfa bu. Ben sahtekarlık ve dolandırıcılık seçeneğini seçerek şikayet ettimBence bu sayfayı şikayet edelim hepimiz girip. Böyle bir şey olamaz
Ben mesaj attım ve şikayet de ettimBence bu sayfayı şikayet edelim hepimiz girip. Böyle bir şey olamaz
Evet ben de o şekilde şikayet ettim . İnşallah işe yarar . Mesaj da attım ki bilsin diyeSayfa bu. Ben sahtekarlık ve dolandırıcılık seçeneğini seçerek şikayet ettim
Valla ben devlete gittim beyin cerrahiye. Biz bişey diyemeyiz yakın zamanda olan görüntüleme de yok biz buna karar veremeyiz normalde de sıkıntı olabilir sezeryande de falan deyip beni azarladı..Bende hem boyun hem bel fıtığı var. Sezaryen oldum. Bana doktorum fıtık yeriyle, sezaryen için iğne vurulan yerin alakası olmadığını söyledi
Devlete gittim mr falan çekilebileceğimi söylemedi aksine azarladı. Kendi doktoruma söyledim başka doktora git mr çekebiliyorlar falan dedi ama haftaya karar vermemiz gerekiyor doğum şekline bu kadar kısa sürede nasıl nerde çektirecegim bilmiyorum akışına bırakıp genel anestezi mi olsam diye de düşünmüyo değilim ama bilmiyorum..Merhaba çok geçmiş olsun. Benim de kalça kemiğimde gebeliğe bağlı bir problem oluştu, kadın doğum doktorum da sizin doktorunuz gibi beni ortopedi uzmanına yönlendirdi, bu koşullarda normal doğum yapılabilir mi diye görüş istedi. Ortopedi doktorum da MR çekmeden buna karar veremeyiz dedi, hem kadın doğum doktorum hem ortopedi uzmanı hem de radyoloji uzmanı MR çektirmenin bebek açısından bir problem oluşturmayacağını söyledi ve hızlıca MR çekildi (35. haftamdaydım). MR sonucuna göre kemikte ciddi derecede ödem oluştuğu için ortopedi doktorum normal doğum uygun değildir diye yazdı yazdı, sezeryan planlaması yapılacak. Siz de MR çektirip ona göre karar verebilirsiniz.
şu braxton hicks denen yalancı sancılardan oldu sanırım canım aralıkları kısalmadı çünküBen de hiç anlamıyorum canım kasılmadan falan . İnşallah zorlanmazsın . Sancı değildir umarım bize de yaz mutlaka
şikayet ettim bndeSayfa bu. Ben sahtekarlık ve dolandırıcılık seçeneğini seçerek şikayet ettim
Gözün aydın canımKızlar merhaba,
Bebek dün saat 10'da spinal anestezi ile sezaryen ile dünyaya geldi. Bebek doğduktan sonra 1 gün özel olarak takip edildim ama yoğun bakımda değildi hepsi. Oğlum çok şeker. Doğunca çok ağladı benim yanıma koyduklarında sustu. Sürekli memede kalmak istiyor ama emmiyor. Öylece uyumak istiyor. Annesi olduğumdan bana tanıdığı tüm ayrıcalıklar için çok şanslıyımO kadar uykusuzum ve yorgunum ki burayı takip edemedim yazmak istesem de.
Ben de normal dogum bekliyorum da ogrenmek istedim. Sanci gelince maden suyu magnezyum falan icmek mi gerek? Hani oyleyse ina gore hazırlıklı olayim bendeAralıkların daha kısa olması gerekiyor takip etmeye devam et bu arada da maden suyu , magnezyum falan bir şey iç