Popüler Konu 2025 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    203
Kızlar oda nemlendirici alan var mı ne dusunuyorsunuz gece uyandığımda benim bile boğazım burnum kurumuş hissediyorum susuzluktan ölmüş gibi uyanıyorum. Bebegede bu isi yeterli ama nemlendirici mi alsam ?
Ben almıştım. Oğlum sevmiyor korkuyor, kullandırtmıyor

Aynı bensin kenarlar falan hep boş doktor aşağıda demişti bebek o pozisyonu sevmiş ve öyle kalmış ondan dedi de bilmiyorum artik

Sıcak buhar mi soğuk buhar mi oluyor link varsa atabilir misin.

Yıkanınca kaplarina bişey olmadı demi güzel.ozsman sen kaç beden almistin csnim
Yok canim hoc bisey olmado kurutmaya atmiyorum amane olur ne olmaz diye 2xl aldim ben memem yok amakendim iriyim
İlk gebeligimde top gibiydi cok kucuk degildi ama bunda devasa yayik ve büyük oglum 47cm dogdu bu bebiş suan 35te 47 cm boraz abisine gore iri doğacak sanirim bi sorun olsa kontrolde söylerler bence

Bende sancı cekiyorum ama düzenli değil doğum sancısı daha düzenli oluyor nstde bisey çıkmadı doktor bana da bakayım istersen dedi bende baktırmadım, ama geçmez sancı devam eder artar yinede dayanılmaz olursa durmayın bence ne olur olmaz

not aldım aslında düzenli oldu 5 dk bir oldu sonra 10 dk sonra yarım saate düştü saydım akşam 20.00 den gece 01.00 e kadar dün doğumu bekledim resmen sakin kalmaya çalıştım su gelir diye düşündüm uyumuşum artık sabah kalktım iyiyim bebek hareketleri de normal o zaman o sancılar neydi anlamadım hastahaneye gitmememin sebebi de yarın kontrolüm var acildeki hemşireye baktırmak istemedim birşey yokken açılma olur diye korktum bakalım sabah ne dicek doktorum

Sancı nasıl oluyor kızlar? Bende de ağrı gibi sancı gibi bir şeyler var ama anlamıyorum. Nerede oluyor bu sancılar? Gerçek sancı mı çekiyorum, benim kuruntum mu anlamadım. Bebiş de çok hareketli

Beni de iki gecedir eski doğum dikiş yerlerimde adet sancısı gibi bı sancı uyandırıyor. Bes on dk sonra geçiyor. Daha 34. Haftamdayjm çok erken. Şimdi de sağıma yattim deli gibi hareket ediyor yatacak zaman gelen bu enerji korkutuyor beni bu kız gece kuşu olacak sanirsam

Sancı nasıl oluyor kızlar? Bende de ağrı gibi sancı gibi bir şeyler var ama anlamıyorum. Nerede oluyor bu sancılar? Gerçek sancı mı çekiyorum, benim kuruntum mu anlamadım. Bebiş de çok hareketli
Bende bilmiyorum benim sancım önce belimden girip kasığıma ve rahmine bıçak saplanması gibi oldu regl olacakmışım her an birşey akacak gibi hissettim tuvalete gidip kontrol ediyordum o yüzden suyum gelecek sandım dünden beri doğurmaığıma göre yalancı sancıymış demekki bu bile mahvetti beni halbuki doğururken ne halt edeceğim bakalım karnımda kasılıyordu bu arada sancı çekerken inliyordum yani

Kasıklarım ve belim sürekli ağrıyor. Doğum sancısı bu ağrılardan farklı oluyordur değil mi? Gerçek sancıyı anlamayıp, geç kalacağım diye öok korkuyorum

Kasıklarım ve belim sürekli ağrıyor. Doğum sancısı bu ağrılardan farklı oluyordur değil mi? Gerçek sancıyı anlamayıp, geç kalacağım diye öok korkuyorum
Bana bir tanıdık gerçek sancı bele vurur beline vurursa hastahaneye git dedi bilemiyorum benimde belime vuruyordu dün ama en önemlisi giderek artacakmış şiddeti bence geçiyorsa yalancı sancı sende öyle takip et bende anlamicam hatta tuvalette belki bir anda gelecek diye orayı kontrol ediyorum korkudan

İyi yapmişsınız o zaman doktorunuz gerek görürse bakar zaten bende ona güvendim ama su gelir diye beklemeyin herkesten gelmiyor birde alttan muayene sonrası leke nişan geliyor genelde

Düşünmeyin öyle fark edilmeyecek gibi degil zaten başlarda regl gibi gelip gidiyor sonra acılma arttıkca iddetleniyor ama anlamamaniz mumkun degil 5,6 cm den sonra şiddetli bir ağrı

İyi yapmişsınız o zaman doktorunuz gerek görürse bakar zaten bende ona güvendim ama su gelir diye beklemeyin herkesten gelmiyor birde alttan muayene sonrası leke nişan geliyor genelde
Bende öyle duydum imza atıp çıktım bebek hareket ediyor sonuçta

Kızlar ben 2 gündür bebeği çok aşağı da hissediyorum yani çıktı çıkacak gibi. Acaba kanala mı girdi? Bildiğiniz yuruyemiyorum, ilk defa böyle oldu

Benim de ağrılarım var sağ taraftan belimden bacağıma doğru ağrı vuruyor . İlk gebeliğim . Allah’a emanet duruyorum valla . Çünkü hiç anlamıyorum sancı mı bu yalancı sancı mı yoksa gaz sancısı mı . Uzanıyorum sürekli

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…