- 27 Ağustos 2022
- 4.454
- 7.558
Ben almıştım. Oğlum sevmiyor korkuyor, kullandırtmıyorKızlar oda nemlendirici alan var mı ne dusunuyorsunuz gece uyandığımda benim bile boğazım burnum kurumuş hissediyorum susuzluktan ölmüş gibi uyanıyorum. Bebegede bu isi yeterli ama nemlendirici mi alsam ?
Aynı bensin kenarlar falan hep boş doktor aşağıda demişti bebek o pozisyonu sevmiş ve öyle kalmış ondan dedi de bilmiyorum artikEvet iyi doktor sorun yok diyor boyu kilosu gelişimi iyi ama bakıyorum karnıma yanım boş önüm boş nerde bende anlamıyorum sırt üst yatınca dümdüz oluyor bazen bende takmaya başladım karnımın küçüklüğünü iç karnın geniştir diyorlar öyle bir şey varsa
Sıcak buhar mi soğuk buhar mi oluyor link varsa atabilir misin.Ben aldım. KANZ marka üstten doldurmalı oda nemlendiricisi olarak geçiyor. Çok memnunum ve baya sessiz çalışıyor. Uzaktan kumandalı hem de. Ben de şimdiden kullanmaya başladım gencim burnum çok kuruduğu için baya iyi geldi:)
Ben de kanz ın aynı ürününü aldım biz fe memnunuz hiç sesi yok . Odanın nemini ısısını de gösteriyor. Sıcak buhar değil .Sıcak buhar mi soğuk buhar mi oluyor link varsa atabilir misin.
Soğuk buharlıSıcak buhar mi soğuk buhar mi oluyor link varsa atabilir misin.
Yok canim hoc bisey olmado kurutmaya atmiyorum amane olur ne olmaz diye 2xl aldim ben memem yok amakendim iriyimYıkanınca kaplarina bişey olmadı demigüzel.ozsman sen kaç beden almistin csnim
İlk gebeligimde top gibiydi cok kucuk degildi ama bunda devasa yayik ve büyük oglum 47cm dogdu bu bebiş suan 35te 47 cm boraz abisine gore iri doğacak sanirim bi sorun olsa kontrolde söylerler benceKızlar karnı 4-5 aylık gibi küçük duran var mı hamileligim karnımı merak etmekle geçti ya birde doktor korkutmustu boyu kısa falan diye korkmaya başladım iyice.hastaysa ve karnım o yüzden böyleyse..Bir de bebek hareketleri baloncuk patlaması gibi mi sizinde güçlü tekmeler çok az başından beri.hayırlısıyla dogursaydim
Bende sancı cekiyorum ama düzenli değil doğum sancısı daha düzenli oluyor nstde bisey çıkmadı doktor bana da bakayım istersen dedi bende baktırmadım, ama geçmez sancı devam eder artar yinede dayanılmaz olursa durmayın bence ne olur olmazNeay ben 2 gündür bildiğin sancı çekiyorum 3 gün önce düştüm evde sadece gece acile gittim nst de sancı çıkmadı ama açıklığın olabilir yine de dedi güven vermedi bana hemşire baktırmadım. Dün akşam 8 den gece 1 e kadar sancı çektim yine doğuracak olsam suyum gelir diye acile de gitmedim bu sefer yanlış mı yaptım acaba
not aldım aslında düzenli oldu 5 dk bir oldu sonra 10 dk sonra yarım saate düştü saydım akşam 20.00 den gece 01.00 e kadar dün doğumu bekledim resmen sakin kalmaya çalıştım su gelir diye düşündüm uyumuşum artık sabah kalktım iyiyim bebek hareketleri de normal o zaman o sancılar neydi anlamadım hastahaneye gitmememin sebebi de yarın kontrolüm var acildeki hemşireye baktırmak istemedim birşey yokken açılma olur diye korktum bakalım sabah ne dicek doktorumBende sancı cekiyorum ama düzenli değil doğum sancısı daha düzenli oluyor nstde bisey çıkmadı doktor bana da bakayım istersen dedi bende baktırmadım, ama geçmez sancı devam eder artar yinede dayanılmaz olursa durmayın bence ne olur olmaz
Sancı nasıl oluyor kızlar? Bende de ağrı gibi sancı gibi bir şeyler var ama anlamıyorum. Nerede oluyor bu sancılar? Gerçek sancı mı çekiyorum, benim kuruntum mu anlamadım. Bebiş de çok hareketlinot aldım aslında düzenli oldu 5 dk bir oldu sonra 10 dk sonra yarım saate düştü saydım akşam 20.00 den gece 01.00 e kadar dün doğumu bekledim resmen sakin kalmaya çalıştım su gelir diye düşündüm uyumuşum artık sabah kalktım iyiyim bebek hareketleri de normal o zaman o sancılar neydi anlamadım hastahaneye gitmememin sebebi de yarın kontrolüm var acildeki hemşireye baktırmak istemedim birşey yokken açılma olur diye korktum bakalım sabah ne dicek doktorum
Bende bilmiyorum benim sancım önce belimden girip kasığıma ve rahmine bıçak saplanması gibi oldu regl olacakmışım her an birşey akacak gibi hissettim tuvalete gidip kontrol ediyordum o yüzden suyum gelecek sandım dünden beri doğurmaığıma göre yalancı sancıymış demekki bu bile mahvetti beni halbuki doğururken ne halt edeceğim bakalım karnımda kasılıyordu bu arada sancı çekerken inliyordum yaniSancı nasıl oluyor kızlar? Bende de ağrı gibi sancı gibi bir şeyler var ama anlamıyorum. Nerede oluyor bu sancılar? Gerçek sancı mı çekiyorum, benim kuruntum mu anlamadım. Bebiş de çok hareketli
Kasıklarım ve belim sürekli ağrıyor. Doğum sancısı bu ağrılardan farklı oluyordur değil mi? Gerçek sancıyı anlamayıp, geç kalacağım diye öok korkuyorumBende bilmiyorum benim sancım önce belimden girip kasığıma ve rahmine bıçak saplanması gibi oldu regl olacakmışım her an birşey akacak gibi hissettim tuvalete gidip kontrol ediyordum o yüzden suyum gelecek sandım dünden beri doğurmaığıma göre yalancı sancıymış demekki bu bile mahvetti beni halbuki doğururken ne halt edeceğim bakalım karnımda kasılıyordu bu arada sancı çekerken inliyordum yani
Bana bir tanıdık gerçek sancı bele vurur beline vurursa hastahaneye git dedi bilemiyorum benimde belime vuruyordu dün ama en önemlisi giderek artacakmış şiddeti bence geçiyorsa yalancı sancı sende öyle takip et bende anlamicam hatta tuvalette belki bir anda gelecek diye orayı kontrol ediyorum korkudanKasıklarım ve belim sürekli ağrıyor. Doğum sancısı bu ağrılardan farklı oluyordur değil mi? Gerçek sancıyı anlamayıp, geç kalacağım diye öok korkuyorum
İyi yapmişsınız o zaman doktorunuz gerek görürse bakar zaten bende ona güvendim ama su gelir diye beklemeyin herkesten gelmiyor birde alttan muayene sonrası leke nişan geliyor geneldenot aldım aslında düzenli oldu 5 dk bir oldu sonra 10 dk sonra yarım saate düştü saydım akşam 20.00 den gece 01.00 e kadar dün doğumu bekledim resmen sakin kalmaya çalıştım su gelir diye düşündüm uyumuşum artık sabah kalktım iyiyim bebek hareketleri de normal o zaman o sancılar neydi anlamadım hastahaneye gitmememin sebebi de yarın kontrolüm var acildeki hemşireye baktırmak istemedim birşey yokken açılma olur diye korktum bakalım sabah ne dicek doktorum
Düşünmeyin öyle fark edilmeyecek gibi degil zaten başlarda regl gibi gelip gidiyor sonra acılma arttıkca iddetleniyor ama anlamamaniz mumkun degil 5,6 cm den sonra şiddetli bir ağrıKasıklarım ve belim sürekli ağrıyor. Doğum sancısı bu ağrılardan farklı oluyordur değil mi? Gerçek sancıyı anlamayıp, geç kalacağım diye öok korkuyorum
Bende öyle duydum imza atıp çıktım bebek hareket ediyor sonuçtaİyi yapmişsınız o zaman doktorunuz gerek görürse bakar zaten bende ona güvendim ama su gelir diye beklemeyin herkesten gelmiyor birde alttan muayene sonrası leke nişan geliyor genelde
Aynen haber verirsiniz yarınBende öyle duydum imza atıp çıktım bebek hareket ediyor sonuçta
Benim de ağrılarım var sağ taraftan belimden bacağıma doğru ağrı vuruyor . İlk gebeliğim . Allah’a emanet duruyorum valla . Çünkü hiç anlamıyorum sancı mı bu yalancı sancı mı yoksa gaz sancısı mı . Uzanıyorum sürekliKasıklarım ve belim sürekli ağrıyor. Doğum sancısı bu ağrılardan farklı oluyordur değil mi? Gerçek sancıyı anlamayıp, geç kalacağım diye öok korkuyorum