Bende hiç sorun etmediler bel fıtığını hatta spinal oldum ve bazılarını zor yerleştirdiler iğnelerinOh afiyet olsunvalla bende yiyorum bazen o tarz şeyler
Ya valla ben öyle üşendiğim durumlarda eşimi uyandırıyorum bu çocuk aç diyeo bir şeyler getiriyor bana
Bende armut yedim valla bir tane. Resmen çocuk acıkıyor ve dürtüyor anne kalk diye
Ya ben yatakta telefonla takılıyorum ama saat 4 te falan anca uyuyorumE o kadar saat yatınca acıkıyorum da meyveyle falan geçiştirmeye çalışıyorum en azından
Ya ben geceleri ekstra susuyorum , ve sürekli su içtiğim için sürekli tuvalete gidiyorumresmen kısır döngü var
Ay gerçekten ne kadar gıcık insanlara denk gelmişsin. Evet belinde fıtık olup sezaryan yapanlar var gurupta. Galiba @tinygirl ve P purplilac da fıtık vardı diye hatırlıyorum. Görürlerse yardımcı olurlar belki
Aaa harika cok sevindim canım hayırlı olsunKızlar merhaba,
Bebek dün saat 10'da spinal anestezi ile sezaryen ile dünyaya geldi. Bebek doğduktan sonra 1 gün özel olarak takip edildim ama yoğun bakımda değildi hepsi. Oğlum çok şeker. Doğunca çok ağladı benim yanıma koyduklarında sustu. Sürekli memede kalmak istiyor ama emmiyor. Öylece uyumak istiyor. Annesi olduğumdan bana tanıdığı tüm ayrıcalıklar için çok şanslıyımO kadar uykusuzum ve yorgunum ki burayı takip edemedim yazmak istesem de.
Yok ya bebek 3800 gram 49 cm doğdu. Ciddi gaz sancısı var bir de ameliyat dikişlerim acıyor ama mutluyumAaa harika cok sevindim canım hayırlı olsundedikleri kadar var mı kilosu ağrın falan var mı iyi misin
Canım sadece kargocularin değil, alım yaptigim kişinin de kusuru, kırık kutuları bantlayip kullanmış, ürünün kendinde de kusurlar var, bilmiyorum hakkımı helal etmiyorum inan, bu dönemde çöpe atılacak param yok benim, kadına durumu yazdım beni engellemiş InstagramdanOfff neden dikkatli paketleme yapmazlar ki
Aaaaa engellemiş bide utanmadan, hamile insanların duasından da mı korkmuyor bunlar yazık vallahi bu ekonomide gerçekten her kuruş değerliCanım sadece kargocularin değil, alım yaptigim kişinin de kusuru, kırık kutuları bantlayip kullanmış, ürünün kendinde de kusurlar var, bilmiyorum hakkımı helal etmiyorum inan, bu dönemde çöpe atılacak param yok benim, kadına durumu yazdım beni engellemiş Instagramdan. Yazıklar olsun
MaşallahYok ya bebek 3800 gram 49 cm doğdu. Ciddi gaz sancısı var bir de ameliyat dikişlerim acıyor ama mutluyum
Gozun aydin saglikla buyut insallah evdemisin hastanede miYok ya bebek 3800 gram 49 cm doğdu. Ciddi gaz sancısı var bir de ameliyat dikişlerim acıyor ama mutluyum
Su donemde hakka giriyorlar ya cok uzuldum senin adina onlardanda kat ve kat cikar merak etmeCanım sadece kargocularin değil, alım yaptigim kişinin de kusuru, kırık kutuları bantlayip kullanmış, ürünün kendinde de kusurlar var, bilmiyorum hakkımı helal etmiyorum inan, bu dönemde çöpe atılacak param yok benim, kadına durumu yazdım beni engellemiş Instagramdan. Yazıklar olsun
Bizim evde öyle canım sürekli dağılıyor 6 yaşında bi kızım var sağolsun kurtluHahhah bilmiyorum her akşam dağıtıyoruz gibi geliyor bana
Kaçıncı haftandasin canım, ara kısalıyorsa takip et anlattığın gibiyse düzenli gibikızlar yarım saatte bi 2 3 kere kasılmam oldu en sonda 20 dk ya düştü bu düzenli demek mi oluyor ki
Geçmiş olsun canımSelam kızlar nasılsınız neler yapıyorsunuz annem rahatsızdı benimde anjiyo falan oldu tam doğum öncesi herşey yolunda şükür şimdi
Ay evet 2025 i beklerse güzel olur kaç gün kaldı zatenCanım, iyiyim sağol, dün kontrolümüz vardı, bebek büyük dedi. Normalde bu hafta sezeryanla alması gerekiyordu (38+3 olduk çünkü) bir kaç gün için çocuk 1 yaş büyük gibi olacak dedi, milli eğitimde falan dedi o yüzden bekleyelim eğer sancı yada başka bir durum olmazsa doğumum 2 ocakda, yani gelecek hafta bugün doğumum. Bakalım şimdilik kasıklarımda azıcık ağrı oluyor ara ara bakalım
37+1 olduk canım gün içinde arada oluyodu da bu kadar sık olmamıştı hiçKaçıncı haftandasin canım, ara kısalıyorsa takip et anlattığın gibiyse düzenli gibi
Gözünüz aydın canım , Allah sağlıkla büyütmeyi nasip etsin güzel günlerini göstersin bebeğininKızlar ben bu sabah dogum spinal ile sezeryan doğum yaptım ara ata dikiş yerlerimde ağrı oldu ilk 6 saat ilaç ve iğneler ile azaldı aarrik kendi başıma kalkıp otursbiliryorim yürüyorum herkese güzel doğumlar diliyorum
Ay durur inşallah , sen arada konuş bebeğinleBnmde oylede sezeryan dikislerine cok yakin dedi dr bizde ocak 2 istiyoruz ama bebek durursa yarinda kontrolum var sizinde mi oyle dikislere yakinlik durumu var mi.
Kuzum takip etmeye devam et lütfen bizede bildir. Sıklığı artarsa kasık yada bel ağrısı eklenirse doktoruna bildir muhakkak37+1 olduk canım gün içinde arada oluyodu da bu kadar sık olmamıştı hiç
Ya aslında çok tatlı ve güzelmiş , neden düzgün paketlememişler kiKızlar bizimde hediyelikler geldi bugün, ama tam bir fiyasko, kargoda hep zarar görmüş, kutuları kır içinde ve bazı kutular kırık şekilde geldişimdi hepsini tek tek açıp temizleyip düzeltiyorum
Gözünüz aydın sağlıkla büyütün inşallahKızlar ben bu sabah dogum spinal ile sezeryan doğum yaptım ara ata dikiş yerlerimde ağrı oldu ilk 6 saat ilaç ve iğneler ile azaldı aarrik kendi başıma kalkıp otursbiliryorim yürüyorum herkese güzel doğumlar diliyorum
Ben kızımı 41+ larda doğurdumBenim doktorum da öyle dedi ama ben bugün 40 hafta oldum normal bekliyorum ben ama durmayabilir galiba
Canım sağlıkla kavuşmanıza iyi olmanıza çok sevindim. Tebrik ederimKızlar merhaba,
Bebek dün saat 10'da spinal anestezi ile sezaryen ile dünyaya geldi. Bebek doğduktan sonra 1 gün özel olarak takip edildim ama yoğun bakımda değildi hepsi. Oğlum çok şeker. Doğunca çok ağladı benim yanıma koyduklarında sustu. Sürekli memede kalmak istiyor ama emmiyor. Öylece uyumak istiyor. Annesi olduğumdan bana tanıdığı tüm ayrıcalıklar için çok şanslıyımO kadar uykusuzum ve yorgunum ki burayı takip edemedim yazmak istesem de.