Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Geçmiş olsun kuzum.Doğum yaptığımda bende de boğaz ağrısı burun tıkanıklığı fln vardı.hic sormadılar bana acil gittiğim için.kanimda ve idrarimda enfeksiyon varmış megerse.dikkat et cnm.pekmez karabiber limon karışımı icebilirsin.cok iyi geliyorGünaydın kızlar
Ben sezeryanda kordonları bağlatmayı düşünüyorum. Benim gibi düşüncesi olan var mı bir anda karar verdim.
Birde anestezi dr grip falan varmı diye sormuştu bende hayır dedim ama bence ii bir üşütmüşüm sanırsam sezeryan esnasında soğuk algınlığı, grip vb mevsimsel hasta olmamızı istemiyorlar. Yılın son günü saat ameliyat olacağım Aşırı terliyorum yatarken, hafif boğaz yanmam ve burun tıkanıklığım var. Dün gece epey kendimi terlettim soğugu atmak için bana bitkisel ama etkili bir yöntem söyleyin nane limon dışında
Maşallah cnm sağlıcakla büyüt bebeğini Sezaryen evet biraz zorluyor ama bı iki güne bsyin kalmaz.cok şükür ki yardıma geliyorlarmis.yoksa daha da zorlanirdin.Kızlar hepinize çok teşekkürler
Kusura bakmayın ancak girdim telefonuma bakabiliyorum
Bizim perşembe kontrolümüz vardı en son söyledigim gibi size normalde su fazlalığı olan benim suyum bayağı azaldığını fark etti doktorum
Amniosure testi yaptı test negatif çıktı eve yolladı bizi ama ayrı bi test daha yapmıştı çok kaşıntım vardı gebelik kolostasından şüphelendi doktor evde bişey yiyiyp içme dedi yine acil doğum sebebiymiş çünkü kolestas
Ben eve gittikten sonra doktor aradı test pozitife dönmüş acil çağırdı sezeryan için
Operasyon güzel geçti ama benim baya canım acıyo melesef ki ayaga kalkıp yurumek en küçük hareket bile baya ağrılı acılı Ama başka sezeryan olan arkadaslarımızın baya rahat geçmişti sizi korkutmasın yani benim acılı olması herkesin vücudu farklı sonuçta
Bebişimde gayet iyi sağlıklı 2800 doğdu 36 haftada yanıma verdiler kızımı en istedigiö oydu o yüzden çok mutluyum acılara rağmen
İlk geceler birbirimizi tanıma ve heycandan dolayı uyuyamadım tabiki ama şimdi eve geçtik ailelerimizde yardıma geliyo çok şükür dinlenebildik
emziriyorum bebişi ama doktor mama takviyeside verdi emziriyorum sonra bi ölçek mama veriyorum ki iyice doysun sarılık vs kilo kaybı yaşamasınn diye
Bi maşallahınızı alırız teyzoşlar
Cnm geçmiş olsun.o enfeksiyon berbat bişey ya.insallah bebeğe geçmez.benimde kanımda enfeksiyon vardı tahlillerde.idrar enfeksiyonu da varmış bebeğe geçmiş.belki erken doğum da enfeksiyon dan dolayı olmuş olabilir.hayirli doğumlar diliyorum şimdiden.merhaba kızlar 1 haftadır hafif boğaz ağrım vardı daha sonra gribe çevirdi dün sancıyla acile gelmiştim 2 cm açıklık vardı takip altında tutalım dedi bende kabul etmedim eve gittim zaten gittiğim gibi fenalaştım şiddetli titreme baş dönmesi ve yüksek ateş vardı sabaha kadar ateşimi düşürmeye çalıştılar gerek serumla gerek kompresle sonunda sabaha karşı düşürebildik ateşi ateşten dolayı da bebeğimin nabzı çok yüksekti keza benimde öyle hastanede yatırdılar kanımda enfeksiyon çıktı tabi sancılarım da cabası yani şu an hem enfeksiyonla hemde sancılarımla büyük bir savaş içerisindeyim lütfen Dualarınız eksik etmeyin
Çok teşekkür ederim şu an Doğumla ilgili bir şey söylemiyorlar öncelik enfeksiyon tedavisi açılma devam ederse mecburi doğuma alacaklarGeçmiş olsun kuzum.Doğum yaptığımda bende de boğaz ağrısı burun tıkanıklığı fln vardı.hic sormadılar bana acil gittiğim için.kanimda ve idrarimda enfeksiyon varmış megerse.dikkat et cnm.pekmez karabiber limon karışımı icebilirsin.cok iyi geliyor
Maşallah cnm sağlıcakla büyüt bebeğini Sezaryen evet biraz zorluyor ama bı iki güne bsyin kalmaz.cok şükür ki yardıma geliyorlarmis.yoksa daha da zorlanirdin.
Cnm geçmiş olsun.o enfeksiyon berbat bişey ya.insallah bebeğe geçmez.benimde kanımda enfeksiyon vardı tahlillerde.idrar enfeksiyonu da varmış bebeğe geçmiş.belki erken doğum da enfeksiyon dan dolayı olmuş olabilir.hayirli doğumlar diliyorum şimdiden.
Gözünüz aydın canım hayırlı olsun rabbim ömrünü güzel eylesin inşallahKızlar hepinize çok teşekkürler
Bizim perşembe kontrolümüz vardı en son söyledigim gibi size normalde su fazlalığı olan benim suyum bayağı azaldığını fark etti doktorum
Amniosure testi yaptı test negatif çıktı eve yolladı bizi ama ayrı bi test daha yapmıştı çok kaşıntım vardı gebelik kolostasından şüphelendi doktor evde bişey yiyiyp içme dedi yine acil doğum sebebiymiş çünkü kolestas
Ben eve gittikten sonra doktor aradı test pozitife dönmüş acil çağırdı sezeryan için
Operasyon güzel geçti ama benim baya canım acıyo melesef ki ayaga kalkıp yurumek en küçük hareket bile baya ağrılı acılı Ama başka sezeryan olan arkadaslarımızın baya rahat geçmişti sizi korkutmasın yani benim acılı olması herkesin vücudu farklı sonuçta
Bebişimde gayet iyi sağlıklı 2800 doğdu 36 haftada yanıma verdiler kızımı en istedigiö oydu o yüzden çok mutluyum acılara rağmen
İlk geceler birbirimizi tanıma ve heycandan dolayı uyuyamadım tabiki ama şimdi eve geçtik ailelerimizde yardıma geliyo çok şükür dinlenebildik
emziriyorum bebişi ama doktor mama takviyeside verdi emziriyorum sonra bi ölçek mama veriyorum ki iyice doysun sarılık vs kilo kaybı yaşamasınn diye
Oyyy oyyy canım benim maşallah ya çok sevindim ikinizinde sağlıklı ve iyi olmasına. Acı ağrı insanı yoran şeyler ama geçicek hepsi fındık kurdunu kucağına aldıkça ağrın hafifliyodur eminim allah sağlıkla büyütmeyi nasip etsin canımKızlar hepinize çok teşekkürler
Benimde karnım küçük herkes 6 aylık gibisin karnın yok diyor kilomuz bir haftada ilerde aslında bende bu hafta karnımın hala küçük olmasını anlamdm 34+5 imKızlar karnı 4-5 aylık gibi küçük duran var mı hamileligim karnımı merak etmekle geçti ya birde doktor korkutmustu boyu kısa falan diye korkmaya başladım iyice.hastaysa ve karnım o yüzden böyleyse..Bir de bebek hareketleri baloncuk patlaması gibi mi sizinde güçlü tekmeler çok az başından beri.hayırlısıyla dogursaydim
Olur canım benim 7 cm de doktor patlattı suyumuKızlar su yada nişan gelmeden doğum başlar mı açılma olur mu açılma olsa kesin su gelir dimi
Allah yardımcınız olsun Allah şifa versinmerhaba kızlar 1 haftadır hafif boğaz ağrım vardı daha sonra gribe çevirdi dün sancıyla acile gelmiştim 2 cm açıklık vardı takip altında tutalım dedi bende kabul etmedim eve gittim zaten gittiğim gibi fenalaştım şiddetli titreme baş dönmesi ve yüksek ateş vardı sabaha kadar ateşimi düşürmeye çalıştılar gerek serumla gerek kompresle sonunda sabaha karşı düşürebildik ateşi ateşten dolayı da bebeğimin nabzı çok yüksekti keza benimde öyle hastanede yatırdılar kanımda enfeksiyon çıktı tabi sancılarım da cabası yani şu an hem enfeksiyonla hemde sancılarımla büyük bir savaş içerisindeyim lütfen Dualarınız eksik etmeyin
Hayır gün verilmedi normal doğum olarak baktigi için devlet son ana kadar normal doğum beklenecekBenim doktorum kilosuyla ilgili hiç problem yapmadı , daha önce de iri falan demedi hiç. Ama ben biraz takıldım ay sağlıkla gelsinler de kilo dışarda da halledilir.
Evet şimdilik Ocak annesiyim kesin sen gün almışmıydın ?
Ne ay ben 2 gündür bildiğin sancı çekiyorum 3 gün önce düştüm evde sadece gece acile gittim nst de sancı çıkmadı ama açıklığın olabilir yine de dedi güven vermedi bana hemşire baktırmadım. Dün akşam 8 den gece 1 e kadar sancı çektim yine doğuracak olsam suyum gelir diye acile de gitmedim bu sefer yanlış mı yaptım acabaOlur canım benim 7 cm de doktor patlattı suyumu
Benimde on gün önden gidiyor neremde taşıyorum bilmiyorum bebeğin gelisimi nasıl iyi miBenimde karnım küçük herkes 6 aylık gibisin karnın yok diyor kilomuz bir haftada ilerde aslında bende bu hafta karnımın hala küçük olmasını anlamdm 34+5 im
Evet iyi doktor sorun yok diyor boyu kilosu gelişimi iyi ama bakıyorum karnıma yanım boş önüm boş nerde bende anlamıyorum sırt üst yatınca dümdüz oluyor bazen bende takmaya başladım karnımın küçüklüğünü iç karnın geniştir diyorlar öyle bir şey varsaBenimde on gün önden gidiyor neremde taşıyorum bilmiyorum bebeğin gelisimi nasıl iyi mi
Balondan bnde dusunuyorum nerden aldiniz linki var miKızlar hastane için bi kaç balon süs aldım şöyle bi kaç balon şişirip denedik fena olmıcak gibi düşük bütçeli oda süsleme işi bide helyumlu uçan balonla kapı süsü tamamdır
Biz parti malzemeleri satan bi yerden aldık bu kutularda çok pratik katlanıyor nette burdan görmüştümBalondan bnde dusunuyorum nerden aldiniz linki var mi
Ben aldım. KANZ marka üstten doldurmalı oda nemlendiricisi olarak geçiyor. Çok memnunum ve baya sessiz çalışıyor. Uzaktan kumandalı hem de. Ben de şimdiden kullanmaya başladım gencim burnum çok kuruduğu için baya iyi geldi:)Kızlar oda nemlendirici alan var mı ne dusunuyorsunuz gece uyandığımda benim bile boğazım burnum kurumuş hissediyorum susuzluktan ölmüş gibi uyanıyorum. Bebegede bu isi yeterli ama nemlendirici mi alsam ?