Popüler Konu 2025 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    208
Kızlar merhaba,
Bebek dün saat 10'da spinal anestezi ile sezaryen ile dünyaya geldi. Bebek doğduktan sonra 1 gün özel olarak takip edildim ama yoğun bakımda değildi hepsi. Oğlum çok şeker. Doğunca çok ağladı benim yanıma koyduklarında sustu. Sürekli memede kalmak istiyor ama emmiyor. Öylece uyumak istiyor. Annesi olduğumdan bana tanıdığı tüm ayrıcalıklar için çok şanslıyım O kadar uykusuzum ve yorgunum ki burayı takip edemedim yazmak istesem de.

Bende hiç sorun etmediler bel fıtığını hatta spinal oldum ve bazılarını zor yerleştirdiler iğnelerin

Aaa harika cok sevindim canım hayırlı olsun dedikleri kadar var mı kilosu ağrın falan var mı iyi misin

Offf neden dikkatli paketleme yapmazlar ki
Canım sadece kargocularin değil, alım yaptigim kişinin de kusuru, kırık kutuları bantlayip kullanmış, ürünün kendinde de kusurlar var, bilmiyorum hakkımı helal etmiyorum inan, bu dönemde çöpe atılacak param yok benim, kadına durumu yazdım beni engellemiş Instagramdan . Yazıklar olsun

Aaaaa engellemiş bide utanmadan, hamile insanların duasından da mı korkmuyor bunlar yazık vallahi bu ekonomide gerçekten her kuruş değerli

Su donemde hakka giriyorlar ya cok uzuldum senin adina onlardanda kat ve kat cikar merak etme

kızlar yarım saatte bi 2 3 kere kasılmam oldu en sonda 20 dk ya düştü bu düzenli demek mi oluyor ki

Ay evet 2025 i beklerse güzel olur kaç gün kaldı zaten Büyük derken ne kadar büyük ?

Gözünüz aydın canım , Allah sağlıkla büyütmeyi nasip etsin güzel günlerini göstersin bebeğinin

Kızlar bizimde hediyelikler geldi bugün, ama tam bir fiyasko, kargoda hep zarar görmüş, kutuları kır içinde ve bazı kutular kırık şekilde geldi şimdi hepsini tek tek açıp temizleyip düzeltiyorum
Ya aslında çok tatlı ve güzelmiş , neden düzgün paketlememişler ki konuştun mu aldığın yer ile ? Ne kadar para vermiştin ?

Gözünüz aydın sağlıkla büyütün inşallah
Benim doktorum da öyle dedi ama ben bugün 40 hafta oldum normal bekliyorum ben ama durmayabilir galiba
Ben kızımı 41+ larda doğurdum 4 gün daha sık dişini
Canım sağlıkla kavuşmanıza iyi olmanıza çok sevindim. Tebrik ederim sağlıkla büyütün inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…