Popüler Konu 2025 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    208
Canım nasılsın , doktora gittin mi bebek çok aşağıda diye ?
Canım, iyiyim sağol, dün kontrolümüz vardı, bebek büyük dedi. Normalde bu hafta sezeryanla alması gerekiyordu (38+3 olduk çünkü) bir kaç gün için çocuk 1 yaş büyük gibi olacak dedi, milli eğitimde falan dedi o yüzden bekleyelim eğer sancı yada başka bir durum olmazsa doğumum 2 ocakda, yani gelecek hafta bugün doğumum. Bakalım şimdilik kasıklarımda azıcık ağrı oluyor ara ara bakalım

Canım, iyiyim sağol, dün kontrolümüz vardı, bebek büyük dedi. Normalde bu hafta sezeryanla alması gerekiyordu (38+3 olduk çünkü) bir kaç gün için çocuk 1 yaş büyük gibi olacak dedi, milli eğitimde falan dedi o yüzden bekleyelim eğer sancı yada başka bir durum olmazsa doğumum 2 ocakda, yani gelecek hafta bugün doğumum. Bakalım şimdilik kasıklarımda azıcık ağrı oluyor ara ara bakalım
Ilk dogum sezeryanmiydi sizin.

Kızlar bizimde hediyelikler geldi bugün, ama tam bir fiyasko, kargoda hep zarar görmüş, kutuları kır içinde ve bazı kutular kırık şekilde geldi🙄 şimdi hepsini tek tek açıp temizleyip düzeltiyorum

Eklentiler

• IMG_20241226_224419.jpg
    IMG_20241226_224419.jpg
    71,9 KB · Görüntüleme: 101
Bana öyle bişey demedi, sadece doğum yılı, bir kaç gün için 2024 olmasın eğer durursa 2025 olsun diye bekleyelim dedi
En sağlıklı şekilde kavuşun insallah 🙏 ne kadar kalırsa bebis için o kadar iyi tabi ama bikac günle yıl kaybetme olayı yok artık ben 30 Aralık doğumluyum annemler 1 ocak olarak yazdirmislar 34 yıldır şimdiye kadar hiçbir faydasını görmedim 😅

En sağlıklı şekilde kavuşun insallah 🙏 ne kadar kalırsa bebis için o kadar iyi tabi ama bikac günle yıl kaybetme olayı yok artık ben 30 Aralık doğumluyum annemler 1 ocak olarak yazdirmislar 34 yıldır şimdiye kadar hiçbir faydasını görmedim 😅
Ya oyle tabi gelicegi vakitleri kendileri belirliyor bizim ki talep istek saglikli olsunlarda ne zman gelmek isterlerse gelsinler

Selam kizlar bugun uygulamaya giremedim sabah hata verdi evde de temizlik vardi bal dök yala oldu sonra kv gittim bebim oradaydi canim cikmiş sanki evi ben temizledim🤣 oglum kaç gün temiz birakacak bakalim 0 ekran buyuttugum bebem yarin tv ile tanişacak 🤣 28 ay iyi korudum bence 🤣 ama izletmeyeceğim spotify açacağım sadece simdilik🤣 M Melekogretmencnn canim sana da dönemedim kusura bakma yoğunlukta araya kaynadin s.ö.a. 30cc mama vermişim sarilik geçince ögleni birakmişim sonra azaltarak birakmişim 30dan 20 ye sonra 10 a sonra o ögünü komple şeilinde birden birakilmiyor 6 çişli bez cikarmasi gerek doydugu anlamna gelmesi için

Milli eğitim de yıl yada yaş baz alınmıyor ki.ay olarak bakılıyor artık.eskisi gibi değil.ama tabi bı kaç gün için 1yas büyük olmasını kimse istemez sanırım.ben de mesela 11 Ocakti doğum ama sezaryen olunca 10gun erken alınır 2 Ocak gibi olur demiştim.maalesef bnm kizce aşırı erkenci davranıp 6aralikta gelmeyi tercih etti.ki ben az daha dayanamazdim heralde.asiri şişmiştim.bizim için hayırlı zaman ozamanmis.o yüzden hayırlı zaman nezamansa ozaman sağlıcakla kucağına almayı nasip etsin Allah'ım

Selam kizlar bugun uygulamaya giremedim sabah hata verdi evde de temizlik vardi bal dök yala oldu sonra kv gittim bebim oradaydi canim cikmiş sanki evi ben temizledim🤣 oglum kaç gün temiz birakacak bakalim 0 ekran buyuttugum bebem yarin tv ile tanişacak 🤣 28 ay iyi korudum bence 🤣 ama izletmeyeceğim spotify açacağım sadece simdilik🤣 M Melekogretmencnn canim sana da dönemedim kusura bakma yoğunlukta araya kaynadin s.ö.a. 30cc mama vermişim sarilik geçince ögleni birakmişim sonra azaltarak birakmişim 30dan 20 ye sonra 10 a sonra o ögünü komple şeilinde birden birakilmiyor 6 çişli bez cikarmasi gerek doydugu anlamna gelmesi için
Estağfurullah canım Bnm🤗ben günde bir vermeye başladım dün 60cc vermiştim fazla geldi çıkardı.bugun 30cc verdim maşallah cikarmadi..3 öğün mu versem acaba bende?tek öğün fayda etmez mi

X